Nyd en endagstur til Sverige

Tag på en endagstur enten til fods eller i bil til Gøteborg fra Frederikshavn. Uanset om du bruger din tid på at slentre gennem byen eller køre langs Sveriges smukke kyst, vil du nyde din tid på vores skibe under rejsen til og fra Gøteborg.

 

All-inclusive julebuffet

For bare 273 DKK/voksen og 199 DKK/barn (op til 15 år) kan du nyde en lækker julebuffet ombord på Stena Jutlandica og Danica. Nyd svenske klassikere og vegetariske lækkerier under sejlturen fra Frederikshavn til Gøteborg. Prisen inkluderer også øl, vin og kaffe. Læs mere her

 

Gøteborg er med sine historiske kanaler, snoede gågader samt et væld af parker og haver en fantastisk by at tilbringe en dag i. Se samlingerne på byens berømte gallerier og museer, eller gå en tur gennem byen og besku dens smukke arkitektur og offentlige kunst. Kom med sulten i behold: Gøteborg er en madby i verdensklasse, der tilbyder en bred vifte af streetfood, internationale smagsoplevelser, fine restauranter, frisk fisk og skaldyr, caféer og meget mere.

 

Lyst til at forkæle dig selv med noget godt? Gøteborg er en fornøjelse for en, der godt kan lide at shoppe, med alt fra butikkerne i Haga til de mange designerbutikker langs trendy Kungsportsavenyen, AKA Avenyn. Selvfølgelig er Gøteborg også en naturelskers drøm: Nyd en vandretur gennem den vidtstrakte Slottsskogen park i byens centrum, tag en kort færgetur og udforsk den charmerende skærgård eller tilbring en solrig dag med at prøve rutsjebanerne i den berømte Liseberg forlystelsespark. 

 

Gøteborg venter - reserver din rejse i dag og spar!

 

Hvis du er 16 eller 17 år, og du skal rejse uden dine forældre, skal du medbringe en fuldmagt fra dem.

Tag på en endagstur enten til fods eller i bil til Gøteborg fra Frederikshavn. Uanset om du bruger din tid på at slentre gennem byen eller køre langs Sveriges smukke kyst, vil du nyde din tid på vores skibe under...

Læs mere Læs mindre

Oplev Gøteborg

Nyd en dag i Sverige

Fra 120 kr./person,

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud!

Priser og vilkår

 • Aldersgruppe
  Pris
 • Voksen (16+ år)
  120 kr.
 • Barn (4 til 15 år)
  60 kr.
 • Spædbarn (0 til 3 år)
  Altid GRATIS
 • Familie (2 voksne og 2 børn)
  360 kr.

Stena Lines forretningsvilkår gælder for alle bookinger. For flere oplysninger, læs vores Vilkår og betingelser

Vilkår

Stena Lines forretningsvilkår gælder alle reservationer. Læs vores vilkår og betingelser for at få mere information. Vilkår og betingelser.

Oplev Gøteborg

Nyd en dag i Sverige

Fra 120 kr./person,

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.