Find Pris & Book

Om Åre


skiferie i snesikre Åre

Skiferie for alle!

I Åre får du hele tre områder at slå dig løs på pisterne på; Duved/Tegefjäll, Åre By og Åre Björnen. I de tre områder får du samlet 41 lifter og 90 pister! Pisterne i Åres tre områder går lige fra nybegynder til de halsbrækkende. Skulle de præparerede piste ikke være nok, så er der også et helt fjeld, der kan udforskes.

Når man taler om skiferie i Åre plejer pisterne og skiløbet at være i centrum. Selvom nogle af Sveriges bedste bakker ligger i Åre, så gør kombinationen af de maleriske byer og beliggenheden ved fjeldet, at Åre har en atmosfære, som ingen Skandinavisk skiby kan konkurrere med.

 

Åre er en historisk fjeldby og med sit store udbud af skiløb, shopping, restauranter og barer, får du helt fornemmelsen af en ægte storbypuls. Skiløjperne og udsigten er kendt fra mange VM-konkurrencer, Åre er gentagne gange blevet udpeget som et af verdens bedste skisteder af internationale rejsemagasiner har gentagne gange udpeget Åre som et af verdens bedste skisteder. Åre byder på skiløb, som er perfekt både til avancerede skiløbere og familier med børn, og med  kabinebanen eller gondolen kommer du nemt op på Åreskutan, hvor du kan nyde skønt skiløb. 

 

Duved & Tegefjäll

Når du tager på fjeldrejse til Duved, kommer du til en skiby, som byder på et roligt tempo. Skiløbet er så godt, at skilæreren og de professionelle tager hertil i deres fritid. I Duved og Tegefjäll er sneen let og pudret. Der er mange nedfarter, og der er aldrig trængsel.

Åre By

 Vil du til et sted med puls, skiløb i verdensklasse og et udendørsliv, som ikke mange svenske byer kan konkurrere med? Så skal du tage til Åre by. Med de mange bakker, varierende terræn og moderne liftsystemer byder Åre på Skandinaviens bedste skiløb.

Åre Björnen

Åre Björnen er stedet for alle seje børnefamilier! Her er alt det, du behøver til en vellykket fjeldferie, uanset om du er barn eller voksen. Både bakker, lifter og restauranter ligger inden for komfortabel afstand fra døren. Det er bare at tage skiene på uden for døren.

 

 

Vinterens nyheder i Åre 2018/2019

Som den helt store nyhed er det selvfølgelig, at Åre er vært for alpint VM 5.-17. februar 2019. Hvis du har et gyldigt SkiPass i denne periode, gælder dette automatisk som entré til skifesten. 

Alpint VM er den næststørste vintersportsbegivenhed efter OL, og dette er Åres 3. gang som vært. Valle er selvfølgelig en del af mesterskabet, og SkiStar figurerer også som officiel titelsponsor. 

 

Flere nyheder i Åre:

  • 56 nye gondoler med 8 siddepladser eller 12 ståpladser. Med de nye gondoler øges kapaciteten til toppen med 20 % , mens komforten forbedres.
  • Fröåsvängen nr. 106 - sidste års nye carvingløjpe i Sadeln - udvides fra toppen til dalen.
  • Åres Fun Ride udvides med endnu en ny strækning, som indeholder nye elementer og lyd og har samme start og mål som før.
  • Et nyt moderne SkiStarshop-servicecenter åbner i Björnen med skiudlejning, sportsforretning og reception. 
  • Valles børnepasning åbner i den nye SkiStarshop Björnen.
  • Valle flytter ind på familieresortet Holiday Club.
  • Det nye VM-pas - et SkiPass, som gælder både i Vemdalen og Åre under alpint VM den 5.-17. februar 2019. VM-passet gælder også som entré til konkurrencerne.
  • Sæsonkortet, SkiStar All, gyldigt på Skistars seks skisportssteder i tre lande, gælder også som entré til alpint VM i Åre.