Find Pris & Book

Campingferie

Tag på campingferie i Sverige og slap af i den smukke natur


Camping med hele familien

Frihed, frisk luft og familiehygge. Tag børnene med på campingferie i Sverige og få gode oplevelser.

Campingferie i Sverige

Med den store variation fra syd til nord, er det svært at forestille sig en bedre måde at opleve de fantastiske landskaber i Sverige, end fra en af Sveriges mange campingpladser.

Uanset om du vil spadsere langs stranden, opdage en afsondret sø i skoven til at fiske i, eller måske nyde en storbyferie, så er der altid en campingplads i nærheden.

I Sverige er der 450 campingpladser med 9.000 boliger og 75.000 pladser, der er tilsluttet til SCR Svensk Camping, brancheforeningen for Sveriges campingpladser.

Gone Camping

Det populære tv program Gone Camping tager dig med på camping rundt i hele Sverige. Her finder du inspiration og anmeldelser af mange spændende destinationer.

Se hvor du kan prøve paragliding, snorkling, få en laks på krogen, se et delfinshow eller smage surströmming. (Surströmming er den berømte sild fra Spise med Price).

Bliv inspireret til din næste rejse, se alle afsnit fra de 2 sæsoner og meget mere på

www.camping.se/sv/Gone-Camping/

Isaberg Mountain Resort

Her kan du opleve adrenalin-fyldte udfordringer for hele familien i rebsbanen Tree Top Adventure. Fire baner af varierende højder og sværhedsgrader giver spændende udfordringer for hele familien.

Isaberg Mountain Resort - Hytter & Camping ligger lidt over en time fra Gøteborg. 

Om vinteren er Isaberg kendt som Sydsveriges største skisportssted, med 10 pister.

Der findes også en elg park, legeplads og mountainbike-stier.
Link: Isaberg Mountain Resort - Camping

Gustavsviksvägen

I et jungle-lignende miljø byder Gustavsvik i Örebro på en af Europas største kurbade. Her kan du dykke ned i Europas højeste og længste wild water med hængebroer, laguner og pools. For de mindste er der en helt separat afdeling, med blide vandrutsjebaner og pools.

Oplev eksotiske fisk på tæt hold i akvarielagunen.

Gustavsviksvägen har et afslapningsområde og et 50 m motionsbad. Området har hytter i forskellige størrelser og pladser til campingvogne, autocamper eller telt.

Gustavsviksvägen på: www.camping.se/
Gustavsviksvägens YouTube videoer

Hafsten Swecamp Resort

Med en vidunderlig udsigt over havet og de omkringliggende øer, mellem Göteborg og Strömstad, finder du Hafsten Swecamp Resort. Her kan du lade batterierne op og nyde de naturskønne stier med udsigt over øhavet. Forkæl dig selv i spabadet, saunaen eller benyt lejligheden til at booke en skønhedsbehandling eller massage i fitness og spa-området.

Slap af i et hyggeligt sommerhus med terrasse, hvor du kan sidde og nyde udsigten og solen, eller i nogen af campingpladserne i området. Standpladserne er på terrasser. Derfor har næsten alle havudsigt.

Se mere på www.camping.se