Færge til Liepāja og Travemünde

Rejs på den mest direkte færgerute til Liepāja, Letland og til Travemünde, Tyskland med op til to overfarter per dag på færgerne Stena Livia og Stena Flavia. Læn dig tilbage og slap af i komfortable omgivelser, nyd den vidunderlige havudsigt, brug lidt tid på at slappe af i en af vores kahytter, eller slap af i en indstillelig hvilestol.  Køb en gave eller noget til dig selv i The Shop, hvor du finder et stort udvalg af kosmetik, parfume og alkohol til gode priser. Velkommen ombord! 

 

Rejs fra Travemünde til Liepāja og udforsk Letland

Rejs fra Travemünde til Liepāja på Letlands sydvestlige Østersøkyst. Liepāja ligger smukt mellem to søer og har en levende musikkultur. Liepāja er under 3 timers kørsel fra Riga, Letlands hovedstad.

 

Ud og se i Liepāja og Letland

Liepāja ligger på Østersøkysten, som har nogle af de bedste strande i Letland og er et fantastisk sted til frilulftsaktiviteter såsom vandreture og cykling. Letland er det perfekte sted for naturelskere med sine fremragende nationalparker og smukke feriesteder såsom Jurmala. Ethvert besøg i Letland bør omfatte en tur til hovedstaden Riga, der er en spændende blanding af den moderne by og den gamle bydel med 800 års historie.

 

En dejlig rejse – Liepāja til Travemünde

Rejs fra Liepāja til Travemünde, den største havn på Tysklands Østersøkyst. Denne historiske badeby har en 1,7 km lang strand samt talrige musikfestivaler  og koncerter. Travemünde er en forstad til Lübeck, som ligger 20 minutters kørsel derfra.

 

Udforsk Travemünde og Nordtyskland

Travemünde ligger på Tysklands nordvestlige kyst og er en skjult perle! Denne badeby byder på traditionel tysk gæstfrihed med et stort udvalg af restauranter, madboder og barer. Forbrænd kalorierne med lidt lokal sightseeing og gåture på stranden. For dem, der ønsker at vove sig længere væk, ligger Hamborg i nærheden, og Berlin er kun 4 timers kørsel derfra.

 

Så hvorfor ikke pakke bilen og tage på bilferie i dag med Stena Line?

Rejs på den mest direkte færgerute til Liepāja, Letland og til Travemünde, Tyskland med op til to overfarter per dag på færgerne Stena Livia og Stena Flavia. Læn dig tilbage og slap af i komfortable omgivelser, nyd den vidunderlige havudsigt, brug lidt tid...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Livia og Stena Flavia

Liepāja og Travemünde

Fra 747 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Liepāja og Travemünde

  • Stena Livia ferry at sea
    Stena Livia
  • Stena Flavia ferry at sea
    Stena Flavia

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Germany
Map showing the routes to and from Latvia

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Travemünde Havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Liepāja havn side

Sejl med Stena Livia og Stena Flavia

Liepāja og Travemünde

Fra 747 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.