Færge til Gøteborg og Frederikshavn

Rejs med færge til Gøteborg og Frederikshavn og nyd godt af den mest direkte rute mellem Sverige og Danmark. På kun 3 timer og 30 minutter ankommer du afslappet og forfrisket, og klar til din videre rejse.

 

Frederikshavn til Gøteborg – på bare 3 timer og 30 minutter!

Gøteborg er Sveriges næststørste by og hjemsted for Stena Line. Fra Gøteborg kan du udforske resten af ​​Skandinavien, med Oslo kun 3,5 timer væk og Stockholm lidt over 5 timer væk. Tag bilen, og gør dig klar til at udforske!

 

Udforsk Gøteborg 

Med sin betagende skærgård, restauranter i verdensklasse, flotte turistattraktioner og bæredygtige livsstil er det tid til at udforske Gøteborg – Sveriges næststørste by.  Tag færgen fra Frederikshavn og ankom klar til at udforske alt, hvad denne fantastiske by har at byde på.

 

Gøteborg til Frederikshavn – den mest direkte vej til Danmark

Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga opererer på vores rute til Frederikshavn, og uanset hvilken færge du vælger, kan du være sikker på en varm velkomst og en god rejseoplevelse.  Sæt dig i restauranten, og nyd den fantastiske havudsigt, mens du får en bid mad eller nyder en drink i baren.  Vi glæder os til snart at byde dig velkommen ombord.

 

Frederikshavn – noget for enhver smag

Ankom til Danmark, og udforsk hele  Jylland .  I den lille men charmerende havneby Frederikshavn kan du nyde godt af fantastiske shoppingmuligheder, lækre restauranter og en dukkert ved Palmestranden. Tag en tur til Aalborg Zoo, The Reef-badeland og forlystelsesparken Fårup Sommerland, og opdag, hvorfor Nordjylland har noget for enhver smag.

Rejs med færge til Gøteborg og Frederikshavn og nyd godt af den mest direkte rute mellem Sverige og Danmark. På kun 3 timer og 30 minutter ankommer du afslappet og forfrisket, og klar til din videre rejse.

 

Frederikshavn til...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

Gøteborg og Frederikshavn

Fra 720 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Stena Danica
    Stena Danica
  • Stena Jutlandica
    Stena Jutlandica
  • Stena Vinga ferry at sea
    Stena Vinga

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Denmark
Map showing the routes to and from Sweden

Frederikshavn Havn ligger på den nordøstlige kyst af den jyske halvø i det nordlige Danmark. Den kan nemt nås i bil via motorvej E45, og der er offentlige transportforbindelser inden for 20 minutters gang fra terminalen. 

 

Bemærk venligst: Ombordstigning er kun muligt med køretøj ved afgange uden for terminalens åbningstider eller ved afgange ombord på Stena Vinga. Ombordstigning er ikke muligt som gående passager på disse afgange. 

Se Frederikshavn Havn side

Stena Line har to terminaler i Gøteborg: den ene er til Kiel, Tyskland, og den anden terminal er for passagerer på vej til Frederikshavn, Danmark. Terminalen til Danmark ligger længere mod øst ad Göta-floden tæt på kvarteret Masthugget. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

 

Bemærk venligst: Ombordstigning er kun muligt i køretøj ved afgange uden for terminalens åbningstider eller ved afgange ombord på Stena Vinga. Ombordstigning er ikke muligt som gående passager på disse afgange. 

Se Gøteborg Havn (til Frederikshavn) side

Sejl med Stena Danica, Stena Jutlandica og Stena Vinga

Gøteborg og Frederikshavn

Fra 720 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.