Find Pris & Book

Storbyferie i Sverige

Sæt hverdagen på pause i de svenske storbyer.


Göteborg


Den smukke, svenske storby Göteborg har det hele!
Liseberg forlystelsespark

Liseberg er for børn i alle aldre, der elsker at hygge sig og have det sjovt. Her er masser af forlystelser og uendelige muligheder for leg og underholdning, der giver minder, der varmer hele året. Liseberg er et sikkert hit.


kunst göteborg
Göteborgs Konstmuseum

En af Nordeuropas fineste kunstsamlinger med både nordiske og internationale kunstværker fra 1400-tallet og frem til i dag finder du på Göteborgs Konstmuseum. Her er værker af bla. P.S. Krøyer, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Edvard Munch, Anders Zorn, Rembrandt, Rubens, Monet, Picasso og Chagall.

gunnbo slot og park
Gunnebo Slot og Slotshaver

Gunnebo Slot og Slotshaver er ikke alene en af Sveriges fornemmeste 1700-tals bygningsværker, men også et af Gøteborgs mest besøgte udflugtsmål. Kultur-parken og de økologiske haver, avlsgården, butikken og Gunnebo Kaffehus og Kro har åbent hver dag året rundt.

Sightseeing
Sightseeing i Göteborg

Stig på Strömmasbussen på Avenyn og oplev byens seværdigheder. Eller hop om bord på Paddan bådene på en guidet tur og oplev den gamle voldgrav og kanalerne fra 1600-tallet. Eller følg med på en anderledes rundvisning, hvor skuespillere giver dig en levende og underholdende rejse tilbage i tiden – f.eks. en spøgelsestur.

Halmstad


Halmstad byder på shopping, natur, sandstrande og hygge!
Kungsbyggets äventyrspark

Kungsbyggets äventyrspark er det perfekte udflugtsmål for familien som ønsker lidt fart og eventyr. Parken ligger midt i Hallandsås, omgivet af herlige skovområde og tilbyder ikke kun en betagende udsigt men også en adrenalinfyldte oplevelser for alle aldre. 

Öströö Fårefarm

Öströö Fårefarm er et herligt udflugtsmål for hele familien. Foruden masser af får findes her en hyggelig gårdbutik med god mad og fine uldprodukter.

Nissan flod i Halmstad
Halmstad slot

Ved Nissan å ligger Halmstad Slot, som stod færdigt i 1619 , mens Halmstad var under dansk herredømme. Slottet blev bygget som en bolig for kong Christian IV, og der er kun lavet nogle få ændringer siden.

Slottet huser nu administrative kontorer, men man kan se det udefra og gå ind i gården.

Danska Fall

Midt i den naturskønne skov, lige uden for Simlångdalen, ligger Danska Fall. I midten af det største vandfald ligger Kungastenen.