Ferie med børn i Sverige

Der er masser af sjov for børn i alle aldre

Få en herlig ferie med børn - med alt fra legepladser og gratis aktiviteter til smuk natur og store forlystelsesparker får hele familien en god ferie i Sverige


Liseberg forlystelsespark

Liseberg er for børn i alle aldre, der elsker at hygge sig og have det sjovt. Her er masser af forlystelser og uendelige muligheder for leg og underholdning, der giver minder, der varmer hele året. Liseberg er et sikkert hit.


Astrid Lindgrens verden

I Astrid Lindgrens fantastiske verden kan du opleve alle de kendte figurer fra de populære børnebøger: Besøg Pippi Langstrømpe, lav ballade med Emil fra Lønneberg og leg med Ronja Røverdatter.


Det vilde vesten - High Chaparral

Besøg det Vilde Vesten – i Småland. Inden for portene, befinder du dig i et levende eventyr med bl.a. seje cowboys og udspekulerede banditter. Her er aktiviteter og forlystelser for både drenge og piger.


Universeum

Tropiske dyr i regnskoven, hajer og farverige fisk i de store akvarier og lærerige udfordringer for kroppen. I Universeum skabes viden ud fra leg, og her blandes dyr og natur med ny teknik og spændende eksperimenter.


Borås Dyrepark

Savanne med giraffer, elefanter og zebraer, spændende nordiske dyr og indhegninger med klappedyr for de mindste. Borås Dyrepark byder på masser af oplevelser fordelt på 38 hektar med flot natur og mange forskellige dyrearter.


Bilrundture for børn

Sjov i Astrid Lindgrens Verden, spænding i High Chaparral og fart på i Liseberg. Giv ungerne en fantastisk ferie med en bilrundtur med fokus på sjov og hygge. Se "børnenes tur" og mange andre bilrundture for børn og voksne!


Aktiv ferie

Cykling i skoven, rafting på elven, kanosejlads på søen eller vandring på fjeldet? Sverige byder på masser af muligheder for at holde en skøn, aktiv ferie i naturen med børn.


Storbyferie med børn

Forlystelser, parker, museer og hygge. I storbyen findes et væld af sjove aktiviteter og spændende oplevelser, som giver hele familien en fed og mindeværdig ferieoplevelse.

Læs mere

Sjov om bord

Farlige pirater, legerum og hygge. Om sommeren er der masser af sjov for børn om bord på Stena Lines færger!

Læs mere

familiebillet
Familiebillet

Tid til afslapning, ferie og sjov! Gør rejsetid til hyggetid - tag færgen billigt på ferie og nyd den friske havluft, mens I sejler til jeres feriemål.

Læs mere og book