Færge til Karlskrona og Gdynia

Tag den mest behagelige, direkte færgerute mellem Karlskrona, Sverige og Gdynia i Polen på færgerne Stena Vision, Stena Spirit og Stena Estelle med op til seks daglige overfarter.  Vælg mellem overfart om dagen eller om natten og få en fantastisk rejseoplevelse med Stena Line.

 

Nyd en dejlig tur fra Gdynia til Karlskrona

Tag færgen fra Gdynia til Karlskrona og slap af, mens du nyder udsigten over Østersøen. Færgerne, der sejler mellem Polen og Sverige, har mange faciliteter ombord, herunder restauranter, færgebutik, spa og endda en natklub. Vi har et udvalg af kahytter, der passer til ethvert budget, så du kan få en god nats søvn eller en lille lur, før færgen er i havn.

 

Udforsk Karlskrona og den svenske kyst

Oplev den unikke by Karlskrona, der er bygget på 33 øer med sin historiske militærhavn fra 1680 og unikke monumenter, som er på UNESCOs verdensarvsliste. For dem, der ønsker at udforske Skandinavien, er mulighederne fra Karlskrona uendelige; tag mod vest til Malmö eller København, udforsk østkysten mod Stockholm eller nyd de enorme naturområder og søer i det centrale Sverige. 

 

Sejl fra Karlskrona til Gdynia

Tag færgen fra Karlskrona til Gdynia og oplev, hvor fantastisk det er at rejse med færge. Vi har masser af sjove aktiviteter til hele familien, såvel som et udvalg af barer, caféer og restauranter ombord – der er noget for enhver smag!  Ankom afslappet og klar til at udforske den smukke havneby Gdynia.

 

Besøg historiske Gdynia, en port til Europa

Gdynia er en helt fantastisk shoppingby med hundredvis af små butikker, og når du er færdig med at shoppe, er der et imponerende udvalg af restauranter og barer at vælge imellem. Transportforbindelserne er fremragende fra Gdynia for eventyrlystne turister, der rejser længere ind i Polen og resten af Europa.

Tag den mest behagelige, direkte færgerute mellem Karlskrona, Sverige og Gdynia i Polen på færgerne Stena Vision, Stena Spirit og...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Estelle, Stena Spirit og Stena Vision

til Karlskrona og Gdynia

Fra 529 kr. /Bil+1

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Stena Estelle
  • Stena Spirit
  • Stena Vision

Havnes beliggenheder

Karlskrona Havn på Sveriges sydøstlige kyst er lettilgængelig via motorvej. Karlskrona har fremragende transportforbindelser, men da havnen ligger på en anden ø end byens hoveddel, er en taxa- eller bustur nødvendig for at få adgang til havnen for passagerer, der rejser til fods eller med toget.

Se Karlskrona Havn side

Bemærk, at vores havneadresse i Gdynia er blevet ændret for nylig. Den nye adresse for alle passagerer, der rejser til Karlskrona, er den offentlige færgeterminal, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia.

Se Gdynia Havn side

Sejl med Stena Estelle, Stena Spirit og Stena Vision

til Karlskrona og Gdynia

Fra 529 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.