Færge til Rosslare og Fishguard

Stena Europe tilbyder en bekvem og afslappende måde at rejse på mellem Rosslare og Fishguard.  Sejl den korteste, hurtigste overfart mellem Sydwales og Irland med fire daglige overfarter at vælge imellem.  Læn dig tilbage og slap af i vores eksklusive Stena Plus Lounge, snup en kop kaffe i vores Coffee House, eller du kan forkæle dig selv med lidt shopping i vores Duty Free Shop – du vil aldrig kede dig ombord! Vi tilbyder også gratis wi-fi i alle de større passagerlounges ombord, så du kan surfe online på Det Irske Hav uden at forlade dit sæde.

 

Tag på bilferie fra Fishguard til Rosslare

At tage færgen til Rosslare er den bedste måde at nå Irlands bedste solrige sydøstlige del.  Slip væk fra dagligdagen, og gå en tur i det nærliggende centrale Wexford, Waterford og Kilkenny.  Du kan nemt rejse længere væk og nå Irlands hovedstad Dublin på under 2 timer og Cork på under 3 timer.

 

Nyd alt det, som Sydøstirland har at byde på

Wexford er berømt for sine gyldne sandstrande og haveelskere vil elske at udforske den smukke Wexford Garden Trail. Historieinteresserede vil elske at udforske de mange slotte og attraktioner, som regionen byder på.  Og glem ikke at smage på jordbærrene – Wexford er berømt for dem!

 

Rosslare til Fishguard – den korteste, hurtigste overfart

Rejs med færge til Fishguard i det sydvestlige Wales. Denne smukke del af verden er kendt for sine fantastiske strande og vidunderlige landskaber. Cardiff, Swansea og Bristol er alle inden for rækkevidde af Fishguard, og London er under 5 timer væk i bil.

 

Udforsk det sydlige Wales

Det sydlige Wales er simpelthen fantastisk. Udforsk Pembrokeshire med dets karakteristiske landskab,  betagende omgivelser, sandstrande og dramatiske klipper ved havet. Tag lidt længere væk og nyd det livlige natteliv i Cardiff, Wales’ hovedstad.  London ligger heller ikke langt væk.

 

Der er ingen bagagegebyrer, så pak det hele ned, og nyd en bilferie med Stena Line!

Stena Europe tilbyder en bekvem og afslappende måde at rejse på mellem Rosslare og Fishguard.  Sejl den korteste, hurtigste overfart mellem Sydwales og Irland med fire daglige overfarter at vælge imellem.  Læn dig tilbage og slap af i vores eksklusive Stena...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Europe

Rosslare og Fishguard

Fra 1440 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Færgen Stena Europe til søs
    Stena Europe

Havnes beliggenheder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Rosslare Europort ligger for enden af ​​N25 i Rosslare havn og er tydeligt markeret på alle vejskilte, der fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford, 1 time og 20 minutter fra Waterford, 1 time og 45 minutter fra Kilkenny, 2 timer og 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en lille landsby med et supermarked, bank, hoteller, pensionater, pubber og restauranter.

Se Rosslare havn side

Fishguard Havn ligger 1,6 km nordvest for Fishguards centrum. Fishguard ligger i den sydvestlige del af Wales og nås via M4 og A40 fra øst eller A497 fra nord.

 

Der er 2 daglige færgeoverfarter til Rosslare hele året rundt på Stena Europe.

 

Besøg vores Duty Free Shop i havnen

Hvis du rejser i bil, kan du ikke blot se frem til store besparelser ombord men også købe i større mængder i vores toldfri havnebutikker! I Holyhead, Fishguard og Harwich kan du finde særlige tilbud på køb i større mængder, der kun er tilgængelige i havnene.

Du skal blot parkere din bil, købe din toldfri tilladelse og lade bilen gøre det tunge arbejde, så du ikke behøver at gøre det selv! Vores toldfrie havnebutikker er altid åbne for passagerer.

 

Se den tilladte mængde toldfrie varer her, eller spørg en medarbejder, som med glæde vil hjælpe dig. 

 

God fornøjelse med indkøbene!

 

Se Fishguard Havn side

Sejl med Stena Europe

Rosslare og Fishguard

Fra 1440 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.