Halland

Halland er et idyllisk tilflugtssted på Sveriges vestkyst, beliggende mellem Gøteborg og Helsingborg og kan prale af en rig madkultur, fantastisk natur og er populær blandt cyklister og surfere, og da det er kendt som "Sveriges golfhovedstad", elsker golfspillere også Halland! 

 

Med sit fantastiske naturlandskab med frodige skove, sandstrande og vandfald er en tur til Halland uforglemmelig. For dem, der elsker udendørs aktiviteter, mangler der ikke valgmuligheder i Halland.

 

Halmstad er den største by i Halland og er et ideelt sted at udforske resten af regionen. Dens cykelstier er en stor attraktion for dem, der ønsker at udforske det smukke landskab. Halmstad er udgangspunktet for Kattegattleden – Sveriges allerførste nationale cykelsti, der engang blev tildelt årets europæiske cykelrute af Cycling & Hiking Fair. Denne unikke cykelrute strækker sig over 390 km og passerer gennem maleriske fiskerilandsbyer, fantastiske marker og den betagende natur i Halland og videre. Stien med navnet Prins Bertils Stig er en let vandretur på 18 km med udsigt over havet samt strækninger af grøn skov. Og gå ikke glip af et besøg på Halmstad Slot, som er startpunktet for Prins Bertil Stig. Danska Fall er et smukt vandfald i et uberørt naturreservat, hvor du kan nyde en afslappet gåtur gennem den naturskønne bøgeskov, det må du ikke gå glip af. Og tæt på Halmstad ligger Haverdals naturreservat, en anden bøgetræsskov med mange vandrestier at udforske. Du finder også Lynga-klitten eller Stora Sandkullen – klitten strækker sig hele 36 meter over havets overflade og er sandsynligvis den højeste klit i Skandinavien. Udsigten derfra over havet og skoven er simpelthen storslået.

 

Halmstad er kendt for sine flotte strande, hvor Tylösand- og Östra-stranden er to af de mest populære. Byen har et fantastisk natteliv med mange barer og restauranter, som du kan opleve. Glem ikke at tage et kig på Pablo Picassos kæmpe skulptur “Head of a Woman”, mens du går langs gågaderne ved Nissan-floden, og benyt også denne lejlighed til at nyde Carl Milles skulptur, “Europa and the Bull”. Hvis du kan lide udendørs markeder, så tag en tur til Stora torg, hvor du kan købe frisk frugt, grøntsager, blomster, planter og meget mere.

 

Når du rejser til Halland og Halmstad, kan du være sikker på en rejse, der giver dig lyst til endnu flere rejseoplevelser.

Halland er et idyllisk tilflugtssted på Sveriges vestkyst, beliggende mellem Gøteborg og Helsingborg og kan prale af en rig madkultur, fantastisk natur og er populær blandt cyklister og surfere, og da det er kendt som "Sveriges golfhovedstad", elsker golfspillere også...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Rejs til Halland

Fra 631 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Vælg din rute...

Rejs til Halland

Fra 631 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

 • Småland

  Hvis du cykler, vandrer, sejler i kano eller fisker, vil du forelske dig i Smålands natur, det er “det rigtige Sverige”.

 • Värmland

  Hvis du elsker spændingen ved eventyr i det fri eller naturens afslappende fred, finder du det i Värmland.

 • Sälen

  Sälen er et skisportsparadis og en fantastisk destination året rundt med smukke landskaber, søer og stier.

 • Stockholm

  Det er ikke så mærkeligt, at Stockholm kaldes “Skønhed på vandet” – det er en fantastisk og pulserende by med så meget at udforske!

 • Malmø

  En kystby med en strandstemning, museer at udforske, eklektisk shopping og en livlig kulturscene.

 • Åre

  Åre er kendt for sine fantastiske skipister, shopping, restauranter og barer og har en ægte storbystemning.

 • Kalmar

  Rejs gennem tiden i denne smukke historiske by.  Udforsk dens slot, brostensbelagte gader og hyggelige gamle bydel. 

 • Öland

  Sveriges sommer-ø-paradis! En anderledes destination, naturskøn og utroligt smuk.

 • Glasriket

  Der er så meget at se i Sveriges glasrige! Hjemsted for Kosta Boda, naturreservater, fredfyldte søer og skove. 

 • Skåne

  Lille i størrelsen, men med masser af charme. Skåne er et paradis for vandrere og dem, der elsker friluftslivet.

 • Dalsland

  'Sveriges søprovins' er perfekt til naturelskere med dens betagende landskab og afslappede stemning.

 • Västervik

  Sveriges bedste sommerby, der er proppet med attraktioner, lækker mad og kultur, er et særligt sted at besøge.

 • Højkysten

  Vend tilbage til naturen, når du besøger Højkysten, og oplev noget af Sveriges bedste friluftsliv og rustikke charme. 

 • Karlskrona

  Oplev en væld af historie og kulturarv, samt skærgårdens betagende naturlige skønhed. 

 • Gøteborg

  Byen er berømt for sine kanaler, grønne boulevarder, caféer og fantastiske shoppingmuligheder. Der venter dig et eventyr i Gøteborg!

 • Idre Fjäll

  Fortryllende Idre Fjäll med sit smukke landskab, fantastiske skiløjper og vandrestier er en ideel feriedestination året rundt.

 • Liseberg

  Hos Liseberg venter eventyr, fælles glæder og mindeværdige oplevelser. 

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.