Find Pris & Book

Det sker i Göteborg

Der er masser at se og opleve i Göteborg hele året, og vi sejler dig lige til hjertet af oplevelserne.

Find et udvalg af sjove, spændende og udfordrende oplevelser i Göteborg herunder - klik på overskriften for at læse mere.


goteborg
Det sker i Göteborg: Oplevelser for enhver smag

Indtil 24. november 2019 - Göteborgs oprindelse

Göteborg fylder 400 år og Stadsmuseet fejrer det med en udstilling, som ser tilbage på byens fødsel og barndom. Tag på en rejse gennem historien og lær at kende de allerførste beboere i Göteborg at kende.

 

Indtil 18. maj: Spøgelsestur

Vandring i Kronhusområdet i det gamle Göteborg.

Følg en spøgelsesvandring gennem Göteborgs mørke historie ... Aftenen begynder med en lækker tre retters middag på Café Kronhuset. Lidt senere om aftenen møder du konger, skuespillerinder og henrettede fattiglemmer under en skræmmende rejse gennem et af Göteborgs ældste områder.

 

Indtil 30. september: Oplev dinosaurerne i Universeum

Tag tilbage til fortiden og oplev de kæmpe forhistoriske væsener i Universeum. Alle dinosaurerne er i naturlig størrelse og den største er hele 7 meter høj! Husk børn har gratis entré, hvis I viser jeres rejsebevis ved indgangen.

 

18. maj: Göteborgsvarvet – vær en del af verdens største halvmarathon!

Med tusindvis af registrerede løbere og endnu flere hengivne tilhængere langs sporet er Göteborgsvarvet verdens største halvmarathon og en rigtig folkefest.

 

19. maj: Elton John - Farewell Yellow Brick Road

Oplev Elton Johns sidste turné! Turen, der tager ham over hele verden i tre år og med over 300 koncerter har navnet "Farvel Yellow Brick Road". Den 19. maj 2019 lander turen i Sverige til en koncert i Scandinavium.

 

31. maj: Backstreet Boys - DNA World Tour

Back Street Boys er endelig tilbage med et nyt album og en ny verdensturné – 31. maj indtager det verdenskendte boyband scenen på Scandinavium til et brag af en fest!

Endagstur til Sverige

Riv en dag ud af kalenderen og tag på endagstur med en, du holder af.

Find din endagstur til Sverige

Tag en fridag i Liseberg

Sug i maven, vind i håret og sjove oplevelser. I Liseberg kan både store og små slå sig løs og nyde en sjov dag med masser af fart og latter. 

Læs mere om Liseberg

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her

BestPrice - spar 20% på færgen

Book færge og hotel samtidig og SPAR 20% på overfarten!

Læs mere om BestPrice