Find Pris & Book

Bilrundtur i Sverige og Norge

Fjelde, skærgård, nationalparker & storby: Oplev Norge & Sverige


bilrundture
Bilrundtur i Sverige og Norge

Fantastiske fjelde, fortryllende skærgårdsmiljø, nationalparksoplevelser og storbyliv. På blot 9 døgn kan du opleve det bedste af både Sverige og Norge. Her får du unikke køreture og oplevelser, du sent vil glemme.

Første stop er den hyggelige by Trollhättan, 75 km fra Göteborg, hvor I har 2 overnatninger. I Trollhättan er der mange ting at foretage sig og masser smukke naturområder. Göta Elv snor sig gennem byen og på forskellige sightseeingture med båd kan du opleve sluserne helt tæt på. Er du bil-interesseret, så er Saabmuseet også et besøg værd. Byen huser mange forskellige lækre spisesteder.

Herefter går turen til Tanumstrand, som er smukt beliggende ved skærgården, hvor I har en enkelt overnatning. I TanumStrand er der rig mulighed for at være aktiv i naturen eller bare nyde den og slappe af i de fantastiske omgivelser og den lille stemningsfyldte by.

Herefter kører du videre ind i Norge. Her venter 2 overnatninger i Geilo, som ligger ved den store nationalpark Hardangervidda, der er som skabt til udflugter og har mange fine udsigtspunkter. I kan også prøve kræfter med rafting på Europas bedste raftingelv, Numedalslågen.

Så går turen videre 243 km til Bergen. Byen ligger flot placeret helt vestpå ud til vandet, og her venter mange oplevelser. Tag fx med Fløibanen op på fjeldet og nyd udsigten over smukke Bergen, eller besøg den autentiske bydel Bryggen, som er optaget på Unescos verdensarvsliste. Her kan du gå en tur langs de skæve små huse og nyde et måltid mad i en af de hyggelige restauranter.

Efter 2 overnatninger i Bergen går turen videre sydøst mod Morgedal i Telemark, hvor du har en overnatning på ægte norsk fjeldhotel i natursmukke omgivelser.

Sidste overnatning er i Oslo, som byder på storbyliv og fantastisk natur side om side. Her kan I nyde byens forlystelser, museer, butikker og hyggelige stemning inden turen går hjem igen.

Forslag:
- 1 døgn i Trollhättan
- 1 døgn i TanumStrand
- 2 døgn i Geilo
- 2 døgn i Bergen
- 1 døgn i Morgedal
- 1 døgn i Oslo

Afstande: 
- Göteborg - Trollhättan: 75 km. - Trollhättan - TanumStrand: 96 km. - TanumStrand - Geilo: 385 km. - Geilo - Bergen: 243 km. - Bergen - Morgedal: 301 km. -Morgedal - Oslo: 195 km.

Sådan booker du - læs her

Se stort kort

Ferie-inspiration

Vil du vide mere? Du kan finde inspiration og forslag til din bilrundtur på Stena Lines rejseblog.

Læs mere

Skærgård

Smuk og uspoleret natur, rigt dyreliv og frisk luft til krop og sjæl. Skærgården er perfekt til afslapning og hygge.

Læs mere

Besøg Oslo

Hjemlig atmosfære, charmerende gader og smukke seværdigheder. Oplev det hele!

Læs mere

Rundture med bil

Høje fjelde, storbyer, shopping eller skærgårdsidyl? Vi har en bilrundtur, der passer til dig!

Læs mere

Camping

Smuk varieret natur, frisk luft og sommerhygge. Camping er frihed til at tage tingene i dit eget tempo.

Læs mere

Spis godt om bord

Bugnende buffet, lækre retter og hyggelig stemning. Nyd et lækkert måltid mad med dine kære om bord!

Læs mere