Færge til Liverpool og Belfast

Rejs med færge til Belfast og Liverpool på Stena Edda og Stena Embla og se, hvordan vi omdefinerer færgerejser! Med fire daglige direkte overfarter og et valg mellem dags- eller natteoverfarter mellem hjertet af England og Nordirland kan du krydse over på kun 8 timer. Disse to nye færger er de største, mest rummelige og mest stilfulde, der nogensinde har sejlet mellem Belfast og Liverpool. Nyd en drink i den fantastiske Sky Bar, slap af i en en suite-kahyt, forkæl dig selv med en opgradering til vores Stena Plus eller Hygge Lounges, alt sammen mens du nyder det stilfulde skandinaviske design.

 

Liverpool til Belfast – fra by til by

Når du tager færgen til Belfast, ligger byens centrum inden for 10 minutters kørsel fra Stena Lines færgeterminal, og motorvejene nord og syd er endnu tættere på. Dublin kan nås inden for 2 timer mod syd, eller du kan tage den fantastiske kystrute mod nord, hvor Giant's Causeway er mindre end 2 timer væk.

 

Belfast  – en lille by med et stort hjerte

Belfast er en by med kontraster og er porten til Nordirland. En rig, fængslende fortid blander sig med byens levende, energiske karakter, der tiltrækker mennesker fra hele verden.  Oplev atmosfæren i det berømte Cathedral-kvarter, der er et af de livligste kvarterer i byen med et fantastisk udvalg af restauranter, natteliv og gallerier. Det kendte Titanic-kvarter er et fantastisk sted at se, og Titanic Belfast er en seværdighed, du bare må besøge!  Byen er fuld af fantastiske pubber, museer, berømte vægmalerier i gaderne og smukke grønne pladser – du vil få lyst til bare at blive her for altid! 

 

Kryds over fra Belfast til Liverpool på 8 timer

Tag færgen til Liverpool, og ankom afslappet og frisk til dit ophold i byen. Fra Liverpool har du også adgang til motorvejs-, tog- og busforbindelser til at tage dig til resten af ​​Storbritannien. Liverpools centrum ligger kun en kort køretur fra havnen, eller du kan tage den hurtige færgetur over Mersey-floden.

 

Liverpool –  en af de venligste byer i Storbritannien

Liverpool byder alle besøgende velkommen med masser at se og foretage sig, for ikke at nævne de fantastiske shoppingmuligheder og restauranter, som du finder i hele byen. I Liverpools Albert Dock ved havnefronten finder du al den underholdning, du skal bruge. Seværdighederne omfatter Beatles Story, Magical Mystery Tour, Tate Liverpool, International Slave Museum og meget mere, med masser af barer, restauranter og butikker, når du har brug for en pause fra kulturen!

 

Der er så meget at opleve og nyde i både Belfast og Liverpool , at du vil have svært ved at vælge. Uden bagagegebyrer kan du pakke alt med! Tag færgen, og nyd en bilferie med Stena Line i dag!

Rejs med færge til Belfast og Liverpool på Stena Edda og Stena Embla og se, hvordan vi omdefinerer færgerejser! Med fire daglige direkte overfarter og et valg mellem dags- eller natteoverfarter mellem hjertet af England og Nordirland kan du krydse...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Edda og Stena Embla

til Belfast og Liverpool

À partir de 149 € aller simple, voiture et chauffeur

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Færgen Stena Edda ligger til kaj i Belfast Havn
    Stena Edda
  • Færgen Stena Embla ligger til kaj i Liverpool Havn
    Stena Embla

Havnes beliggenheder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Stena Lines havn i Liverpool ligger ved 12 Quays Terminal, Birkenhead, og giver nem adgang til Liverpool og længere væk. Terminalen ligger inden for 10 minutter fra motorvej M53 og ca. 7 minutter fra Mersey-tunnelen, der fører til Liverpools centrum.

Se Liverpool havn side

Belfast Havn (VT2) ligger bekvemt tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2 (Fortwilliam-rundkørslen), så det er nemt at komme til og fra alle dele af Irland.

Se Belfast Havn (til Liverpool) side

Sejl med Stena Edda og Stena Embla

til Belfast og Liverpool

De 149 € ida, coche y conductor

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.