Find Pris & Book

Göteborg

Den smukke, svenske storby Göteborg har det hele!


Besøg herlige Göteborg i Sverige
De mange muligheders by

Storbyen Göteborg føles ikke som en larmende storby med sine kanaler og smukke bygninger, men derimod byder dig velkommen til hygge, afslapning og storbyferie uden stress og jag.

 

Byen byder på alt, hvad hjertet kan begære: Shopping i alle afskygninger fra kendte mærkevarebutikker til specialbutikker med eksklusive designervarer. Kunst, historie og kultur på spændende museer eller i Operaen.

 

Hyggelige caféer, lækre restauranter og moderne barer, hvor du kan nyde en pause eller få en gourmetoplevelse, du aldrig glemmer.

Liseberg forlystelsespark

Liseberg er for børn i alle aldre, der elsker at hygge sig og have det sjovt. Her er masser af forlystelser og uendelige muligheder for leg og underholdning, der giver minder, der varmer hele året. Liseberg er et sikkert hit.


Sightseeing
Sightseeing i Göteborg

Stig på Strömmasbussen på Avenyn og oplev byens seværdigheder. Eller hop om bord på Paddan bådene på en guidet tur og oplev den gamle voldgrav og kanalerne fra 1600-tallet. Eller følg med på en anderledes rundvisning, hvor skuespillere giver dig en levende og underholdende rejse tilbage i tiden – f.eks. en spøgelsestur.

En skøn dag i Göteborg

Spændende kulturoplevelser, hyggelige spisesteder og shopping i særklasse. Sveriges næststørste by er smukt beliggende ved den svenske skærgård. Gå på oplevelse i Universeum, besøg de spændende museer eller hyg dig med shopping i de mange spændende butikker. Byen har en hyggelig og afslappet atmosfære, helt fri for stress og jag. 


Læs mere og book her

Top 10 must-sees!

Der er rigtig mange seværdigheder, forlystelser, shoppingmuligheder og hyggelige steder i Göteborg. Mor dig i Liseberg eller Universeum, oplev museer, tag en tur på kanalerne med Paddan eller shop i Store Saluhallen.

Læs mere her

Göteborg

Andre har også kigget på...


Oplev Göteborg

Vil du vide mere? Du kan finde inspiration og forslag til oplevelser i Göteborgpå Stena Lines rejseblog.

Læs mere

Shopping

Designermærker, nyeste mode og specialbutikker. Tag på shoppinghygge med veninderne!

Læs mere

Oplev Stockholm

Byen emmer af hygge, kultur, atmosfære og skønhed. Sveriges hovedstad er altid et besøg værd!

Læs mere

Skærgård

Smuk og uspoleret natur, rigt dyreliv og frisk luft til krop og sjæl. Skærgården er perfekt til afslapning og hygge.

Læs mere

Børneferie

Sjov, leg og gode oplevelser med hele familien. Find forslag til sjove steder for børn.

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere