Find Pris & Book

Bilrundture i Sverige, Norge og England

Fantastisk natur, stemningsfyldte byer og oplevelser, der varer ved


Find din næste roadtrip


Få tip om udflugtsmål til din bilferie, og spar penge på bådture og indkvartering. Vælg mellem flere roadtrips til Norge og Sverige!
Børnenes tur

Glæd dine børn med en rundtur fyldt med oplevelser og sjov for børn i bl.a. Liseberg og Astrid Lindgrens Verden.

Læs mere

Nordens storbyer

Er du til ferie med kultur, seværdigheder og storbystemning? Så tag på bilrundtur rundt til Oslo, Stockholm og Göteborg!

Læs mere

Fjeldferie i Norge

Høje fjelde, smukke fjorde og helt ubeskrivelig smuk natur. Tag bilen med rundt i Norges fantastiske landskab og nyd en dejlig ferie.

Læs mere

Vänern rundt

Fantastisk natur, smukke seværdigheder og friheden til at tage tingene i dit eget tempo. Tag på bilferie Vänern rundt!

Læs mere

Shoppingturen

Elsker du at shoppe, finde tilbud og kombinere det med hygge og afslapning? Så er en bilrundtur med shopping i fokus noget for dig!

Læs mere

Sydengland

Charmerende kystbyer, dramatiske klipper og fantastiske monumenter. Sydengland i bil byder på mange oplevelser.

Læs mere

Bilrundture fyldt med frihed og oplevelser

Tag på oplevelse i vildmarken, fyld lungerne med frisk luft i de høje fjelde og kombiner det med shopping, forlystelser og kultur i storbyen.

Med en bilrundtur kan du komme vidt omkring i din ferie, og det er nemt og bekvemt at rejse i egen bil, hvor al bagagen og børnene er samlet, og I har friheden til at køre lige derhen, hvor I vil – når det passer jer.

Norge og Sverige byder på mange forskellige oplevelser, og I kan finde forslag til seværdigheder, steder og overnatningsmuligheder, som er et besøg værd, så I kan få det bedste ud af jeres bilferie.