Færge til Gøteborg og Kiel

Rejs direkte og bekvemt, når du tager færgen mellem Sverige og Tyskland. Superfærgerne Stena Germanica og Stena Scandinavica sejler til Göteborg og Kiel med en overfartstid på 14 timer. Rejs med stil, og nyd godt af et udvalg af både dags- og natoverfarter. Du vil nyde hvert øjeblik ombord.

 

Dit skandinaviske eventyr venter – Kiel til Gøteborg

Udforsk Gøteborg og andre steder, når du ankommer til denne smukke by ombord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Med beliggenhed på Sveriges vestkyst kan du nyde alt, hvad byen har at byde på. Lokationen er det perfekte udgangspunkt for at rejse videre rundt i Skandinavien.

 

Udforsk Gøteborg og dens skærgård

Oplev alt, hvad denne venlige by har at byde på med fantastiske shoppingmuligheder, museer og kultur lige uden for døren, når du ankommer - for ikke at nævne restauranter og barer i verdensklasse, som byen er blevet berømt for. Når du skal væk fra bylivet og nyde lidt tid i naturen, kan du tage en tur ud til Gøteborgs skærgård, som ligger i kort afstand fra byen. 

 

Gøteborg til Kiel - en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen!

Der er masser at nyde ombord med et lækkert udvalg af mad og drikke, underholdning for alle aldre og gode tilbud i vores færgebutik.  Slap af i løbet af din dags- eller natteoverfart i en en suite-kahyt, så du kan hvile dig lidt og ankomme udhvilet til den din videre rejse.

 

Kiel – en afslappende havneby

Rejs med færge fra Gøteborg til Kiel og nyd Tysklands nordligste by, hvor du kan udforske det populære shoppingområde, besøge museerne og nyde de frodige botaniske haver. Du må heller ikke gå glip af de fantastiske restauranter og barer. Der er så meget at se og lave i Tyskland, og Kiel er det perfekte udgangspunkt for en bilferie rundt i landet.

 

Vi glæder os til snart at byde dig velkommen ombord!

Rejs direkte og bekvemt, når du tager færgen mellem Sverige og Tyskland. Superfærgerne Stena Germanica og Stena Scandinavica sejler til Göteborg og Kiel med en overfartstid på 14 timer. Rejs med stil, og nyd godt af et udvalg af både...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Germanica og Stena Scandinavica

Gøteborg og Kiel

Fra 1329 kr. enkelt tur, bil, chauffør og kahyt

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færger på ruten

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

Stena Line har to terminaler i Gøteborg: den ene til Frederikshavn, Danmark, og den anden terminal for passagerer på vej til Kiel, Tyskland. Den tyske terminal er længere mod vest ad Göta-floden tæt på Älvsborgsbron-broen. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Se Gøteborg Havn (til Kiel) side

Havnen i Kiel ligger på Tysklands Østersøkyst og er lettilgængelig i bil fra A7 og andre større ruter. De offentlige transportforbindelser er gode, fordi hovedbanegården og busstationen kun ligger 10 minutters gang fra terminalen.

Se Kiel havn side

Sejl med Stena Germanica og Stena Scandinavica

Gøteborg og Kiel

Fra 1329 kr. enkelt tur, bil, chauffør og kahyt

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.