Göteborg

Den smukke, svenske storby Göteborg har det hele:

Shopping i særklasse, spændende museer, masser af kunst og kultur, sjove eventyr og oplevelser for både børn og voksne. Her er lækre restauranter og gode hoteller og en smuk, smuk natur i den svenske skærgård. Uanset, hvad du ønsker dig, så finder du det i Göteborg!


Quality Hotel 11 - Spar 32%

Dejligt hotel tæt på centrum og tæt på Liseberg. Hyggelige indre gårde, hvor børnene kan lege - en ægte oase midt i storbyen!

1 døgn, 2 voksne og 2 børn
Inkl. morgenbuffet og færge t/r

Pr. pers. fra 436,-
I alt fra 1.744,- Priseksempel med ankomst 15/4-2017 (Påsken)


Læs mere og book her

Besøg herlige Göteborg i Sverige
De mange muligheders by

Storbyen Göteborg føles ikke som en larmende storby med sine kanaler og smukke bygninger, men derimod byder dig velkommen til hygge, afslapning og storbyferie uden stress og jag.

 

Byen byder på alt, hvad hjertet kan begære: Shopping i alle afskygninger fra kendte mærkevarebutikker til specialbutikker med eksklusive designervarer. Kunst, historie og kultur på spændende museer eller i Operaen.

 

Hyggelige caféer, lækre restauranter og moderne barer, hvor du kan nyde en pause eller få en gourmetoplevelse, du aldrig glemmer.

En skøn dag i Göteborg

Spændende kulturoplevelser, hyggelige spisesteder og shopping i særklasse. Sveriges næststørste by er smukt beliggende ved den svenske skærgård. Gå på oplevelse i Universeum, besøg de spændende museer eller hyg dig med shopping i de mange spændende butikker. Byen har en hyggelig og afslappet atmosfære, helt fri for stress og jag.

Fra 99,- pr. person
inkl. færge t/r


Læs mere og book her

Leg, dyreliv og læring

Universeum er et syv-etagers stort eventyr med masser af dyr, eksperimenter og spændende udstillinger og udfordringer for både store og små. Det er en helt speciel oplevelse, hvor du kan se nogle af Europas største akvarier, en hel indendørs regnskov samt prøve mange forskellige udfordringer – midt i Göteborg!

Læs mere

Fri entré og fordele

Med et City Card i hånden kører du gratis med sporvogn og bus i hele byen. Med kortet følger også shoppinghæfter med gode rabatter til shoppingcentrene Nordstan, Arkaden og Kompassen, samt fri entré til museer, Universeum, Paddan, Liseberg, sightseeingture og meget mere.

Læs mere

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer som Aeroseum, Volvo-mueet eller Maritiman, tag en tur på kanalerne med Paddan, shop i Store Saluhallen eller tag på sightseeing med bus. 

Læs mere her

Sightseeing i Göteborg

Stig på Strömmasbussen på Avenyn og oplev byens seværdigheder. Eller hop om bord på Paddan bådene på en guidet tur og oplev den gamle voldgrav og kanalerne fra 1600-tallet. Eller følg med på en anderledes rundvisning, hvor skuespillere giver dig en levende og underholdende rejse tilbage i tiden – f.eks. en spøgelsestur.

Læs mere på goteborg.com

Sejl til Göteborg med Stena Line
Göteborg
Oplev Göteborg

Vil du vide mere? Du kan finde inspiration og forslag til oplevelser i Göteborgpå Stena Lines rejseblog.

Læs mere

Shopping

Designermærker, nyeste mode og specialbutikker. Tag på shoppinghygge med veninderne!

Læs mere

Oplev Stockholm

Byen emmer af hygge, kultur, atmosfære og skønhed. Sveriges hovedstad er altid et besøg værd!

Læs mere

Skærgård

Smuk og uspoleret natur, rigt dyreliv og frisk luft til krop og sjæl. Skærgården er perfekt til afslapning og hygge.

Læs mere

Børneferie

Sjov, leg og gode oplevelser med hele familien. Find forslag til sjove steder for børn.

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere