Nyd en dagstur til Sverige

Hvad kan du nå på én dag?  Tag en dagstur til Gøteborg fra Frederikshavn enten til fods eller i bil, og spar op til 50 % på standardbilletpriser!

Berømt for sine kanaler, grønne boulevarder og smalle gågader er Gøteborg en fantastisk by at tilbringe en dag i.  Det er en by, der er kendt for sin kunst og historie, hvor du vil blive forkælet med valg mellem talrige gallerier og museer, som du kan udforske.  Hvis du foretrækker lidt shoppingterapi, kan du tage til shoppinggaderne Södra Larmgatan, Vallgatan og Kungsgatan.  Gøteborg er en rigtig madby med mange fantastiske restauranter – gå ikke glip af et besøg til Feskekôrka fiskemarked, når du er der. Og endelig er der Liseberg, den berømte forlystelsespark, hvis mange forlystelser og attraktioner et sjovt sted for alle.  Lisebergs festligheder, ikke mindst den unikke julestemning med markeder, shows og millioner af lys, er virkelig vidunderlige oplevelser.

Gøteborg venter - book din rejse i dag!

 

Hvis du er 16 eller 17 år, og du skal rejse uden dine forældre, skal du medbringe en fuldmagt fra dem.

Oplev Göteborg

Nyd en dag i Sverige

Spar op til 50 %

Gå ikke glip af dette fantastiske tilbud!

Oplev Göteborg

Nyd en dag i Sverige

Spar op til 50 %

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.