Find Pris & Book

Varberg

Kultur - wellness - shopping

Varberg byder på hygge på byens torv, velvære i kurbadet og på flere af byens hoteller, markedsstemning på den centrale plads med stader onsdag og lørdag samt shop-amok i Gekås Ullarad - det største shoppingcenter i hele Skandinavien!


Sommer i Varberg
Varberg for krop og sjæl

En gammel kurby med stolte traditioner, hvor flere hoteller har særlige kurafdelinger med bl.a tangbade og lindrende massager, der er ren forkælelse for krop og sjæl.

Byens torv er næsten sydlandsk med torvehandel i højsæsonen, gallerier, underholdning og små caféer, og her er rigtig god mulighed for shopping, både i selve byen og i omegnen. Varbergs imponerende fæstning er byens vartegn, som hilser dig velkommen, når du ankommer med færgen.

Byen er ganske vist ikke af de største, og alligevel er den helt sikkert et besøg værd. Allerede under indsejlingen får du et enestående kig til den gamle kurbys vartegn - Fästningen, et helt unikt bygningsværk fra 1.700 tallet.

Varberg
Shopping-mekka nær Varberg

Ikke langt fra Varberg finder du det kæmpestore varehus Gekås Ullared, hvor du kan købe alt (næsten), og det hele er til priser, der også får svenskerne til at handle her i stort tal. I området finder du også andre store indkøbscentre - for eksempel Lager 157, hvor du kan købe mærkevaretøj til favorable priser.