Bemærk venligst

Bliv informeret, før du tager afsted. Få mere at vide om alle de seneste rejseråd samt adgangs- og testkrav for det sted, du rejser til

Færge til Göteborg og Kiel

Rejs direkte og bekvemt, når du tager færgen mellem Sverige og Tyskland. Superfærgerne Stena Germanica og Stena Scandinavica sejler til Göteborg og Kiel med en overfartstid på 14 timer. Rejs med stil, og nyd godt af et udvalg af både dags- og natoverfarter. Du vil nyde hvert øjeblik ombord.

 

Dit skandinaviske eventyr venter – Kiel til Göteborg

Udforsk Göteborg og andre steder, når du ankommer til denne smukke by ombord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Med beliggenhed på Sveriges vestkyst kan du nyde alt, hvad byen har at byde på. Lokationen er det perfekte udgangspunkt for at rejse videre rundt i Skandinavien.

 

Udforsk Göteborg og dens skærgård

Oplev alt, hvad denne venlige by har at byde på med fantastiske shoppingmuligheder, museer og kultur lige uden for døren, når du ankommer - for ikke at nævne restauranter og barer i verdensklasse, som byen er blevet berømt for. Når du skal væk fra bylivet og nyde lidt tid i naturen, kan du tage en tur ud til Göteborgs skærgård, som ligger i kort afstand fra byen. 

 

Göteborg til Kiel - en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen!

Der er masser at nyde ombord med et lækkert udvalg af mad og drikkevarer, sjove aktiviteter til folk i alle aldre og gode tilbud i vores færgebutik. Slap af i løbet af din dags- eller natoverfart i en en suite-kahyt, så du kan hvile dig lidt og ankomme frisk til din videre rejse.

 

Kiel – en afslappende havneby

Rejs med færge fra Göteborg til Kiel og nyd Tysklands nordligste by, hvor du kan udforske det populære shoppingområde, besøge museerne og nyde de frodige botaniske haver. Du må heller ikke gå glip af de fantastiske restauranter og barer. Der er så meget at se og lave i Tyskland, og Kiel er det perfekte udgangspunkt for en bilferie rundt i landet.

 

Vi glæder os til snart at byde dig velkommen ombord!

Rejs direkte og bekvemt, når du tager færgen mellem Sverige og Tyskland. Superfærgerne Stena Germanica og Stena Scandinavica sejler til Göteborg og Kiel med en overfartstid på 14 timer. Rejs med stil, og nyd godt af et udvalg af både dags- og natoverfarter. Du vil nyde hvert øjeblik ombord.

Dit skandinaviske eventyr venter – Kiel til Göteborg

Udforsk Göteborg og andre steder, når du ankommer til denne smukke by ombord på Stena Germanica eller Stena Scandinavica. Med beliggenhed på Sveriges vestkyst kan du nyde alt, hvad byen har at byde på. Lokationen er det perfekte udgangspunkt for at rejse videre rundt i Skandinavien.

Udforsk Göteborg og dens skærgård

Oplev alt, hvad denne venlige by har at byde på med fantastiske shoppingmuligheder, museer og kultur lige uden for døren, når du ankommer - for ikke at nævne restauranter og barer i verdensklasse, som byen er blevet berømt for. Når du skal væk fra bylivet og nyde lidt tid i naturen, kan du tage en tur ud til Göteborgs skærgård, som ligger i kort afstand fra byen.

Göteborg til Kiel - en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra hverdagen!

Der er masser at

Læs mere Læs mindre

Sejl på Stena Germanica & Stena Scandinavica

til Göteborg & Kiel

Fra 734 kr. /Bil+1

Rute
Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
Færge
Status

Færgeruter

Stena Germanica er den ene af de to færger, der sejler på ruten Göteborg - Kiel og tilbyder dig den mest bekvemme måde at rejse på mellem Sverige og Tyskland. 

 

Få dejlig mad og drikke ombord på en afslappet familierestaurant eller en buffet-restaurant samt á la carte.  I buffetrestauranten kan du nyde et udvalg af varme og kolde måltider, et udvalg af desserter samt gratis genopfyldninger af sodavand, øl og vin.   á la carte-restauranten tilbyder en sæsonbestemt menu og særligt udvalgte vine. Hvis vejret tillader det, kan du slappe af og nyde havudsigten og den friske havluft på soldækket.

 

Stena Germanica er en kontantløs færge, som tilbyder en nemmere betalingsoplevelse og en mere sikker rejse. Vi accepterer betaling med kredit-/debetkort fra VISA og MasterCard.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord!

Se Stena Germanica side

Stena Scandinavica sejler mellem Sverige og Tyskland på ruten Göteborg-Kiel. Ombord finder du alt, hvad du har brug for til en god rejse. 

 

Få dejlig mad og drikke ombord en afslappet familierestaurant eller en buffet-restaurant samt á la carte.  I buffetrestauranten kan du nyde et udvalg af varme og kolde måltider, et udvalg af desserter samt gratis genopfyldninger af sodavand, øl og vin.   á la carte-restauranten tilbyder en sæsonbestemt menu og særligt udvalgte vine. Hvis du foretrækker det, kan du slappe af med en drink i baren og få en let snack – vores berømte rejesandwich bør du ikke gå glip af!  Hvis vejret tillader det, kan du læne dig tilbage og nyde havudsigten og den friske havluft ude på soldækket.

 

Find en gave eller noget til dig selv i The Shop, hvor vores store udvalg af alkohol, dufte og kosmetik til lave priser giver dig masser at vælge i mellem!  Nyd dit eget, private værelse i en af vores komfortable kahytter – vælg mellem Budget, Standard, Turist og Deluxe – så du kan ankomme udhvilet og klar til din videre rejse.

 

Stena Scandinavia er en kontantløs færge, hvor vi tager imod betaling med debet- eller kreditkort fra VISA og Mastercard.

 

Vi kan ikke vente med at byde dig velkommen ombord!

Se Stena Scandinavica side

Havnes beliggenheder

Stena Line har to terminaler i Göteborg: den ene til Frederikshavn, Danmark, og den anden terminal for passagerer på vej til Kiel, Tyskland. Den tyske terminal er længere mod vest ad Göta-floden tæt på Älvsborgsbron-broen. Terminalen er velmarkeret på skilte fra E6 og kan også nås med sporvogn.

Se Göteborg Havn (til Kiel) side

Havnen i Kiel ligger på Tysklands Østersøkyst på den jyske halvø og er lettilgængelig i bil fra A7 og andre større ruter. Offentlig transport er god, idet hovedbanegården og busstationen ligger kun 10 minutters gang fra terminalen.

Se Kiel Havn side

Sejl på Stena Germanica & Stena Scandinavica

til Göteborg & Kiel

Fra 734 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.