Västervik

En by til hver årstid

 

Den svenske by Västervik er et af de tre kystområder i provinsen Småland. Den beskrives som Sveriges bedste sommerby og er proppet med attraktioner, lækker mad og kultur, hvilket gør Västervik til et vidunderligt sted at besøge året rundt.

 

Besøg et anderledes historiemuseum, når du besøger Hjorteds Mopedmuseum og lærer om knallertens historie. Museet har omkring 140 køretøjer fra det 20. århundrede med særlig fokus på dens udvikling i 50'erne, 60'erne og 70'erne. Når du er færdig med at rejse tilbage i tiden, kan du træde udenfor og udforske kunst i verdensklasse på den årlige BANK! Gadekunstfestival. Med kunst, der dækker over 3.500 m af vægplads og har nogle af de bedste gadekunstnere i verden.

 

Med en overflod af butikker, der spænder fra uafhængige til luksusmærker, kan du forkæle dig selv, når du besøger Västervik. For dem, der er på jagt efter et godt tilbud og dem, der elsker artikler med en personlig historie bag dem, er der masser af loppemarkeder, hvor du kan finde nogle skjulte genbrugsperler.

 

Der er masser af lækker mad at nyde i Västervik, uanset om det er afslappede restauranter, fine restauranter eller familiefavoritter. Spis i stil på Gränsö Slot, en moderne, klassisk restaurant, og nyd lækker lokal mad i overdådige omgivelser. Smuggleren er en hyggelig og intim restaurant med ni borde med plads til 36 gæster. For en autentisk oplevelse kan du prøve aftenens fem-retters menu, som omfatter lokal mad og vin, og du vil føle dig dejligt mæt, når du tager af sted.

 

Vend tilbage til naturen, og uanset om det er fiskeri, kajakroning eller vandreture, er der kilometervis af landskaber at udforske. Med varierede vandrestier til både erfarne og begyndere kan du se vidunderet ved de fantastiske udendørs aktiviteter i Västervik.

 

For golfentusiaster har Västervik tre fantastiske baner, der varierer i størrelse, karakter og spil.  Mærk havluften i dit ansigt ved Västerviks Golfklubb, en 18-hullers bane, der dækker park, skov og strand. Udfordr dig selv på en 9-hullers skovbane i Lysingsbadets Golfklubb. Loftahammars Golfklubb er en 9-hullers bane, der ligger i bakket skov- og parkterræn. Fortvivl ikke, hvis du ikke har medbragt dine køller, da alle tre baner har veludstyrede golfbutikker.

 

Padel-tennis er enormt populært i Sverige, og Västervik har tre indendørshaller og flere udendørsbaner. Køb et padelbat og deltag i en af de hurtigst voksende sportsgrene lige nu. Eller hvad med et spil frisbeegolf? Ja, du læser rigtigt, det er en runde golf, men med en frisbee. Alviken Disc Golf-banen er en 18-hullers frisbeegolfbane og er garanteret sjov for alle!

 

Tag en togrejse tilbage i tiden, og rejs på den smalle bane mellem Hultsfred og Västervik. Rejs hele vejen eller stop ved en af de 20 stationer under turen. Book en sejltur, og oplev Hasselö, som er Västervik-øgruppens største og mest befolkede ø. Denne ø er fyldt med aktiviteter for folk i alle aldre, og du kan vælge mellem børnevenlige strande eller et varieret landskab at udforske. Oplev sjov under ét tag på Oddis Lekland, leg på legepladsen eller udfordr dine venner i et spil LaserGame.

 

Hvad enten det er byudforskning, øhop eller golf på en af de fantastiske golfbaner, er der noget for enhver smag i Västervik.

En by til hver årstid

 

Den svenske by Västervik er et af de tre kystområder i provinsen Småland. Den beskrives som Sveriges bedste sommerby og er proppet med attraktioner, lækker mad og kultur, hvilket gør Västervik til et vidunderligt sted at...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Rejs til Västervik

Fra 629 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Billede af overnatningsstedet

Best Western Plus Vasterviks Stadshotell

Billede af overnatningsstedet

Hamnhotellet

Billede af overnatningsstedet

Slottsholmen hotell och restaurang

Vælg din rute...

Rejs til Västervik

Fra 629 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

 • Småland

  Hvis du cykler, vandrer, sejler i kano eller fisker, vil du forelske dig i Smålands natur, det er “det rigtige Sverige”.

 • Halland

  Smukke Halland på Sveriges vestkyst kan prale af en rig madkultur, fantastisk natur og endnu bedre golf!

 • Värmland

  Hvis du elsker spændingen ved eventyr i det fri eller naturens afslappende fred, finder du det i Värmland.

 • Sälen

  Sälen er et skisportsparadis og en fantastisk destination året rundt med smukke landskaber, søer og stier.

 • Stockholm

  Det er ikke så mærkeligt, at Stockholm kaldes “Skønhed på vandet” – det er en fantastisk og pulserende by med så meget at udforske!

 • Malmø

  En kystby med en strandstemning, museer at udforske, eklektisk shopping og en livlig kulturscene.

 • Åre

  Åre er kendt for sine fantastiske skipister, shopping, restauranter og barer og har en ægte storbystemning.

 • Kalmar

  Rejs gennem tiden i denne smukke historiske by.  Udforsk dens slot, brostensbelagte gader og hyggelige gamle bydel. 

 • Öland

  Sveriges sommer-ø-paradis! En anderledes destination, naturskøn og utroligt smuk.

 • Glasriket

  Der er så meget at se i Sveriges glasrige! Hjemsted for Kosta Boda, naturreservater, fredfyldte søer og skove. 

 • Skåne

  Lille i størrelsen, men med masser af charme. Skåne er et paradis for vandrere og dem, der elsker friluftslivet.

 • Dalsland

  'Sveriges søprovins' er perfekt til naturelskere med dens betagende landskab og afslappede stemning.

 • Højkysten

  Vend tilbage til naturen, når du besøger Højkysten, og oplev noget af Sveriges bedste friluftsliv og rustikke charme. 

 • Karlskrona

  Oplev en væld af historie og kulturarv, samt skærgårdens betagende naturlige skønhed. 

 • Gøteborg

  Byen er berømt for sine kanaler, grønne boulevarder, caféer og fantastiske shoppingmuligheder. Der venter dig et eventyr i Gøteborg!

 • Idre Fjäll

  Fortryllende Idre Fjäll med sit smukke landskab, fantastiske skiløjper og vandrestier er en ideel feriedestination året rundt.

 • Liseberg

  Hos Liseberg venter eventyr, fælles glæder og mindeværdige oplevelser. 

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.