Bemærk venligst

Bliv informeret, før du tager afsted. Få mere at vide om alle de seneste rejseråd samt adgangs- og testkrav for det sted, du rejser til

Sverige med færge – det er måden at gøre det på!

Fra sin fantastiske naturlige skønhed til brusen og travlheden i de kosmopolitiske byer, er Sverige et land rig på natur, kultur, livsstil og mad og er et af de bedste lande at besøge på ethvert tidspunkt af året. Vores færger til Sverige fra Tyskland, Danmark, Polen og Letland er den letteste og mest direkte måde at starte dit svenske eventyr på. At tage bilen, når du rejser til Sverige, er et godt valg, så du ikke kun kan udforske byerne, men også komme ud og opleve naturen og vildmarken.  Uanset, om du vil tilbringe en nat på et ishotel, nyde det spektakulære nordlys, fantastisk fisk og skaldyr i Göteborg, synge med til ABBA i Stockholm, tage en sauna i det gyldne solæg, stå på ski i Åre eller se skønheden ved Småland og videre, en tur til Sverige vil give dig lyst til at komme tilbage for at se mere.

 

Stockholm, Göteborg og Malmø er Sveriges tre store kosmopolitiske områder, og de har et væld af ting at se og opleve med mange museer, kunstgallerier, markeder og spisesteder. Stockholm, Sveriges hovedstad, med sin smukke arkitektur, kulturelle højdepunkter i verdensklasse og livlige kulinariske scene er et must-see for enhver besøgende. Göteborg ligger i en beskyttet bugt på den svenske vestkyst og har en rig maritim historie. Byen er kendt for sine kanaler, grønne boulevarder og smalle gågader med mange caféer og butikker. Sveriges tredjestørste by, er pulserende Malmø, som ligger i det sydlige Sverige, og denne innovative by giver dig alt fra historie til moderne madoplevelser og et spændende natteliv.

 

Sverige er en feriedestination året rundt, og hver sæson har noget særligt at byde på. Fra sommer og lange dage, der giver dig tid til at opdage Sveriges enorme vildmark, krystalklare søer og bølgende bakker, til vinter, hvor landskabet kommer til live med vintersport, fra alpint skiløb og langrend til snesko- og snescooterture og så meget andet. 

 

Sverige - det er uimodståeligt!

Fra sin fantastiske naturlige skønhed til brusen og travlheden i de kosmopolitiske byer, er Sverige et land rig på natur, kultur, livsstil og mad og er et af de bedste lande at besøge på ethvert tidspunkt af året. Vores færger til Sverige fra Tyskland, Danmark, Polen og Letland er den letteste og mest direkte måde at starte dit svenske eventyr på. At tage bilen, når du rejser til Sverige, er et godt valg, så du ikke kun kan udforske byerne, men også komme ud og opleve naturen og vildmarken. Uanset, om du vil tilbringe en nat på et ishotel, nyde det spektakulære nordlys, fantastisk fisk og skaldyr i Göteborg, synge med til ABBA i Stockholm, tage en sauna i det gyldne solæg, stå på ski i Åre eller se skønheden ved Småland og videre, en tur til Sverige vil give dig lyst til at komme tilbage for at se mere.

Stockholm, Göteborg og Malmø er Sveriges tre store kosmopolitiske områder, og de har et væld af ting at se og opleve med mange museer, kunstgallerier, markeder og spisesteder. Stockholm, Sveriges hovedstad, med sin smukke arkitektur, kulturelle højdepunkter i verdensklasse og livlige kulinariske scene er et must-see for enhver

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 568 kr. /Bil+1

Havnes beliggenheder

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene er til Kiel, Tyskland, og den anden terminal er for passagerer på vej til Frederikshavn, Danmark. Terminalen til Danmark ligger længere mod øst ad Göta-floden tæt på Masthuggets-distriktet. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Trelleborg Havn er den sydligste i Sverige og er kendt som porten mellem Skandinavien og Centraleuropa. Den er lettilgængelig til fods fra centrum af Trelleborg eller med bus, tog eller i bil.

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene til Frederikshavn, Danmark, og den anden terminal for passagerer på vej til Kiel, Tyskland. Den tyske terminal er længere mod vest ad Göta-floden tæt på Älvsborgsbron-broen. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Karlskrona Havn på Sveriges sydøstlige kyst er lettilgængelig via motorvej. Karlskrona har fremragende transportforbindelser, men da havnen ligger på en anden ø end byens hoveddel, er en taxa- eller bustur nødvendig for at få adgang til havnen for passagerer, der rejser til fods eller med toget.

Vores færger afgår nu fra den nye Norvik Terminal, som ligger 4 km (10 minutters kørsel) fra centrum af Nynäshamn. Transportforbindelser til Nynäshamn er fremragende, og der er en række taxatjenester til den nye terminal fra tog-/busstationen.

Valgte destinationer

 • Göteborg

  Berømt for sine kanaler, grønne boulevarder, caféer og gode shoppingmuligheder – et eventyr venter på dig i Göteborg!

 • Halland

  Smukke Halland på Sveriges vestkyst kan prale af en rig madkultur, en fantastisk natur og endnu bedre golf!

 • Idre

  Fortryllende Idre med sin smukke natur, gode skiløb og vandrestier er en ideel destination året rundt.

 • Småland

  Hvis du cykler, vandrer, sejler i kano eller fisker, vil du forelske dig i naturen i Småland, det er "Sverige for alvor".

 • Stockholm

  Kaldet 'Beauty on Water', og det er ikke så underligt – Stockholm er en fantastisk og levende by med så meget at udforske!

 • Sälen

  Sälen er et skiløbers paradis og en fantastisk destination året rundt med smuk natur, søer og stier.

 • Åre

  Åre, der er kendt for sine flotte skiløjper, shopping, restauranter og barer, har en ægte storbystemning.

Vælg din rute...

Nyd en tur til Sverige

Fra 568 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.