Færge til Hoek van Holland og Harwich

Sejl mellem England og Holland i luksus og med stil på færgerne Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte rute til Holland og Tyskland fra det sydlige England. Vælg mellem fire daglige overfarter med en overfartstid på kun 6 timer og 30 minutter.  Uanset, om du rejser på vores dagsrute eller sejler om natten, giver vores private en suite-kahytter fantastisk mulighed for afslapning. Vælg mellem forskellige steder at spise og drikke ombord på vores Superfærger med menuer, der passer til alle, opgrader til den eksklusive Stena Plus Lounge eller udfordr børnene til et videospil i Familyhubben. Glem ikke at gøre et kup i vores Duty Free Shop! Læn dig tilbage, slap af, og nyd den direkte overfart mellem Holland og Storbritannien.

 

Harwich til Hoek van Holland – udforsk mere

At rejse til Hoek van Holland med færge giver dig mulighed for at nå de større byer i Holland med Rotterdam i nærheden og Amsterdam og Haag kun en kort køretur derfra. Der er også gode transportforbindelser til resten af ​​Europa, så du kan tage en bilferie endnu længere væk, hvis du ønsker det. 

 

Udforsk Holland og andre steder

Efter en køretur på mindre end 40 minutter fra Hoek van Holland støder gæster på den historiske by Haag på Hollands vestkyst. Rejser du en smule længere væk end Haag, når du den middelalderlige hollandske by Utrecht. Byen tager besøgende til nye højder med sit smukke kirketårn Domtoren, der kan prale af det ældste og højeste klokketårn i Holland. Efter lidt over 4 timers kørsel nordøst for Hoek van Holland vil besøgende befinde sig i hjertet af Hannover, en elegant by gennemsyret af historie.

 

Tag bilen fra Hoek van Holland til Harwich 

Ved at tage færgen til Harwich kan du udforske Englands smukke sydkyst med sine maleriske landsbyer og fantastiske udsigt. London venter bare på at blive udforsket med alt, hvad den har at byde på af kultur, historie, mad og underholdning. Storbyen ligger kun et par timers kørsel eller en kort togrejse væk. Hvis du planlægger at tage lidt længere væk, kan du udforske seværdigheder i Wales og det magiske Irland – den grønne ø. 

 

Besøg Englands sydkyst

Udforsk den solrige sydkyst i bil i byerne Cambridge, Norwich, Oxford og London, der alle er lette at nå frem til.  Stop i de mange maleriske landsbyer undervejs, tag en svømmetur på en af strandene med blåt flag, og mærk sandet mellem tæerne, besøg de mange steder fra UNESCO’s Verdensarvsliste, katedraler, kirker, paladser, slotte med mere. Tag en kort ferie eller en længere rejse – du kan være sikker på at nyde det.

 

Uden bagageafgift kan du pakke alt, hvad du har brug for til din rejse, og tage på en bilferie med Stena Line.

 

Nyt! Toldfri shopping på havnen

Hvis du rejser i bil, kan du både se frem til store besparelser ombord og også muligheden for at købe større mængder i vores toldfri havnebutik i Harwich! Find særlige mængdetilbud, der kun er tilgængelige i butikken. Du skal blot parkere din bil, købe toldfrit i det tilladte omfang og lade din bil gøre det tunge arbejde. God fornøjelse med indkøbene! 

Sejl mellem England og Holland i luksus og med stil på færgerne Stena Britannica og Stena Hollandica. Harwich til Hoek van Holland er den mest direkte rute til Holland og Tyskland fra det sydlige England. Vælg mellem fire daglige overfarter...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 1110 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Hoek van Holland og Harwich

  • Stena Britannica ferry at sea
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica ferry at sea
    Stena Hollandica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Harwich havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Hoek van Holland havn side

Sejl med Stena Britannica og Stena Hollandica

til Hoek van Holland og Harwich

Fra 1110 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.