Find Pris & Book

Det sker i Göteborg

Der er masser at se og opleve i Göteborg hele året, og vi sejler dig lige til hjertet af oplevelserne.

Find et udvalg af sjove, spændende og udfordrende oplevelser i Göteborg herunder - klik på overskriften for at læse mere.


goteborg
Det sker i Göteborg: Oplevelser for enhver smag

Nu - 24. november 2019 - Göteborgs oprindelse

Göteborg fylder 400 år og Stadsmuseet fejrer det med en udstilling, som ser tilbage på byens fødsel og barndom. Tag på en rejse gennem historien og lær at kende de allerførste beboere i Göteborg at kende.

 

Nu - 31. marts: Titanic – udstilling på Galleri Fredstan

Titanic sank den 15. april 1912 i det iskoldte vand i det nordlige Atlanterhav efter at have kollideret med et isbjerg. Der var 2207 personer ombord, hvoraf 1495 mistede deres liv. Om efteråret og vinteren kan du opleve Titanic's myter, historier og glamour i en af verdens største rejseudstillinger på Galleri Fredstan i Göteborg. Åbner den 21. september 2018.

 

Nu - 18. maj: Spøgelsestur

Vandring i Kronhusområdet i det gamle Göteborg.

Følg en spøgelsesvandring gennem Göteborgs mørke historie ... Aftenen begynder med en lækker tre retters middag på Café Kronhuset. Lidt senere om aftenen møder du konger, skuespillerinder og henrettede fattiglemmer under en skræmmende rejse gennem et af Göteborgs ældste områder.

 

9. marts: Vision - a tribute to ABBA

Dette glamourøse og charmerende show fejrer ABBA med klassiske hits som "Mamma Mia", "Waterloo", "Dancing Queen", "SOS", "Chiquitita", "Voulez Vous", "Ring Ring", " When All Is Said and Done"og" Thank you for the music "... for at nævne nogle få.

 

16. marts: Andrea Bocelli

En af nutidens vigtigste operarøster vender tilbage til Sverige til en eksklusiv koncert på Scandinavium i Göteborg den 16. marts 2019. Andrea Bocelli vil sammen med et stort kor og orkester optræde med kendte operaer og egne populære hits fra hans fantastiske karriere.

 

20. marts: Svanesøen

En af verdens mest populære balletter med en fabelagtig historie med overdådig scenografi og dans, og med Tchaikovskijs udødelige musik på Lorensberg Teater.

 

23. marts: Paw Patrol Live!

Actionfyldt og musikalsk eventyr for hele familien! Baseret på den populære Nickelodeon-serie indtager alle stjernerne og favorithundene scenen på Partille-arenaen den 23. marts 2019.

 

1.- 12. april: Videnskabsfestival - "Den Svindlande Tanken"

En festival for dig, der tror du ved alt! Hvert år skaber International Science Festival Göteborg et mødested for viden, inspiration og nye perspektiver. Ca. 70.000 besøg årligt gør det til en af Europas førende populære videnskabelige arrangementer. Festivalen elsker at blande videnskab og kultur på spændende måder.

 

3.- 7. april: Gothenburg Horse Show

Oplev en af verdens mest populære ridekonkurrencer på Scandinavium Arena. En fantastisk uge fyldt med heste, sport og en magisk atmosfære – Gothenburg Horse Show er en oplevelse for både deltagere og publikum! På samme tid kan du opleve Euro Horse, som har alt til hesten – Nordeuropas største mødested for alle hesteelskere.

 

4. april: Smokie

Tag vennerne med til en fantastisk retrofest! Den engelske gruppe Smokie begiver sig for første gang i flere år ud på en omfattende Sveriges-turné med navnet ”Golden Hits Tour”.

 

5.-13. april: GBG Beer Week

Göteborg bliver ofte kaldt for Sveriges "Ølhovedstad". Under GBG Beer Week blomstrer byens ølkultur endnu mere, og du kan være med til at fejre mangfoldigheden af det nye Øl-Sverige i denne uge. 

 

12.-13. april: Øl & Whisky Messe 2019

Tag på herretur: Øl og Whisky for både begyndere og nørder.
Besøg den spændende Øl & Whisky Messe og opdag nye spændende drikke - både lokale og internationale. Messen er godt besøgt af et stigende antal entusiaster, der vil prøve mere, opdage mere og lære mere. Er du en af dem? Så er messen her et besøg værd! NÆSTEN UDSOLGT - få særligt tilbud med Stebaline: Færgeoverfart + entré lørdag d. 12. april 2019 for kun kr. 248,- pr. person.


26. - 27. april: Göteborg Vin og Deli 2019

På Göteborgs største vin- og delikatessemesse kan du prøve, dufte og smagedrikkevarer fra nær og fjern, spændende nyheder og gamle klassikere med stor historie! På messen finder du selvfølgelig masser af lækre delikatesser, som komplimenterer de spændende drikkevarer.

 

3. - 4. maj: A tribute to Björk: Emotional Landscapes

Velkommen til Björks mystiske og storslåede univers som komponist. Edda Magnason, Moto Boy, Symphonics og Symphonic Choir foran musik komponeret af Björk, samt de stykker der inspirerede hende - en fascinerende blanding af det hypermoderne og antikke.

 

10. maj: Koncert med Lukas Graham

Oplev fantastiske Lukas Graham band i dejlige Göteborg! Giv den gas til tonerne af de kendte ørehængere "When I'm drunk in the morning" og "7 years".Køb billet her.

 

18. maj: Göteborgsvarvet – vær en del af verdens største halvmarathon!

Med tusindvis af registrerede løbere og endnu flere hengivne tilhængere langs sporet er Göteborgsvarvet verdens største halvmarathon og en rigtig folkefest.

 

19. maj: Elton John - Farewell Yellow Brick Road

Oplev Elton Johns sidste turné! Turen, der tager ham over hele verden i tre år og med over 300 koncerter har navnet "Farvel Yellow Brick Road". Den 19. maj 2019 lander turen i Sverige til en koncert i Scandinavium.

 

31. maj: Backstreet Boys - DNA World Tour

Back Street Boys er endelig tilbage med et nyt album og en ny verdensturné – 31. maj indtager det verdenskendte boyband scenen på Scandinavium til et brag af en fest!

Endagstur til Sverige

Riv en dag ud af kalenderen og tag på endagstur med en, du holder af.

Find din endagstur til Sverige

Tag en fridag i Liseberg

Sug i maven, vind i håret og sjove oplevelser. I Liseberg kan både store og små slå sig løs og nyde en sjov dag med masser af fart og latter. 

Læs mere om Liseberg

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her

BestPrice - spar 20% på færgen

Book færge og hotel samtidig og SPAR 20% på overfarten!

Læs mere om BestPrice