Find Pris & Book

Sådan booker du en rundtur

Du kan ikke booke en rundtur som ét samlet, forpakket produkt. Derimod kan du let selv sammensætte din rundtur ved at vælge de hoteller, I ønsker, på de datoer, der passer jer. På den måde kan I let sammensætte turen præcis efter jeres ønsker.

1. start med at vælge hotellet til jeres første overnatning

NB: HUSK at klikke på

bilrundtur - book a 

Herved kommer færgerute, tid og dato passer med jeres udrejse og planlagte returrejse-dato.

(Returrejsen er automatisk sat, så den passer med den første overnatning, så du skal selv huske at tilpasse hjemrejsen til afslutningen af hele jeres rundrejse.)

2. fortsæt bestilling af første overnatning og færgebilletten 

Det gør du ved at udfylde de forskellige valgmuligheder og klikke på Fortsæt, indtil du ser dette trin: Her klikker du på ”Tilføj yderligere et hotel” for at tilføje en ny overnatning til rundturen:

3. Derefter bliver du mødt af en ret tom side

Her skal du i søgefeltet selv indtaste den næste by, du vil overnatte i - og i hvilken periode, det skal være.
Altså typisk navnet på den næste by i forslaget til rundturen og fra den dato, hvor den første overnatning sluttede:4. Herefter fortsætter du blot bestillingen på samme vis

Du tilføjer den nye overnatning og går videre i bestillingen, indtil du igen kan vælge ”Hotel – Tilføj yderligere et hotel

5. Når du har valgt alle de ønskede overnatninger

I stedet for at vælge "Tilføj overnatning" klikker du blot øverst på:Herved ser du se de valgte overnatninger og gennemfører bestillingen. 

6. Udfyld alle felterne og klik nederst på

bilrundtur - book e