Find Pris & Book

Borås

Oplev den charmerende svenske by

Et stort udbud af forlystelser, kultur og restauranter. Borås byder på mange af storbyens fornøjelser uden at være en egentlig storby. Oplev den smukke by, hvor du har det hele inden for rækkevidde.


shopping i Borås og omegn
Shoppingparadis i Borås

Designer-outlets, store lavprisvarehuse, spændende specialbutikker og hygge med veninderne eller familien. Borås og omegnen byder på mange spændende shoppingmuligheder - ikke mindst shoppingbyen Gällstad, som ligger 30 min. kørsel fra Borås. Her finder du mange gode tilbud og outlets med mærkevarer. Du kan også finde gode tilbud til max. ½ pris i Lager157.

Den lave kurs kombineret med de gode tilbud betyder, at du kan spare mange penge - især på tøj og kendte mærker og på fødevarer. 

Butikker i Borås

I Borås finder du et væld af shoppingmuligheder og der er masser af tilbud og lækre mærkevarer, hyggelige specialbutikker og spændende gårdbutikker, caféer og restauranter.

Læs mere

Shopping i Knalleland

I Knalleland i Borås finder du næsten 100 butikker, restauranter og caféer. Her er alt, hvad hjertet begærer fra nyeste mode til elektronik, værktøj, legetøj, accessories og madvarer.

Se butikker