Loyalitetsklubber

Beløn dig selv med Stena Line.

 

Som en hyppig passager og loyal kunde, hvad enten du rejser for din virksomhed eller for fornøjelsens skyld, kan du nyde godt af ekstra fordele ved at tilmelde dig en af Stena Lines kundebelønningsordninger.

 

Extra-loyalitetsklubben

Extra er helt gratis, og som medlem af Extra-loyalitetsklubben kan nyde godt af fordelene ved at rejse med Stena Line med det samme.

 

Du optjener point, som du kan bruge på fremtidige rejser eller på vores eksklusive medlemstilbud ombord, og du får også andre medlemsfordele. Med Extra kan du se dine reservationer, din pointsaldo og din kontohistorik online.

 

Find ud af mere, eller tilmeld dig for at begynde at optjene point med Extra.

 

Business Traveller

Med vores Business Traveller-ordning* kan du få besparelser på din virksomheds forretningsudgifter med rabat på Økonomi,- Flexi- eller Premium-billetpriser. Med et kortløst medlemskab giver vores online reservationssystem nem adgang til online reservationer og rejseplanlægning for flere udvalgte brugere.

 

Få mere at vide, eller tilmeld dig for at begynde at optjene point med Business Traveller.

 

*Vores Business Traveller-ordning er tilgængelig i følgende lande: Danmark, Holland, Irland, Letland, Polen, Storbritannien, Sverige og Tyskland.