Færge til Rosslare og Fishguard

Stena Nordica tilbyder en bekvem og afslappende måde at rejse til Rosslare og Fishguard på. Sejl på den korteste, hurtigste overfart mellem det sydlige Wales og Irland med fire daglige overfarter at vælge imellem. Hvorfor ikke læne dig tilbage og slappe af i vores eksklusive Stena Plus Lounge, hente en kop kaffe i vores Coffee House eller forkæle dig selv med lidt shopping i vores Duty Free Shop – du kommer aldrig til at kede dig ombord! Vi tilbyder også gratis wi-fi i alle de større passagerlounges ombord, så du kan surfe online på Det Irske Hav uden at forlade dit sæde.

 

Tag på bilferie fra Fishguard til Rosslare

At tage færgen til Rosslare er den bedste måde at nå den solrige sydøstlige del af Irland på. Slip væk fra hverdagen og tag på tur i de nærliggende landområder Wexford, Waterford og Kilkenny. Du kan nemt rejse længere væk og nå Irlands hovedstad Dublin på under 2 timer og Cork på under 3 timer.

 

Nyd alt det, som Sydøstirland har at byde på

Wexford er berømt for sine gyldne sandstrande, og haveentusiaster vil elske at udforske smukke Wexford Garden Trail. Historieinteresserede vil elske at gå på opdagelse i de mange slotte og attraktioner, som regionen byder på. Glem ikke at prøve jordbærrene – Wexford er kendt for dem!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, hurtigste overfart

Rejs med færge til Fishguard i det sydvestlige Wales. Denne smukke del af verden er kendt for sine fantastiske strande og vidunderlige landskaber. Cardiff, Swansea og Bristol er alle inden for rækkevidde af Fishguard, og London er under 5 timer væk i bil.

 

Udforsk det sydlige Wales

Det sydlige Wales er simpelthen fantastisk. Udforsk Pembrokeshire med dets karakteristiske landskab, betagende omgivelser, sandstrande og dramatiske klipper ved havet. Tag lidt længere væk og oplev det livlige natteliv i Cardiff, Wales’ hovedstad. London er også inden for rækkevidde.

 

Der er ingen bagageafgifter, så pak det hele ned, og nyd en bilferie med Stena Line!

 

Nyt! Toldfri shopping på havnen

Hvis du rejser i bil, kan du både se frem til store besparelser ombord og også muligheden for at købe større mængder i vores toldfri havnebutikker i Holyhead og Fishguard. Find særlige mængdetilbud, der kun findes i disse butikker. Du skal blot parkere din bil, købe toldfrit i det tilladte omfang og lade din bil gøre det tunge arbejde. God fornøjelse med indkøbene! 

Stena Nordica tilbyder en bekvem og afslappende måde at rejse til Rosslare og Fishguard på. Sejl på den korteste, hurtigste overfart mellem det sydlige Wales og Irland med fire daglige overfarter at vælge imellem. Hvorfor ikke læne dig tilbage og slappe...

Læs mere Læs mindre

Sejl på Stena Nordica

Rosslare og Fishguard

Fra 1290 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • SONY DSC
    Stena Nordica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Rosslare Europort ligger for enden af ​​N25 i Rosslare havn og er tydeligt markeret på alle vejskilte, der fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford, 1 time og 20 minutter fra Waterford, 1 time og 45 minutter fra Kilkenny, 2 timer og 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en lille landsby med et supermarked, bank, hoteller, pensionater, pubber og restauranter.

Se Rosslare havn side

Fishguard havn ligger 1,6 km nordvest for Fishguards centrum. Fishguard ligger i den sydvestlige del af Wales og nås via M4 og A40 fra øst eller A497 fra nord.

 

Der er to daglige færgeoverfarter til Rosslare hele året rundt på Stena Nordica.

 

Besøg vores Duty Free Shop på havnen

Hvis du rejser i bil, kan du både se frem til store besparelser ombord og også muligheden for at købe større mængder i vores toldfri havnebutikker! I Holyhead, Fishguard og Harwich kan du finde særlige storkøbstilbud, der kun findes på havnene.

Du skal blot parkere din bil, købe din toldfri tilladelse og lade bilen gøre det tunge arbejde, så du ikke behøver at gøre det selv! Vores toldfrie havnebutikker er altid åbne for passagerer.

 

Se den tilladte mængde toldfrie varer her, eller spørg en medarbejder, som med glæde vil hjælpe dig. 

 

God fornøjelse med indkøbene!

 

Se Fishguard havn side

Sejl på Stena Nordica

Rosslare og Fishguard

Fra 1290 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.