Find Pris & Book

Det sker i Göteborg

Der er masser at se og opleve i Göteborg hele året, og vi sejler dig lige til hjertet af oplevelserne.

Find et udvalg af sjove, spændende og udfordrende oplevelser i Göteborg herunder - klik på overskriften for at læse mere.


goteborg
Det sker i Göteborg: Oplevelser for enhver smag

31. januar - 2. februar: Disney on Ice - Magical Ice Festival
Oplev en magisk blanding af mange af Disneys skønne figurer på isen. Se modige Vaiana, de smukke søstre fra Frost, Elsa og Anna, dyk ned i havet med Ariel og mange flere af Disneys fortryllende skønheder. Forestillingen foregår i Scandinavium i Göteborg.

Læs mere og køb billet

19.-23. februar: Gothenburg Horse Show
Gothenburg Horse Show præsenterer et indholdsrigt program, som byder på mange forskellige discipliner inden for ridning. Er din udkårne vild med heste og ridning, så er dette den perfekte oplevelse.

Læs mere og køb billet

13. marts: Bryan Adams - Shine a light tour
Tag vennerne med til en fantastisk fest! Bryan Adams er stjernen fra Canada, som har givet os store hits som Summer of ’69, Heaven og (Everything I do) I do it for you, for bare at nævne nogle få. Den 13. marts kommer han til Göteborg og giver en lysende koncert på Scandinavium. 

Læs mere og køb billet

16. maj: Göteborgsvarvet
Med over 64.000 tilmeldte løbere og mere end 200.000 hengivne tilskuere langs banen er Göteborgs halvmarathon - Göteborgsvarvet - verdens største halvmarathon. Siden 1980 har over 1,3 mio. løbere været tilmeldt løbet. Og du kan sikre dig selv eller din allerbedste løbemakker en plads.

Læs mere og køb billet

22. august: Harry Potter og fangen fra Azkaban™ in Concert 

Så er der godt nyt til alle Harry Potter-fans! Genoplev magien hos din favorittroldmand i Harry Potter og fangen fra Azkaban™ In Concert. Den skønne beretning fra tredje del af J.K Rowlings klassiske saga akkompagneres af livemusik med Göteborgs Symfoniorkester, mens Harry flyver over det store filmlærred.

Læs mere og køb billet

Endagstur til Sverige

Riv en dag ud af kalenderen og tag på endagstur med en, du holder af.

Find din endagstur til Sverige

Tag en fridag i Liseberg

Sug i maven, vind i håret og sjove oplevelser. I Liseberg kan både store og små slå sig løs og nyde en sjov dag med masser af fart og latter. 

Læs mere om Liseberg

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her

BestPrice - spar 20% på færgen

Book færge og hotel samtidig og SPAR 20% på overfarten!

Læs mere om BestPrice