Nyd en endagstur til Sverige

Tag på en endagstur enten til fods eller i bil til Gøteborg fra Frederikshavn. Uanset om du bruger din tid på at slentre gennem byen eller køre langs Sveriges smukke kyst, vil du nyde din tid på vores skibe under rejsen til og fra Gøteborg.

 

Gøteborg er med sine historiske kanaler, snoede gågader samt et væld af parker og haver en fantastisk by at tilbringe en dag i. Se samlingerne på byens berømte gallerier og museer, eller gå en tur gennem byen og besku dens smukke arkitektur og offentlige kunst. Kom med sulten i behold: Gøteborg er en madby i verdensklasse, der tilbyder en bred vifte af streetfood, internationale smagsoplevelser, fine restauranter, frisk fisk og skaldyr, caféer og meget mere.

 

Lyst til at forkæle dig selv med noget godt? Gøteborg er en fornøjelse for en, der godt kan lide at shoppe, med alt fra butikkerne i Haga til de mange designerbutikker langs trendy Kungsportsavenyen, AKA Avenyn. Selvfølgelig er Gøteborg også en naturelskers drøm: Nyd en vandretur gennem den vidtstrakte Slottsskogen park i byens centrum, tag en kort færgetur og udforsk den charmerende skærgård eller tilbring en solrig dag med at prøve rutsjebanerne i den berømte Liseberg forlystelsespark. 

 

Gøteborg venter - reserver din rejse i dag og spar!

 

Hvis du er 16 eller 17 år, og du skal rejse uden dine forældre, skal du medbringe en fuldmagt fra dem.

Tag på en endagstur enten til fods eller i bil til Gøteborg fra Frederikshavn. Uanset om du bruger din tid på at slentre gennem byen eller køre langs Sveriges smukke kyst, vil du nyde din tid på vores skibe under...

Læs mere Læs mindre

Oplev Gøteborg

Nyd en dag i Sverige

Fra 165 kr./person,

Priser og vilkår

 • Aldersgruppe
  Pris
 • Voksen (16+ år)
  Fra 165 kr.
 • Barn (4 til 15 år)
  Fra 66 kr.
 • Spædbarn (0 til 3 år)
  Altid GRATIS

Stena Lines forretningsvilkår gælder for alle bookinger. For flere oplysninger, læs vores Vilkår og betingelser

Vilkår

 • Economy-regler gælder.
 • Retur samme dato.
 • Dagstur kan kun påbegyndes fra den destination, der er angivet på reservationsbekræftelsen. Hvis du ikke påbegynder den udgående del af din rejse, vil dette resultere i annullering af hele reservationen, inklusive hjemturen. Dagstur kan ikke bruges som enkeltrejse.
 • Samme person skal rejse på både ud- og hjemrejse.
 • Du skal være over 18 år gammel for at rejse uden værge.
 • Børn får 50% rabat på voksenprisen.

Stena Lines forretningsvilkår gælder alle reservationer. Læs vores vilkår og betingelser for at få mere information. Vilkår og betingelser.

Oplev Gøteborg

Nyd en dag i Sverige

Fra 165 kr./person,

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.