Færge til Belfast og Cairnryan

Rejs med stil med de største, mest luksuriøse færger, der nogensinde har sejlet mellem Skotland og Nordirland, Stena Superfast VII og Stena Superfast VIII. Med 12 daglige overfarter at vælge mellem kan du rejse til fods eller i bil til Belfast og Cairnryan på helt ned til 2 timer og 15 minutter på to af de bedste færger på det irske hav.

 

Cairnryan til Belfast - en fantastisk rejseoplevelse

Rejs med færge til Belfast, og udforsk Nordirland og meget mere. Du vil opleve overlegen komfort og fornøjelser ombord på vores Superfast-færger, hvor du har alle faciliteter ved hånden til at skabe en rejse, der er så afslappende og fornøjelig som muligt. Pak din bil og tag på bilferie til Nordirland – et sted med en rig historie, kultur og så meget mere at byde på.  

 

Belfast – porten til Nordirland!

Nyd synet af de to byer - Belfast og Derry ~ Londonderry, udforsk de mange seværdigheder i verdensklasse, herunder Titanic Belfast og Giant's Causeway på Nordkysten, snup en pint i nogle af de mest cool pubs og et måltid på en af de mange fantastiske restauranter.  Shop indtil du falder om, oplev en sightseeingtur og besøg de mange historiske vartegn. Der er uendeligt meget at foretage sig, og du kan være sikker på at få en varm velkomst.

 

Belfast til Cairnryan på kun 2 timer og 15 minutter

Tag ud at shoppe, få dig en bid mad, se en gratis film, oplev Pure Nordic Spa eller bare læn dig tilbage og slap af. Rejs med færge til Cairnryan. Glasgow er mindre end 2 timer væk i bil, tog eller bus, mens Edinburgh kan nås på 3,5 time. Skotland er med sine dramatiske landskaber og levende kultur en uforglemmelig oplevelse! 

 

Sydvestskotland, Ayr og Glasgow – udforsk dem alle i bil

Med sine slotte, smukke landskaber, utallige eventyrlige udendørsaktiviteter er Dumfries og Galloway og Ayrshire i det sydvestlige Skotland fantastiske steder at udforske. Besøg Galloway Forest Park, kør på mountainbike i 7stanes, udforsk Threave-slottet eller tag en tur til den dejlige badeby Ayr.  Glasgow ligger under 2 timers kørsel fra Cairnryan, hvor du kan opleve alt det, som denne fantastiske by har at byde på.

 

Når du først har besøgt Irland og Skotland, vil du blive draget tilbage igen og igen! Der er ingen bagagegebyrer, så hvorfor ikke pakke bilen og tage færgen til Belfast eller Cairnryan og nyde en bilferie med Stena Line?

Rejs med stil med de største, mest luksuriøse færger, der nogensinde har sejlet mellem Skotland og Nordirland, Stena Superfast VII og Stena Superfast VIII. Med 12 daglige overfarter at vælge mellem kan du rejse til fods eller i bil til Belfast og Cairnryan på...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Superfast VII og Superfast VIII

Belfast og Cairnryan

Fra 1290 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Færgen Stena Superfast VII til søs
    Stena Superfast VII
  • Færgen Stena Superfast VIII til søs
    Stena Superfast VIII

Havnes beliggenheder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Loch Ryan Havn, Cairnryan ligger i Dumfries og Galloway, Skotland, og herfra kan du vælge mellem op til 6 daglige overfarter til Belfast. Cairnryan er en lille landsby med en butik og et par B&B’er. Tæt på Cairnryan er der en række hoteller, pensionater, B&B’er samt butikker, caféer, restauranter og tankstationer.

Se Cairnryan Havn side

Belfast Havn (VT4) har en praktisk beliggenhed tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2, hvorfra der er nem forbindelse til og fra centrum af Belfast og resten af Irland.

Se Belfast Havn (til Cairnryan) side

Sejl med Superfast VII og Superfast VIII

Belfast og Cairnryan

Fra 1290 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.