Vores Bæredygtige Rejse

Hos Stena Line er vores mål at reducere vores økologiske fodaftryk indenfor bæredygtighed.

 

Vores vision er at "Forbinde Europa for en Bæredygtig Fremtid". I den fremtid er shippingindustrien emissionsfri, uden at påvirke luften eller havene, som vi rejser henover. I en bæredygtig fremtid kendetegnes vores industri ved lighed og mangfoldighed. Den er fri for chikane, og alle har lige muligheder for succes. Det er den fremtid, vi arbejder hen imod hver dag, men vi har stadig lang vej endnu. Det er ikke uden grund, at det kaldes en bæredygtig rejse.

 

 

Vores fokusområder
Vores forpligtelse til bæredygtighed fokuserer på fem af FN’s mål for bæredygtig udvikling. For hvert fokusområde er ambitiøse målsætninger defineret.  Indenfor områderne Ligestilling mellem kønnene og Bæredygtig energi stræber vi efter at føre an i transformationen mod en mere bæredygtig fremtid indenfor vores industri.

Bæredygtig energi

Som resten af samfundet behøver shippingindustrien nye løsninger for at gennemføre overgangen til ren energi og fossilfri brændstoffer. Stena Line har påtaget sig denne udfordring ved at fokusere på projekter inden for ren energiteknologi og energieffektivitet for at reducere udledninger både på land og til søs. 

 

Få mere at vide

Ligestilling mellem kønnene

Søfartsindustrien har været temmelig konservativ og mandsdomineret, hvilket vi gerne vil ændre på. Stena Lina byder alle velkommen, ligegyldigt om du vil arbejde for os, rejse med os eller blive en af vores forretningspartnere, for vi tror på, at mangfoldighed og lige muligheder for alle understøtter kreativitet og produktivitet.

 

Få mere at vide 

Godt Helbred & Velvære

Som et omsorgsfuldt selskab sætter vi sikkerheden i første række og værdsætter helbredet og velværen for både vores gæster og vores medarbejdere. Et sikkert og positivt arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden, er ikke kun vigtigt for vores medarbejdere, men også nøglen til at levere en fremragende kundeoplevelse.

 

Få mere at vide

 

Ansvarligt Forbrug & Produktion

Hos Stena Line ønsker vi at give vores kunder bæredygtige valgmuligheder, for sammen har vi et fælles ansvar for at bekymre os om ressourcer. Vi reducerer vores materielle fodaftryk gennem ansvarligt indkøb, affaldsreduktion og forøget genbrug.

 

Få mere at vide

Livet under vandet

Vores have står over for mange udfordringer, såsom forsuring, plastikaffald og ophobning af skadelige kemikalier. Som færgeselskab er havene vores primære ressource. Derfor er pleje af havmiljøet afgørende for os, og vores drift bør have minimal indvirkning på livet i havet.

 

Få mere at vide