Find Pris & Book

Om Åre

                      

 

Skiferie for alle!

Pisterne i Åres tre områder går lige fra nybegynder til de halsbrækkende. Skulle de præparerede piste ikke være nok, så er der også et helt fjeld, der kan udforskes.

Når man taler om skiferie i Åre plejer pisterne og skiløbet at være i centrum. Selvom nogle af Sveriges bedste bakker ligger i Åre, så gør kombinationen af de maleriske byer og beliggenheden ved fjeldet, at Åre har en atmosfære, som ingen Skandinavisk skiby kan konkurrere med.

Når du tager på fjeldrejse til Duved, kommer du til en skiby, som byder på et roligt tempo. Skiløbet er så godt, at skilæreren og de professionelle tager hertil i deres fritid. I Duved og Tegefjäll er sneen let og pudret. Der er mange nedfarter, og der er aldrig trængsel.

Vil du til et sted med puls, skiløb i verdensklasse og et udendørsliv, som ikke mange svenske byer kan konkurrere med? Så skal du tage til Åre by. Med de mange bakker, varierende terræn og moderne liftsystemer byder Åre på Skandinaviens bedste skiløb.

Åre Björnen er stedet for alle seje børnefamilier! Her er alt det, du behøver til en vellykket fjeldferie, uanset om du er barn eller voksen. Både bakker, lifter og restauranter ligger inden for komfortabel afstand fra døren. Det er bare at tage skiene på uden for døren.