Find Pris & Book

Ferie med børn i Sverige

Der er masser af sjov for børn i alle aldre

Få en herlig ferie med børn - med alt fra legepladser og gratis aktiviteter til smuk natur og store forlystelsesparker får hele familien en god ferie i Sverige


Liseberg forlystelsespark

Liseberg er for børn i alle aldre, der elsker at hygge sig og have det sjovt. Her er masser af forlystelser og uendelige muligheder for leg og underholdning, der giver minder, der varmer hele året. Liseberg er et sikkert hit.


Astrid Lindgrens verden

I Astrid Lindgrens fantastiske verden kan du opleve alle de kendte figurer fra de populære børnebøger: Besøg Pippi Langstrømpe, lav ballade med Emil fra Lønneberg og leg med Ronja Røverdatter.


Det vilde vesten - High Chaparral

Besøg det Vilde Vesten – i Småland. Inden for portene, befinder du dig i et levende eventyr med bl.a. seje cowboys og udspekulerede banditter. Her er aktiviteter og forlystelser for både drenge og piger.


Skara Sommarland

I Skara Sommarland finder du bl.a. Skandinaviens største vandland med masser af sjov for hele familien. I parken er der alt fra børnevenlige karruseller til fartfyldte rutsjebaner samt aktiviteter for børn i alle aldre.


Kolmården

Oplev spændende dyr fra hele verden, se et fantastisk delfinshow, kom helt tæt på tigre, se rovfugleshow og oplev, hvordan dyrepasserne træner elefanterne. Ud over oplevelser med dyr kan du også prøve sjove forlystelser.


Aktiv ferie

Cykling i skoven, rafting på elven, kanosejlads på søen eller vandring på fjeldet? Sverige byder på masser af muligheder for at holde en skøn, aktiv ferie i naturen med børn.


Bilrundtur for børn

Sjov i Astrid Lindgrens Verden, spænding i High Chaparral og fart på i Liseberg. Tag ungerne med på bilrundtur med fokus på sjov og hygge. Se de mange bilrundture for børn og voksne!


Stena Lines maskot: Marsvinet Happy
Sjov om bord

Leg, dans sjov og hygge. Om sommeren er der masser af sjov for børn om bord på Stena Lines færger!

Læs mere om sjov for børn om bord

Storbyferie med børn

Forlystelser, parker, museer og hygge. I storbyen findes et væld af sjove aktiviteter og spændende oplevelser for hele familien.

Læs mere

Ups! Nu gik noget galt! Prøv igen lidt senere!