Borås

Oplev den charmerende svenske by

Et stort udbud af forlystelser, kultur og restauranter. Borås byder på mange af storbyens fornøjelser uden at være en egentlig storby. Oplev den smukke by, hvor du har det hele inden for rækkevidde.


Scandic Plaza Borås - SPAR 23%

Dejligt hotel i det centrale Borås tæt på shopping, dyrepark og fornøjelser.

1 døgn, 2 voksne og 2 børn
Inkl. morgenmad og færge t/r med 1 bil.

Pr. pers. fra 370,-
I alt fra 1.480,- Priseksempel med ankomst 13/4-2017

Læs mere og book her

 

Borås by night
Aktiviteter og hygge for store og små

Friluftskoncerter, dyrepark, forlystelser og kultur. Borås ligger 65 km øst for Göteborg og byder dig velkommen med masser af fornøjelser for hele familien. Byen emmer af stemning, og særligt sommerperioden er dejlig i Borås.

Byen omkranses af naturskønne områder, og der er meget at se og opleve. Brug en dag i Borås Dyrepark, hvor vilde dyr fra hele verden boltrer sig på 38 hektar eller besøg Äventyrparken Upzone, hvor der venter dig spændende oplevelser helt oppe i trækronerne.

Er du til shopping og caféhygge, kan du gå på opdagelse i de mange spændende butikker eller køre til nogle af Sveriges største outlets og mærkevarebutikker ikke langt fra byen.

boråa dyrepark
Besøg Borås Dyrepark

Spændende nordiske dyr, savanne med giraffer, elefanter og zebraer og søde klappedyr. Borås Dyrepark byder på masser af oplevelser i flot natur og mange forskellige dyrearter. Børn kommer gratis ind med dit Stena Line rejsebevis.


upzone äventyrpark
Äventyrparken upzone

Upzone er oplevelser helt oppe i trætoppene. Kom med på en spændende og måske lidt nervepirrende tur højt over jorden! Der er garanti for et stort smil på læberne. Og viser du til Stena Line rejsebevis, får børn gratis entré!

shopping i Borås og omegn
Shoppingparadis i Borås

Designer-outlets, store lavprisvarehuse, spændende specialbutikker og hygge med veninderne eller familien. Borås og omegnen byder på mange spændende shoppingmuligheder - ikke mindst shoppingbyen Gällstad, som ligger 30 min. kørsel fra Borås. Her finder du mange gode tilbud og outlets med mærkevarer. Du kan også finde gode tilbud til max. ½ pris i Lager157.

Den lave kurs kombineret med de gode tilbud betyder, at du kan spare mange penge - især på tøj og kendte mærker og på fødevarer. 

Butikker i Borås

I Borås finder du et væld af shoppingmuligheder og der er masser af tilbud og lækre mærkevarer, hyggelige specialbutikker og spændende gårdbutikker, caféer og restauranter.

Læs mere

Shopping i Knalleland

I Knalleland i Borås finder du næsten 100 butikker, restauranter og caféer. Her er alt, hvad hjertet begærer fra nyeste mode til elektronik, værktøj, legetøj, accessories og madvarer.

Se butikker