Færge mellem Nynäshamn og Ventspils

Rejs komfortabelt ombord på færgerne Stena Baltica og Stena Scandica, der sejler til Nynäshamn i Sverige og Ventspils i Letland. Med op til fire overfarter dagligt får du en fantastisk rejseoplevelse. Ombord er der masser af komfortable siddepladser, et fantastisk udvalg af mad og drikkevarer i vores restauranter, samt gode tilbud i færgebutikken. Hvis vejret tillader det, skal du besøge soldækket og nyde den forunderlige havudsigt. Hvorfor ikke opgradere til endnu mere komfort og fred og ro med en en suite-kahyt, så du kan ankomme udhvilet og klar til din videre rejse?  Hvis du rejser med dit kæledyr, har vi også kæledyrsvenlige kahytter!

 

Tag på bilferie fra Ventspils til Nynäshamn

Når du rejser med færge fra Ventspils til Nynäshamn, er du kun 60 km syd for Sveriges hovedstad Stockholm.  Nynäshamn ligger på Södertörn-halvøen, og dens maleriske landskab og pulserende havn gør den til et populært sted for både lokale og turister.

 

Udforsk Nynäshamn og Sveriges østkyst

Nynäshamn er perfekt for vandrefolket med enormt mange stier og masser af steder, der skal opdages og vises frem på Instagram. På vandsiden er byen flankeret af en del øer, der alle venter på dit besøg via kajak, som er en lokal fritidsaktivitet. Den vidunderlige by Stockholm ligger ca. en time væk, men naturelskere kan blive distraheret af roen i Tyresta Nationalpark undervejs.

 

Nynäshamn til Ventspils – gør dig klar til at udforske

Pak bilen, og tag færgen fra Nynäshamn til Ventspils, den sjettestørste by i Letland. Et familievenligt sted, som er det perfekte første stop på din ferie.  Ventspils er blomsternes og springvandenes hovedstad og har en smuk strand med blåt flag, du kan besøge.

 

Opdag Ventspils og Letlands natur

Denne lille havneby er den perfekte destination til lange gåture, hvor du kan nyde Ventspils uspolerede natur. Et besøg i den gamle bydel er et must med det lokale museum beliggende i et slot fra det 13. århundrede! Eventyrere vil elske Letland for sin natur med tusindvis af floder, enorme skovområder og mange nationalparker at udforske. Riga er naturligvis et sted man ikke må gå glip af med sin egen gamle bydel blandet med en moderne bys bekvemmeligheder - den ligger kun 2 timer og 30 minutters kørsel derfra. 

Rejs komfortabelt ombord på færgerne Stena Baltica og Stena Scandica, der sejler til Nynäshamn i Sverige og Ventspils i Letland. Med op til fire overfarter dagligt får du en fantastisk rejseoplevelse. Ombord er der masser af komfortable siddepladser, et fantastisk udvalg...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Baltica og Stena Scandica

Nynäshamn og Ventspils

Fra 695 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Nynäshamn og Ventspils

  • Stena Baltica at sea
    Stena Baltica
  • Stena Scandica ferry at sea
    Stena Scandica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Latvia

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Nynäshamn Havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Ventspils Havn side

Sejl med Stena Baltica og Stena Scandica

Nynäshamn og Ventspils

Fra 695 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.