Find Pris & Book

Weekendophold i Sverige og Norge

Storbyferie, forlænget weekend i fjeldenes rå natur, romantisk weekendophold for to eller weekendtur med ungerne med fuld fart på forlystelser


weekendophold
Skøn natur eller smukke storbyer?

Sverige og Norge byder på alle muligheder – og så er det let at komme til. Når du først er i Nordjylland, er det bare at køre om bord på færgen, og så er du i gang med afslapning og hygge.

weekendophold
På weekendtur i storbyen

Pulserende liv, hyggelige caféer, lækre butikker, skønne seværdigheder og grønne oaser midt i byen. Om du er til kultur, forlystelser eller shopping, har Sverige og Norges storbyer utallige muligheder for en skøn og billig weekendtur. Med Stena Line starter ferien allerede på færgen, så skal du bare vælge om weekenden skal afholdes i Göteborg, Oslo eller Stockholm. 

For at få den bedste storbyferie med børn gælder det om at kombinere oplevelserne, så der er plads til både seværdigheder, leg, afslapning og hygge. I Göteborg finder I forlystelsesparken Liseberg, hvor alle, uanset alder, kan få kilden i maven og vind i håret i rutsjebanerne. Oslo har parken TusenFryd, som er fyldt med sjov for børn og voksne.

Alle kan få en rigtig god weekend i Nordens storbyen!

Miniferie i Göteborg

En forlænget weekend i Göteborg har masser at byde på. Det er Sveriges næststørste by, og den er smukt beliggende ved vestkysten med kig til den svenske skærgård. Göteborg byder på spændende kulturoplevelser, lækre restauranter og hyggelige caféer og shopping i særklasse. Der er mere end nok til at fylde jeres weekend med oplevelser.

Se tilbud og læs mere

På forlænget weekend i Oslo

Hjemlig atmosfære, spændende kultur, tjekkede restauranter og hyggelig stemning. Hvis du ikke allerede har oplevet Oslo, så har du noget at glæde dig til! Norges hovedstad er smukt beliggende ved Oslofjorden.

Du kan fylde din weekend med kulturelle oplevelser i Nobels Fredscenter eller i Holocaustcentret, gå tur i den smukke Vigeland skulpturpark eller opleve den nye arkitektur, som skyder op i byen. Og så skal I selvfølgelig også se Holmekollen, Norges mest besøgte turistattraktion, hvor I har en flot udsigt over byen.

Der er også mange aktiviteter for børn i Oslo. Besøg børnekunstmuseet eller forlystelsesparken TusenFryd, hvor både børn og voksne kan hygge sig og prøve rutsjebaner, karruseller og nyde den smukke park. Sejl om natten og udnyt sejladsen til en dejlig lur, så I er klar til en dag med oplevelser i Oslo.

Se tilbud og læs mere

Miniferie i Stockholm

Skærgården skinner igennem overalt i Sveriges hovedstad, som er en af de smukkeste storbyer i verden. Byen ligger på i alt 14 skærgårdsøer, og dens smukke bygninger spejler sig i vandet. Hvad enten du er til trendy restauranter og berømte natklubber, lækkert design eller gammeldags idyl i Gamla Stan, så er Stockholm er besøg værd. Lej f.eks. en bycykel og kom let hele byen rundt, besøg Moderna Museet på Skeppsholmen, find lækre delikatesser i Östermalms Saluhall, eller stop ved en pub i den hyggelige bydel Södermalm.

Se det store udvalg af gode tilbud på weekendophold i Stockholm og book en uforglemmelig weekendtur.

Se tilbud og læs mere

Weekendophold i naturen

Selv på en enkelt weekend kan du nå at få en masse oplevelser med hjem fra Norge eller Sverige. Noget af det bedste ved de nordiske lande er, at de er så tæt på Danmark og alligevel så anderledes. Når du holder ferie i fjeldene er det de store naturoplevelser, der venter dig. De høje fjelde, skærgården, klipper og skove, alt er bare lidt mere råt og vildt og smukt på en anderledes måde.

Der er rig mulighed for at finde overnatningsmuligheder i hytte eller på hotel, og herfra kan I tage på vandretur i fjeldene, leje en mountainbike og suse af sted. I kan også medbringe jeres eget telt og tage på oplevelser i fjeldene helt på egen hånd. I Sverige og Norge gælder Allemandsretten, som er en del af grundloven, og den giver dig lov til at færdes frit overalt i naturen, så længe du respekterer privatlivets fred og efterlader stedet i samme tilstand, som man fandt det.

Se tilbud på færgeoverfart

Weekendophold som par

Slentretur på strøget hånd i hånd, solnedgang over fjeldet, tid til hinanden kombineret med et lækkert hotelophold. Lad romantikken blomstre på en weekendtur til Sverige eller Norge og få ny energi med hjem. Opskriften på et romantisk weekendophold kan krydres med både storbyens liv eller frisk luft i fjeldene eller måske et spaophold, og med Stena Line kan I få opfyldt lige præcis de ønsker, I har til rammerne for en afslappende og hyggelig miniferie.

Noget af det bedste ved at være af sted på kærestetur i en forlænget weekend er, at man har tid til at snakke sammen, nyde hinanden og opleve nye steder sammen. De oplevelser, man får, holder langt ind i hverdagen og giver ny energi til parforholdet. Lad ungerne blive hjemme, få hunden passet og kom af sted bare jer to. Og det behøver ikke være dyrt. Vi har mange tilbud på weekendophold. Se det store udvalg af miniferier i Sverige og Norge og book i dag.

Se tilbud på færgeoverfart

Weekendophold med børn

Nye oplevelser, natur og frisk luft, storby og forlystelser og frem for alt tid til at være sammen som familie og sejle ud på eventyr. Alle kan trænge til en lille pause væk fra hverdagen og det herhjemme, så hvorfor ikke invitere familien med på et weekendophold i Norge eller Sverige?

For at få den bedste miniferie i storbyen med børn gælder det om at kombinere oplevelserne, så der er plads til både seværdigheder, leg, afslapning og hygge.

En weekend med børn i Norge eller Sverige kan også være fyldt med aktiviteter. Der er mange muligheder for at få pulsen op, frisk luft i lungerne og bruge kroppen. Hvad enten I er til cykling, klatring, vandring eller sejlture, så byder den svenske og norske natur på fantastiske og anderledes oplevelser. Børnene vil elske at springe rundt på klipperne, gå på opdagelse ved fossen eller bygge huler i skoven.

Sejl billigt med familiebillet

Sjov med Pippi & Co.

Mød Pippi, Emil, Ronja Røverdatter og alle de andre kendte figurer fra Astrid Lindgrens børnebøger!

Læs mere

Skara Sommarland

Oplev Skandinaviens største vandland, forlystelser og masser af sjov for hele familien. Med Stena Line får børn gratis entré!

Læs mere