Find Pris & Book

Mountain biking og cykling i Sverige

Tag din MTB eller cykel med til Sverige og oplev den smukke natur fra cykelsadlen


MTB og cykling i Sverige
Cykling Göteborg-Saltholmen

Tag på en hyggelig cykeltur ud til Saltholmen. Store dele af strækningen fra centrum og ud til Saltholmen går langs vandet, og på vejen kommer du forbi nogle af Göteborgs smukkeste steder: Den idylliske bydel Haga, Slottsskogen og  hyggelige Majorna. Gør dig klar til en skøn tur med meget at se på undervejs - og glem ikke picnickurven (og badetøj, hvis du er der om sommeren eller er til det kolde gys!).

Læs mere om cykeltur til Saltholmen

endagstur med cyklen til Sverige
Endagstur med cykel

Tager du cyklen med på endagstur, har du muligheden for at komme vidt omkring. Göteborg byder på spændende natur med sine klipper, skærgård og skove og rig mulighed for gode naturoplevelser. Hvadenten du foretrækker et stille og roligt tempo på din bedstemorcykel eller fuld fart og spænding på din mountain bike, så byder Göteborg (og omegn) på masser af gode oplevelser for det cyklende folk!

Book din endagstur med cykel

Idre Fjäll: MTB for hele familien

På Idre Fjäll er der fine MTB- og cykelstier for alle! Stierne er markeret med farver som skipister. På de grønne stier kan mindre børn og nybegyndere prøve sig frem - de er lette, men samtidig sjove og inspirerende. De blå stier byder på næste eventyr, hvor du cykler som på en rutsjebane gennem de smukke skove rundt om Idre Fjäll. For dig, som søger flere udfordringer, anbefales de røde stier.

Læs mere om Idre Fjäll

Isaberg: Cykling og MTB for alle

Isaberg er et rent Eldorado for mountainbikefans! Her findes stier for alle niveauer. For dig, som søger fart og spænding er en sti nedad bjerget det oplagte valg. Og for træningsnarkomanen er den anden retning som lavet til et bjergpas med høj puls. Isaberg byder på 12 MTB-stier, pump tracks og en teknikbane (XD-bane) for dig, som vil træne hop, drops, stenkørsel, rødder og meget mere.

Læs mere om Isaberg

MTB og cykling i Sverige
Änggårdsbergen: MTB i Göteborg

Änggårdsbergen rundt er en perle af en mountain bike-runde - midt i Göteborg, hvor du kan få luftet din mountainbike året rundt. Du kan også tage på guidede ture i omegnen af Göteborg, hvor der findes flere hundrede kilometer stier, som snor sig igennem eventyrlige skove og om fredfyldte søer.

Læs om turen Änggårdsbergen rundt

MTB og cykling i Sverige
Kattegatleden: Bilfri cykling

Fantastisk natur, smukke strande, hyggelige byer og fine små fiskelejer. Kattegatleden er en 370 km lang, næsten bilfri cykelrute, som går langs kysten mellem Göteborg i nord og Helsingborg i syd. Tag familien, vennerne eller din udkårne med og gennemfør hele turen eller dele af den.

Læs mere om Kattegatleden

MTB og cykling i Sverige
Cykling og MTB omkring Varberg

Omkring Varberg findes det perfekte terræn for mountainbike-entusiasten. Her venter der ujævne og udfordrende passager, og herfra kan du køre på Kattegatleden til Göteborg. Kører du mod Falkenberg, venter en strækning på 40 km, og det kræver gode ben at komme hele vejen frem. Husk badetøjet til en dukkert ved Skrea strand.

Læs mere om cykling/MTB i Sverige

MTB og cykling i Sverige
Med eksperten på MTB i Göteborg

Den amerikanske cykelfantast Greg Heil har testet mountainbiking i Göteborg i en uge, og han er imponeret over, hvor cykelvenlig en by, Göteborg er. Han udfordrer sig selv med cykling på broer, klipper, stier og skærgårdsøer, og han finder mange smukke steder med single tracks, som kan udfordre selv en garvet MTB-cyklist.

Hør det fra eksperten