Færge til Halmstad og Grenå

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan du slappe af og tage det roligt, nyde et lækkert måltid, gøre en god handel eller to i vores færgebutik og nyde den fantastiske havudsigt.  Du krydser på bare 4 timer og 35 minutter og kan vælge mellem dags- og natteoverfarter – uanset hvad du vælger, vil du nyde en fantastisk rejseoplevelse.

 

Grenå til Halmstad ombord på Stena Nautica

Tag færgen fra Grenå til Halmstad, og du kan se frem til at udforske Sveriges vestkyst. Nyd den fantastiske natur og det smukke landskab i Halmstad, Hallands hovedstad.    

 

Halmstad – Hallands hovedstad

Halmstad er et populært turistmål med masser at se og foretage sig, herunder shopping, sandstrande, golfbaner, historie og smukke landskaber. Udforsk Halmstad Slot og Möllegårds Naturreservat. Du må heller ikke gå glip af de fantastiske Danska Fall og Lynga-klitten.

 

Krydstogt fra Halmstad til Grenå 

Ombord på Stena Nautica kan du se film. Børn vil elske vores legeområde fyldt med LEGO® og vores Game Zone.  Forkæl dig selv med en opgradering til vores Stena Plus Lounge eller book en kahyt for mere plads til afslapning. Du vil ankomme klar til at nyde både Grenå og omegn. 

 

Udforsk alt, hvad Grenå har at byde på

Når du tager færgen fra Halmstad til Grenå, ankommer du til Midtjylland, hvorfra du kan udforske alt, hvad Danmark har at byde på. Nyd et perfekt ophold i Grenå med lange gåture ved stranden, fantastiske restauranter og så meget at se og udforske.  Kun en kort køretur derfra ligger idylliske landsbyer med bindingsværkshuse, velbevarede slotte og palæer samt fantastiske golfbaner. Gå på opdagelse i Kattegat Centeret for at se hajerne, eller besøg nordens største forlystelsespark, Djurs Sommerland, for endnu flere oplevelser.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og tage en bilferie med Stena Line?

Rejs med færge til Halmstad i Sverige og Grenå i Danmark ombord på Stena Nautica. Mens du er ombord, kan...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Nautica

Halmstad og Grenå

Fra 573 kr. /Bil+1

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Stena Nautica
    Stena Nautica

Havnes beliggenheder

Halmstad Havn
Grenaa Havn

Halmstad Havn på Sveriges vestkyst kan nemt nås i bil med motorvejsadgang fra nord, syd og øst. Byen er også tilgængelig med tog og bus, samt en shuttlebus for passagerer til fods fra stationen til terminalen.

Se Halmstad Havn side

Grenaa Havn på Danmarks østkyst på den Jyske Halvø ligger for enden af rute 16, så den kan nemt nås i bil. Offentlige transportforbindelser er fremragende og inden for gåafstand fra terminalen.

Se Grenaa Havn side

Sejl med Stena Nautica

Halmstad og Grenå

Fra 573 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.