Find Pris & Book

Om Idre Himmelfjäll


Idre Himmelfjäll
Idre Himmelfjäll

Nu åbner en helt ny skidestination i Sverige, nemlig en lillebror til populære Idre Fjäll i Dalarna. Idre Himmelfjäll ligger i samme område, og skientusiaster kan se frem til endnu bedre muligheder for skiløb og boliger i dette smukke område.

Pister (Alpin)

Du kan glæde dig til 18 piste fordelt på 9 grønne, 6 blå og 3 røde, samt 8 lifte. Anlæggets største faldhøjde er på 323 meter og den længste pist måler 3,2 kilometer. Idre Himmelfjäll er et moderne alpinanlæg, hvor skiløb går hånd i hånd med omtanke for miljøet. Pistesystemet er bygget i ”Colorado”-stil med slyngede nedfarter gennem fjeldskoven. Skoven er vigtig på Himmelfjäll, og anlægget er bygget med tanke på en naturnær skioplevelse.

Boliger

Du kan bo i hyggelige hytter tæt på skifaciliteterne ved Idre Himmelfjäll, hvor der er hytter og boliger til både små og store familier.

Restauranter

Idre Himmelfjäll tilbyder også lækker mad i restauranter og food trucks.

Skiløb og andre aktiviteter

Du kan leje skiudstyr på det nye anlæg, og har du lyst til aktiviteter uden ski, er der også mulighed for at leje en snescooter, så du kan komme rundt og opleve det smukke landskab i områdets mange præparerede scooterstier. Tag f.eks. på en guidet scootertur til renernes land. Oplev samernes hverdag i deras arbejde på nært hold.

SKISKOLE

På Idre Himmelfjäll kan du booke skiskole i gruppe eller eneundervisning. 

LANGREND

Udover alpint skiløb er der mulighed for at stå på langrend og nyde naturen på fjeldet. Sporet starter ved skiudlejningen og tager dig videre ud i et glitrende vinterlandskab og Idre Fjälls 84 kilometer præparerede trænings- og motionsspor. Der er 30 kilometer belyste dobbelte spor til træning både dag og nat.

 

Idre: Ét stort samlingspunkt for aktiv ferie

”Idre Himmelfjäll bliver en selvstændig skidestination, og det er meget positivt, at der åbner nye muligheder for skiløb. Med flere destinationer tæt ved hinanden udvikles området yderligere som samlingspunkt for aktiv ferie både om vinteren og om sommeren fremover. Idre Himmelfjälls ambition er at skabe en destination året rundt i harmoni med det smukke fjeldmiljø”, fortæller Anna Kron Boysen fra Visit Sweden.

Læs mere om Idre Himmelfjäll