Find Pris & Book

Sälen SkiStar

Skiferie i Lindvallen, Högfjället, Tandådalen & Hundfjället


skistar Sälen - gode og børnevenlige skiferier
Find din SkiStar-skiferie i Sälen:

Sværger du til SkiStars populære destinationer, når du skal vælge, hvor din skiferie skal gå hen? Det er vi mange, der gør! Hos SkiStar er du sikker på en god kvalitet, gode faciliteter for børn og glade skiinstruktører. Snemanden Valle står klar til at gøre skiferien ekstra sjov for de små og der er god sne, velpræparerede pister og god service.

Hos Stena Line finder du alle SkiStars produkter i Sälen: Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället og booker du ophold og færgeoverfart samtidig hos os, sparer du tilmed op til 20% på færgeoverfarten! Det kalder vi BestPrice.Læs mere på Skistar.com

SkiStar - skiferier i Sälen i Sverige
Mere info om SkiStar Sälen

SkiStar Sälen består af de fire skiområder Lindvallen, Högfjället, Tandådalen og Hundfjället, der tilsammen byder på meget varieret skiløb med over 100 forskellige løjper – i alle verdenshjørner. I Sälen finder du Nordeuropas største tallerkenliftområde med en række børnebakker og rullebånd, og du finder også en af Sveriges stejleste præparerede pister, nemlig 'Väggen' på Hundfjället. Der er flere parkområder samt seje offpiste-områder til dem, der virkelig vil have en udfordring hvor. Se pistekort

Et af de mest populære børneområder er Troldeskoven på Hundfjället, som har over 700 talende træfigurer og som er et must i forbindelse med rejsen til Sälen!

Ski og badebussen (til Experium i Lindvallen) går daglig i vintersæsonen mellom Hundfjället og Lindvallen, og er gratis for alle med gyldigt SkiPass.

Experium: En verden af oplevelser

I Experium i Lindvallen finder du alt fra eventyrbad og indendørs surfing til 3D-biograf, bowling, shopping, god mad og afslappende spabehandlinger. I samme bygning er der også fitnesscenter samt legeland med børnepasning.

Fakta om SkiStar Sälen

I alt: 87 lifter og 102 pister
8 stolelifter
48 tallerkenlifter
31 T-lifter
15 rullebånd

35 grønne pister
22 blå pister
28 røde pister
14 sorte pister

3 Snow parks

Skisæson: November - april
Faldhøjde: 303 meter
Snow parks: Ja
Børneområde: Ja
Børnepasning: Ja

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere