Sverige med færge – det er måden at gøre det på!

Fra sin fantastiske naturlige skønhed til brusen og travlheden i de kosmopolitiske byer, er Sverige et land rig på natur, kultur, livsstil og mad og er et af de bedste lande at besøge på ethvert tidspunkt af året. Vores færger til Sverige fra Tyskland, Danmark, Polen og Letland er den letteste og mest direkte måde at starte dit svenske eventyr på. At tage bilen, når du rejser til Sverige, er et godt valg, så du ikke kun kan udforske byerne, men også komme ud og opleve naturen og vildmarken.  Uanset, om du vil tilbringe en nat på et ishotel, nyde det spektakulære nordlys, fantastisk fisk og skaldyr i Göteborg, synge med til ABBA i Stockholm, tage en sauna i det gyldne solæg, stå på ski i Åre eller se skønheden ved Småland og videre, en tur til Sverige vil give dig lyst til at komme tilbage for at se mere.

 

Stockholm, Göteborg og Malmø er Sveriges tre store kosmopolitiske områder, og de har et væld af ting at se og opleve med mange museer, kunstgallerier, markeder og spisesteder. Stockholm, Sveriges hovedstad, med sin smukke arkitektur, kulturelle højdepunkter i verdensklasse og livlige kulinariske scene er et must-see for enhver besøgende. Göteborg ligger i en beskyttet bugt på den svenske vestkyst og har en rig maritim historie. Byen er kendt for sine kanaler, grønne boulevarder og smalle gågader med mange caféer og butikker. Sveriges tredjestørste by, er pulserende Malmø, som ligger i det sydlige Sverige, og denne innovative by giver dig alt fra historie til moderne madoplevelser og et spændende natteliv.

 

Sverige er en feriedestination året rundt, og hver sæson har noget særligt at byde på. Fra sommer og lange dage, der giver dig tid til at opdage Sveriges enorme vildmark, krystalklare søer og bølgende bakker, til vinter, hvor landskabet kommer til live med vintersport, fra alpint skiløb og langrend til snesko- og snescooterture og så meget andet. 

 

Sverige - det er uimodståeligt!

Fra sin fantastiske naturlige skønhed til brusen og travlheden i de kosmopolitiske byer, er Sverige et land rig på natur, kultur, livsstil og mad og er et af de bedste lande at besøge på ethvert tidspunkt af året. Vores færger til Sverige fra Tyskland, Danmark, Polen og Letland er den letteste og mest direkte måde at starte dit svenske eventyr...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 573 kr. /Bil+1

Havnes beliggenheder

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene er til Kiel, Tyskland, og den anden terminal er for passagerer på vej til Frederikshavn, Danmark. Terminalen til Danmark ligger længere mod øst ad Göta-floden tæt på kvarteret Masthugget. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

 

Bemærk venligst: Ombordstigning er kun muligt med køretøj ved afgange uden for terminalens åbningstider eller ved afgange ombord på Stena Vinga. Ombordstigning er ikke muligt som gående passager på disse afgange. 

 

Sommeråbningstider for havnen i Göteborg (indtil 14. august):

Mandag - søndag: 06.45 - 20.15

 

Åbningstider fra 15. august:

Søndag og mandag: 06.30 - 18.30

Tirsdag - fredag: 07.30 - 18.30

Lørdag: 07.30 - 15.00

Halmstad Havn på Sveriges vestkyst kan nemt nås i bil med motorvejsadgang fra nord, syd og øst. Byen er også tilgængelig med tog og bus, samt en shuttlebus for passagerer til fods fra stationen til terminalen.

 

Vigtige oplysninger til gående passagerer

Hvis du rejser til fods, skal du tage til Halmstad Hovedbanegård og tjekke ind ved en af vores tjek-ind-automater for at få dit boardingkort. Vis dit boardingkort sammen med dit ID, før du stiger på Stena Line-bussen, som vil køre dig til færgen. Bussen er kørestolsvenlig.

 

Bemærk venligst: Du skal være på Halmstad Hovedbanegård mindst 60 minutter før afrejse for at komme med på bussen, der vil køre dig direkte til færgen. Det er ikke muligt at gå om bord på færgen eller bussen i havnen. Bussen kan ikke stoppe og samle passagerer op, når først den er kørt. 

 

Du kan rejse som gående passager frem til den 14. august 2022 fra onsdag til søndag på morgenafgangen fra Halmstad.

 

Reservationer skal foretages online.

Trelleborg Havn er den sydligste i Sverige og er kendt som porten mellem Skandinavien og Centraleuropa. Den er lettilgængelig til fods fra centrum af Trelleborg eller med bus, tog eller i bil.

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene til Frederikshavn, Danmark, og den anden terminal for passagerer på vej til Kiel, Tyskland. Den tyske terminal er længere mod vest ad Göta-floden tæt på Älvsborgsbron-broen. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Karlskrona Havn på Sveriges sydøstlige kyst er lettilgængelig via motorvej. Karlskrona har fremragende transportforbindelser, men da havnen ligger på en anden ø end byens hoveddel, er en taxa- eller bustur nødvendig for at få adgang til havnen for passagerer, der rejser til fods eller med toget.

Vores færger afgår fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kørsel) fra centrum af Nynäshamn. Der er en række taxaselskaber til den nye terminal fra tog-/busstationen.

Valgte destinationer

 • Göteborg

  Byen er berømt for sine kanaler, grønne boulevarder, caféer og fantastiske shoppingmuligheder. Der venter dig et eventyr i Göteborg!

 • Småland

  Hvis du cykler, vandrer, sejler i kano eller fisker, vil du forelske dig i Smålands natur, det er “det rigtige Sverige”.

 • Halland

  Smukke Halland på Sveriges vestkyst kan prale af en rig madkultur, fantastisk natur og endnu bedre golf!

 • Värmland

  Hvis du elsker spændingen ved eventyr i det fri eller naturens afslappende fred, finder du det i Värmland!

 • Sälen

  Sälen er et skisportsparadis og en fantastisk destination året rundt med smukke landskaber, søer og stier.

 • Karlskrona

  Oplev en væld af historie og kulturarv, samt skærgårdens betagende naturlige skønhed. 

 • Stockholm

  Det er ikke så mærkeligt, at Stockholm kaldes “Skønhed på vandet” – det er en fantastisk og pulserende by med så meget at udforske!

 • Malmø

  En kystby med en strandstemning, museer at udforske, eklektisk shopping og en livlig kulturscene.

 • Idre

  Fortryllende Idre med sit smukke landskab, fantastiske skipister og vandrestier er en ideel feriedestination året rundt.

 • Åre

  Åre er kendt for sine fantastiske skipister, shopping, restauranter og barer og har en ægte storbystemning.

 • Kalmar

  Rejs gennem tiden i denne smukke historiske by.  Udforsk dens slot, brostensbelagte gader og hyggelige gamle bydel. 

 • Öland

  Sveriges sommer-ø-paradis! En anderledes destination, naturskøn og utroligt smuk.

 • Glasriket

  Der er så meget at se i Sveriges glasrige! Hjemsted for Kosta Boda, naturreservater, fredfyldte søer og skove. 

 • Skåne

  Lille i størrelsen, men med masser af charme. Skåne er et paradis for vandrere og dem, der elsker friluftslivet.

 • Dalsland

  'Sveriges søprovins' er perfekt til naturelskere med dens betagende landskab og afslappede stemning.

 • Västervik

  Sveriges bedste sommerby, der er proppet med attraktioner, lækker mad og kultur, er et særligt sted at besøge.

 • Højkysten

  Vend tilbage til naturen, når du besøger Højkysten, og oplev noget af Sveriges bedste friluftsliv og rustikke charme. 

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 573 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.