Sverige med færge – det er måden at gøre det på!

Sverige er rigt på natur, kultur, livsstil og mad, og det er et af de bedste lande at besøge på enhver tid af året, med alt lige fra betagende naturlig skønhed til travlhed i de kosmopolitiske byer.

 

Vores færger til Sverige fra Tyskland, Danmark, Polen og Letland er den nemmeste og mest direkte måde at starte dit svenske eventyr på. Det er et godt valg at tage bilen med, når du rejser til Sverige, så du ikke blot kan udforske byerne, men også komme ud og opleve naturen og de vilde dyr.  Uanset om du vil tilbringe en nat på et ishotel, opleve det spektakulære nordlys, nyde fantastiske fisk- og skaldyrretter i Göteborg, synge fra hjertet til ABBA i Stockholm, nyde en sauna i det gyldne Solar Egg, stå på ski i Åre eller nyde det smukke Småland samt masser af andre steder, vil en tur til Sverige give dig lyst til at komme tilbage for mere.

 

Stockholm, Göteborg og Malmø er Sveriges tre store kosmopolitiske områder, og de har et væld af ting at se og opleve med mange museer, kunstgallerier, markeder og spisesteder. Stockholm, Sveriges hovedstad, med sin smukke arkitektur, kulturelle højdepunkter i verdensklasse og livlige kulinariske scene er et must-see for enhver besøgende. Göteborg ligger i en beskyttet bugt på den svenske vestkyst og har en rig maritim historie. Byen er kendt for sine kanaler, grønne boulevarder og smalle gågader med mange caféer og butikker. Sveriges tredjestørste by er pulserende Malmø, som ligger i det sydlige Sverige, og denne innovative by giver dig alt fra historie til moderne madoplevelser og et spændende natteliv.

 

Sverige er en feriedestination året rundt, og hver sæson har noget særligt at byde på. Fra sommer og lange dage, der giver dig tid til at opdage Sveriges enorme vildmark, krystalklare søer og bølgende bakker, til vinter, hvor landskabet kommer til live med vintersport, fra alpint skiløb og langrend til snesko- og snescooterture og så meget andet. 

 

Sverige - det er uimodståeligt!

Sverige er rigt på natur, kultur, livsstil og mad, og det er et af de bedste lande at besøge på enhver tid af året, med alt lige fra betagende naturlig skønhed til travlhed i de kosmopolitiske byer.

 

Vores færger...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 520 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Sweden

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene er til Kiel, Tyskland, og den anden terminal er for passagerer på vej til Frederikshavn, Danmark. Terminalen til Danmark ligger længere mod øst ad Göta-floden tæt på kvarteret Masthugget. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

 

Bemærk venligst: Ombordstigning er kun muligt i køretøj ved afgange uden for terminalens åbningstider eller ved afgange ombord på Stena Vinga. Ombordstigning er ikke muligt som gående passager på disse afgange. 

Vigtige oplysninger til gående passagerer

Gående passagerer kan kun rejse mellem 27. juni og 14. august 2023. Udenfor disse datoer kan du ikke rejse som gående passager fra Halmstad eller Grenaa.

 

Halmstad Havn på Sveriges vestkyst kan nemt nås i bil med motorvejsadgang fra nord, syd og øst. Byen er også tilgængelig med tog og bus samt en shuttlebus for gående passagerer fra stationen til terminalen.

 

Hvis du rejser til fods, skal du tage til Halmstad Hovedbanegård og tjekke ind ved en af vores tjek-ind-automater for at få dit boardingkort. Vis dit boardingkort sammen med dit ID, før du stiger på Stena Line-bussen, som vil køre dig til færgen. Bussen er kørestolsvenlig.

 

Bemærk venligst: Du skal være på Halmstad Hovedbanegård mindst 60 minutter før afrejse for at komme med på bussen, der vil køre dig direkte til færgen. Det er ikke muligt at gå ombord på færgen eller bussen på havnen. Bussen kan ikke stoppe og samle passagerer op, når først den er kørt. Alle reservationer skal foretages online, da det ikke er muligt at købe billetter i havnen før planlagte afgange. 

Trelleborg Havn er den sydligste i Sverige og er kendt som porten mellem Skandinavien og Centraleuropa. Den er lettilgængelig til fods fra centrum af Trelleborg eller med bus, tog eller i bil.

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene til Frederikshavn, Danmark, og den anden terminal for passagerer på vej til Kiel, Tyskland. Den tyske terminal er længere mod vest ad Göta-floden tæt på Älvsborgsbron-broen. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Karlskronas havn på Sveriges sydøstlige kyst er lettilgængelig via motorvej. Karlskrona har fremragende transportforbindelser, men da havnen ligger på en anden ø end byens hoveddel, er en taxa- eller bustur nødvendig for at få adgang til havnen for passagerer, der rejser til fods eller med toget.

 

Bemærkning til gående og cyklende passagerer på Stena Estelle og Stena Ebba: På grund af igangværende byggeri i Karlskrona vil passagerer til fods og på cykel blive transporteret mellem vores terminal og Stena Estelle eller Stena Ebba med bus. For passagerer, der ankommer til Karlskrona fra Gdynia, kan landgang tage op til 1 time. Tag venligst dette i betragtning, når du rejser. Vores medarbejdere vil transportere cykler til og fra færgen og kan afhentes i terminalen ved ankomsten. Vi beklager ulejligheden.  

Vores færger afgår fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kørsel) fra centrum afNynäshamn. Der er en række taxaselskaber til den nye terminal fra tog-/busstationen.

Valgte destinationer

 • Halland

  Smukke Halland på Sveriges vestkyst kan prale af en rig madkultur, fantastisk natur og endnu bedre golf!

 • Göteborg

  Byen er berømt for sine kanaler, grønne boulevarder, caféer og fantastiske shoppingmuligheder. Der venter dig et eventyr i Göteborg!

 • Sälen

  Sälen er et skisportsparadis og en fantastisk destination året rundt med smukke landskaber, søer og stier.

 • Idre

  Fortryllende Idre med sit smukke landskab, fantastiske skiløjper og vandrestier er en ideel feriedestination året rundt.

 • Åre

  Åre er kendt for sine fantastiske skipister, shopping, restauranter og barer og har en ægte storbystemning.

 • Stockholm

  Det er ikke så mærkeligt, at Stockholm kaldes “Skønhed på vandet” – det er en fantastisk og pulserende by med så meget at udforske!

 • Småland

  Hvis du cykler, vandrer, sejler i kano eller fisker, vil du forelske dig i Smålands natur, det er “det rigtige Sverige”.

 • Värmland

  Hvis du elsker spændingen ved eventyr i det fri eller naturens afslappende fred, finder du det i Värmland.

 • Karlskrona

  Oplev en væld af historie og kulturarv, samt skærgårdens betagende naturlige skønhed. 

 • Malmø

  En kystby med en strandstemning, museer at udforske, eklektisk shopping og en livlig kulturscene.

 • Kalmar

  Rejs gennem tiden i denne smukke historiske by.  Udforsk dens slot, brostensbelagte gader og hyggelige gamle bydel. 

 • Öland

  Sveriges sommer-ø-paradis! En anderledes destination, naturskøn og utroligt smuk.

 • Glasriket

  Der er så meget at se i Sveriges glasrige! Hjemsted for Kosta Boda, naturreservater, fredfyldte søer og skove. 

 • Skåne

  Lille i størrelsen, men med masser af charme. Skåne er et paradis for vandrere og dem, der elsker friluftslivet.

 • Dalsland

  'Sveriges søprovins' er perfekt til naturelskere med dens betagende landskab og afslappede stemning.

 • Västervik

  Sveriges bedste sommerby, der er proppet med attraktioner, lækker mad og kultur, er et særligt sted at besøge.

 • Højkysten

  Vend tilbage til naturen, når du besøger Højkysten, og oplev noget af Sveriges bedste friluftsliv og rustikke charme. 

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 520 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.