Om os

Vores selskab

Vi er Stena Line, et af verdens største færgerederier med over 33.300 årlige overfarter. Alt, hvad vi foretager os, er baseret på vores kerneværdier om omsorg; omsorg for vores kunder, omsorg for vores ressourcer og omsorg for hinanden.

 

Stena Line har rødder i Sverige, og vi er i sandhed et internationalt selskab. Vi har over 6.100 ansatte fra 40 lande på tværs af Europa. Med hovedkvarter beliggende i Gøteborg, Sverige, har vi en rutebaseret organisation i 7 forretningsregioner.

 

Vi tilbyder budgetvenlig og nem færgetransport til alle vores kunder med en absolut forpligtelse i forhold til sikkerhed og pålidelighed samt et reduceret miljøaftryk.

 

Vi er et færgerederi med en vision om at forbinde Europa for en bæredygtig fremtid sammen.

        

Vores svenske arv

Sten A. Olsson voksede op på en ø ved Sveriges vestkyst. Fra en ung alder lærte han, at hårdt arbejde, samarbejde og omsorg for hinanden belønner sig. I 1939, i en alder af 23, startede han en forretning, der handlede med metalskrot i Gøteborg. Et par år senere købte han sit første skib, og resten er historie. I dag er hans søn, Dan, CEO for Stena Group. Stena Line er forblevet et familieejet selskab med svenske rødder, og vi er stolte af vores arv.

 

Vores vision

Vores vision om at “Forbinde Europa for en Bæredygtig Fremtid”, er det primære mål for vores rejse. Vi har allerede det mest omfattende rutenetværk i Europa. Men i sidste ende handler det ikke om, hvad vi gør, men om hvorfor og hvordan vi gør det. Som vi ser det, er det hele forbundet. Ved at bringe folk sammen, muliggør vi virksomheder og samfundets vækst. Dette gør det muligt for os at udvikle os som et endnu mere sikkert og troværdigt selskab, der gradvist reducerer sit miljømæssige fodaftryk.

 

En rutebaseret organisation

Vi har en rutebaseret organisation i 7 geografiske forretningsregioner: Danmark, Tyskland, Østersøen Nord, Østersøen Syd, det Irske Hav Nord, det Irske Hav Syd, og Nordsøen. Disse forretningsregioner gør det muligt for selskabet at udnytte synergier og fokusere på rentabilitet. Hver ruteorganisation er ansvarlig for sin egen rentabilitet.

 

Vores udvidede familie Stena AB

Stena Line er en del af Stena AB, og sammen har vi 17.400 medarbejdere over hele verden, som hver dag arbejder på at skabe værdi for vores kunder.

 

 Et blik på Stena Line

  • 6.100 medarbejdere
  • 20 færgeruter
  • 40 fartøjer
  • Omsætning på 19 milliarder DKK

Vores ruter

Vores færger

Vores bæredygtige rejse