Færge til Dublin og Holyhead

Rejs med færge til Dublin og Holyhead og kom væk på den nemme måde til Irland og Wales. Få de bedste rejseoplevelser på Det Irske Hav ombord på superfærgerne Stena Adventurer eller Stena Estrid, der sejler otte gange dagligt mellem Dublin og Holyhead på kun 3 timer og 15 minutter.

 

Holyhead til Dublin – rejs med stil

Pak bilen og rejs med færge til hjertet af Dublin. Læn dig tilbage og slap af ombord, nyd et godt måltid, en drink i baren eller forkæl dig selv med et godt tilbud i vores Duty Free Shop.  Irlands hovedstad, Dublin, er en af ​​de mest spændende byer i Europa. Kulturen er elektrisk, og byen er kendt for sine digtere og dramatikere, kunstnere og musikere.

 

Seværdigheder i Dublin

Hvor skal du begynde? En kort ferie til Dublin med færge er den ideelle måde at slippe væk fra hverdagen og bare opleve byen med sine mange museer, imponerende attraktioner og fantastiske shopping.  Udforsk Guinness Storehouse, og snup en pint af den berømte “Black Stuff”, eller, hvis du foretrækker whisky, så besøg Jameson Distilleri.  Oplev den livlige atmosfære i Temple Bar, gå en tur gennem St. Stephen's Green, og fordyb dig i historien på det verdensberømte Trinity College og dets imponerende biblioteker.

 

Dublin til Holyhead – det er nemt i bil

Rejs til Holyhead i bil og medbring alt, hvad du skal bruge til at tage på vandreture, cykle eller tage på sightseeing i det nordlige Wales og andre steder. Øen Anglesey er kendt for sin fantastiske kystlinje, og byerne Liverpool, Manchester, Chester og Birmingham er alle inden for rækkevidde.

 

Seværdigheder i og omkring Holyhead

Kajakroning, motorbådssejlads og strandture er alt sammen en del af charmen ved Holyhead og det nordlige Wales. Besøg førsteklasses restauranter, smukke byer og landsbyer og en varm og venlig velkomst.

 

Der er ingen bagagegebyrer, når du tager færgen til Dublin og Holyhead, så pak bare det hele i bilen, og nyd en bilferie med Stena Line i dag.

Rejs med færge til Dublin og Holyhead og kom væk på den nemme måde til Irland og Wales. Få de bedste rejseoplevelser på Det Irske Hav ombord på superfærgerne Stena Adventurer eller Stena Estrid, der sejler otte gange dagligt mellem...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1440 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Færgen Stena Adventure til søs
    Stena Adventurer
  • Færgen Stena Estrid forlader havnen
    Stena Estrid

Havnes beliggenheder

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Holyhead havn ligger i Anglesey i det nordlige Wales. Havnen er bekvemt placeret for enden af motortrafikvej ​​A55.

 

Besøg vores Duty Free Shop i havnen

Hvis du rejser i bil, kan du ikke blot se frem til store besparelser ombord men også købe i større mængder i vores toldfri havnebutikker! I Holyhead, Fishguard ogHarwich kan du finde særlige tilbud på køb i større mængder, der kun er tilgængelige i havnene.

Du skal blot parkere din bil, købe din toldfri tilladelse og lade bilen gøre det tunge arbejde, så du ikke behøver at gøre det selv! Vores toldfrie havnebutikker er altid åbne for passagerer.

 

Se den tilladte mængde toldfrie varer her, eller spørg en medarbejder, som med glæde vil hjælpe dig. 

 

God fornøjelse med indkøbene!

Se Holyhead havn side

Dublin Havn er et specialbygget anlæg til Stena Lines superfærger. Stena Lines færgeterminal i Dublin ligger 6 km øst for Dublins centrum. Omfattende skiltning på alle hovedveje, der fører til havnen, giver tydelige kørselsvejledninger.

Se Dublin Havn side

Sejl med Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1440 kr. enkelt tur, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.