Færge til Dublin og Holyhead

Rejs med færge til Dublin og Holyhead, og kom væk på den nemme måde til Irland og Wales. Få de bedste rejseoplevelser på Det Irske Hav ombord på superfærgerne Stena Adventurer eller Stena Estrid, der sejler otte gange dagligt mellem Dublin og Holyhead på kun 3 timer og 15 minutter.

 

Holyhead til Dublin – rejs med stil

Pak bilen og rejs med færge til hjertet af Dublin. Læn dig tilbage og slap af ombord, nyd et godt måltid, en drink i cocktailbaren, eller forkæl dig selv med et godt tilbud i vores Duty Free Shop.  Irlands hovedstad, Dublin, er en af ​​de mest spændende byer i Europa. Kulturen er elektrisk, og byen er kendt for sine digtere og dramatikere, kunstnere og musikere.

 

Seværdigheder i Dublin

Hvor skal du begynde? En kort ferie til Dublin med færge er den ideelle måde at slippe væk fra hverdagen på og bare opleve byen med sine mange museer, imponerende attraktioner og fantastiske shopping.  Udforsk Guinness Storehouse, og snup en pint med det berømte “Black Stuff”, eller, hvis du foretrækker whisky, så besøg Jameson Distilleri.  Oplev den livlige atmosfære i Temple Bar, gå en tur gennem St. Stephen's Green, og fordyb dig i historien på det verdensberømte Trinity College og dets imponerende biblioteker.

 

Dublin til Holyhead – det er nemt i bil

Rejs til Holyhead i bil og medbring alt, hvad du skal bruge til at tage på vandreture, cykle eller tage på sightseeing i det nordlige Wales og andre steder. Øen Anglesey er kendt for sin fantastiske kystlinje, og byerne Liverpool, Manchester, Chester og Birmingham er alle inden for rækkevidde.

 

Seværdigheder i og omkring Holyhead

Kajakroning, motorbådssejlads og strandture er alt sammen en del af charmen ved Holyhead og det nordlige Wales. Besøg førsteklasses restauranter, smukke byer og landsbyer, og få en varm og venlig velkomst.

 

Der er ingen bagageafgifter, når du tager færgen til Dublin og Holyhead, så pak bare det hele i bilen, og nyd en bilferie med Stena Line i dag.

 

Nyt! Toldfri shopping på havnen

Hvis du rejser i bil, kan du både se frem til store besparelser ombord og også muligheden for at købe større mængder i vores toldfri havnebutikker i Holyhead og Fishguard. Find særlige mængdetilbud, der kun findes i disse butikker. Du skal blot parkere din bil, købe toldfrit i det tilladte omfang og lade din bil gøre det tunge arbejde. God fornøjelse med indkøbene! 

Rejs med færge til Dublin og Holyhead, og kom væk på den nemme måde til Irland og Wales. Få de bedste rejseoplevelser på Det Irske Hav ombord på superfærgerne Stena Adventurer eller Stena Estrid, der sejler otte gange dagligt mellem...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1450 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Dublin og Holyhead

  • Stena Adventurer ferry at sea
    Stena Adventurer
  • Stena Estrid ferry leaving the port
    Stena Estrid

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Holyhead havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Dublins havn side

Sejl med Stena Adventurer og Stena Estrid

Dublin og Holyhead

Fra 1450 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.