Find Pris & Book

Idre Himmelfjäll skiferie


Idre Himmelfjäll
Ny destination i Sverige

På Idre Himmelfjäll kan du glæde dig til 18 piste fordelt på 9 grønne, 6 blå og 3 røde, samt 8 lifte. Anlæggets største faldhøjde er på 323 meter og den længste pist måler 3,2 kilometer.

Du kan bo i hyggelige hytter tæt på skifaciliteterne ved Idre Himmelfjäll, hvor der er hytter og boliger til både små og store familier. Idre Himmelfjäll tilbyder også lækker mad i restauranter og food trucks. Du kan leje skiudstyr på det nye anlæg, og har du lyst til aktiviteter uden ski, er der mulighed for at leje en snescooter, så du kan komme rundt og opleve det smukke landskab. 

Læs mere >>

Find flere boliger

Find flere boliger til din skiferie. Husk at du altid kan ændre på datoer og antal personer i felterne øverst.

Find pakkerejse med færge+bolig

Unikke FORDELE MED STENA LINE

Med Stena Line får du mange unikke fordele, så du kan få den skiferie, som passer til dine ønsker og behov. Du finder det største udvalg i Norden hos os med alle de kendte destinationer - herunder alt, hvad Skistar tilbyder.

Læs mere

BestPrice
BestPrice: SPAR 20% på færgen

Spar altid 20% på overfarten, når du booker færge og ophold samtidig hos Stena Line. Det kalder vi BestPrice. Du får den bedste samlede pris hos os. Det er altid billigere end at booke færge og ophold hver for sig.

Læs mere