Færge til Trelleborg og Rostock

Rejs til Sverige og Tyskland ombord på færgerne Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med op til seks dags- eller natteoverfarter hver dag.  Uanset hvilken færgeoverfart du vælger, kan du være sikker på en behagelig og fornøjelig tur ombord, når du sejler til Trelleborg og Rostock. Der serveres lækker mad i vores restauranter, vi har fantastiske tilbud i The Shop, og børnene vil elske at lege og få nye venner i Happy World. Ankom til din destination og føl dig frisk efter en god nats søvn eller en eftermiddagslur i en af ​​vores kahytter. Vi har et udvalg af kahytter, der passer til alle, og ellers har vi også mulighed for pladsreservation, hvis du foretrækker det. Din ferie begynder ombord!

 

Oplev Sverige - rejs fra Rostock til Trelleborg

Tag færgen fra Rostock til Trelleborg, og du ankommer til den sydligste by i Sverige. Derfra er der kun en kort køretur til de skandinaviske byer Malmö og København. Eventyrlystne vil elske køreturen langs vestkysten gennem Halmstad, Gøteborg og længere væk til Oslo.

 

Trelleborg –  palmernes by

Der er masser at se og lave i Trelleborg, så sørg for at bruge lidt tid på at se nærmere på denne fantastiske by, som er kendt for at være den eneste by i Sverige, der har palmetræer langs en allé. Tæt på færgeterminalen finder du en af byens største attraktioner -  en tidligere vikingefæstning. Med museer, kunstgallerier og gode shoppingmuligheder har du nok at lave, mens du er på besøg.  

 

Trelleborg til Rostock - det er let med bil

Når du tager færgen fra Trelleborg til Rostock, ankommer du til en livlig havneby, der har masser at byde på.  Rostock har et fantastisk kulturliv, og er kendt for sin lækre mad og gode muligheder for shopping. Hvis du vil på opdagelse lidt længere væk, er motorvejen inden for rækkevidde, så du kan komme til Hamborg på bare 2 timer og til Berlin på bare 3 timer.

 

Udforsk Rostock – en livlig havneby

Rostock er en vidunderlig by med fantastiske shoppingmuligheder, restauranter, mikrobryggerier og et utroligt natteliv, som alle kan nyde. Det er også hjemsted for et af verdens ældste universiteter. Byens syv kirker er blandt “Rostocks 7” med de imponerende gotiske murstenskirker St. Mary og St. Peter, der bare venter på at blive udforsket.  Kystlinjen er kendt for sine smukke strande, og kun ganske kort fra byens centrum finder du Rostocks helt eget badested, der består af 15 km smukt, hvidt sand. 

Rejs til Sverige og Tyskland ombord på færgerne Skåne eller Mecklenburg-Vorpommern med op til seks dags- eller natteoverfarter hver dag.  Uanset hvilken færgeoverfart du vælger, kan du være sikker på en behagelig og fornøjelig tur ombord, når du sejler til Trelleborg...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Mecklenburg-Vorpommern og Skåne

Trelleborg og Rostock

Fra 331 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Mecklenburg-Vorpommern ferry at sea
    Mecklenburg-Vorpommern
  • Skane ferry at sea
    Skåne

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Trelleborg Havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Rostock havn side

Sejl med Mecklenburg-Vorpommern og Skåne

Trelleborg og Rostock

Fra 331 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.