Færge til Halmstad og Grenaa

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenaa i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan du slappe af og tage det roligt, nyde et lækkert måltid, gøre en god handel eller to i vores færgebutik og nyde den fantastiske havudsigt.  Du krydser på bare 4 timer og 35 minutter og kan vælge mellem dags- og natteoverfarter – uanset hvad du vælger, vil du nyde en fantastisk rejseoplevelse.

 

Vigtige oplysninger til gående passagerer

Gående passagerer kan kun rejse mellem 27. juni og 14. august 2023. Udenfor disse datoer kan du ikke rejse som gående passager fra Halmstad eller Grenaa.

 

Grenaa til Halmstad ombord på Stena Nautica

Tag færgen fra Grenaa til Halmstad, og du kan se frem til at udforske Sveriges vestkyst. Nyd den fantastiske natur og det smukke landskab i Halmstad, Hallands hovedstad.   

 

Halmstad – Hallands hovedstad

Halmstad er et populært turistmål med masser at se og foretage sig, herunder shopping, sandstrande, golfbaner, historie og smukke landskaber. Udforsk Halmstad Slot og Möllegårds Naturreservat. Du må heller ikke gå glip af de fantastiske Danska Fall og Lynga-klitten.

 

Krydstogt fra Halmstad til Grenaa 

Ombord på Stena Nautica kan du se film. Børn vil elske vores legeområde fyldt med LEGO® og vores Game Zone.  Forkæl dig selv med en opgradering til vores Stena Plus Lounge eller book en kahyt for mere plads til afslapning. Du vil ankomme klar til at nyde både Grenaa og omegn. 

 

Udforsk alt, hvad Grenaa har at byde på

Når du tager færgen fra Halmstad til Grenaa, ankommer du til Midtjylland, hvorfra du kan udforske alt, hvad Danmark har at byde på. Nyd et perfekt ophold i Grenaa med lange gåture ved stranden, fantastiske restauranter og så meget at se og udforske.  Kun en kort køretur derfra ligger idylliske landsbyer med bindingsværkshuse, velbevarede slotte og palæer samt fantastiske golfbaner. Gå på opdagelse i Kattegat Centeret for at se hajerne, eller besøg nordens største forlystelsespark, Djurs Sommerland, for endnu flere oplevelser.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og tage en bilferie med Stena Line?

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenaa i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan du slappe af og tage det roligt, nyde et lækkert måltid, gøre en god handel eller to i vores færgebutik...

Læs mere Læs mindre

Sejl på Stena Nautica

Halmstad og Grenaa

Fra 542 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

Vigtige oplysninger til gående passagerer

Gående passagerer kan kun rejse mellem 27. juni og 14. august 2023. Udenfor disse datoer kan du ikke rejse som gående passager fra Halmstad eller Grenaa.

 

Halmstad Havn på Sveriges vestkyst kan nemt nås i bil med motorvejsadgang fra nord, syd og øst. Byen er også tilgængelig med tog og bus samt en shuttlebus for gående passagerer fra stationen til terminalen.

 

Hvis du rejser til fods, skal du tage til Halmstad Hovedbanegård og tjekke ind ved en af vores tjek-ind-automater for at få dit boardingkort. Vis dit boardingkort sammen med dit ID, før du stiger på Stena Line-bussen, som vil køre dig til færgen. Bussen er kørestolsvenlig.

 

Bemærk venligst: Du skal være på Halmstad Hovedbanegård mindst 60 minutter før afrejse for at komme med på bussen, der vil køre dig direkte til færgen. Det er ikke muligt at gå ombord på færgen eller bussen på havnen. Bussen kan ikke stoppe og samle passagerer op, når først den er kørt. Alle reservationer skal foretages online, da det ikke er muligt at købe billetter i havnen før planlagte afgange. 

Se Halmstad Havn side

Grenaa Havn på Danmarks østkyst i Jylland ligger for enden af rute 16, så den kan nemt nås i bil. Offentlige transportforbindelser er fremragende og inden for gåafstand fra terminalen.

Se Grenaa Havn side

Sejl på Stena Nautica

Halmstad og Grenaa

Fra 542 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.