Find Pris & Book

Hytter i Åre

Find boligen til din skiferie


Hytteoversigt Åre
Åre by

Tæt på det hele 

Bysshuset ligger centralt i Åre by og byder på lejligheder med plads til 6 personer fordelt på 2 soveværelser. Her har du kun 260 meter til liften og 200 meter til nærmeste butik. I vintersæsonen er der adgang til dame- og herre-sauna og skiopbevaring. Gratis WIFI. 

 

Ski afstand : 200-260 meter til transportløjpe/lift 

 

Store hytter

Kaffestugan er en stor hytte midt i Åre, i gåafstand til både lift og centrum. Med sine 9 værelser og 20 senge er hytten velegnet til både mindre virksomheder, store familier eller grupper af venner.

 

Ski afstand : 500 meter til transportløjpe/lift 

 

Ski in / Ski out

Nya Lundsgården byder på hyggelige lejligheder af høj standard, og har køkken til egen madlavning. Her bor du i bekvem afstand til pistesystemet og liften VM8'eren. Her findes også en hyggelig fælles sauna og kort afstand til restauranter, bar og Åres berømte natteliv. Plads til 2-6 personer.

 

Ski afstand : ski in / ski out

 

Bo bekvemt i veludstyrede lejligheder i Freestyle, som ligger midt på bytorvet med Bergbanan lige om hjørnet. Dette er en topplacering for dig, som vil være tæt på alt, dvs. pistesystem, en lang række gode restauranter, barer, butikker, supermarked, SkiStar-shop og Åres fantastiske natteliv. Plads til 2-6 personer. 

 

Ski afstand : ski in / ski out

 

Lejligheder og dobbelthuse

I Slalomsvängen får du lejligheder og dobbelthuse vest for Kabinbanan helt ved Åreskutans fod. Roligt og højt placeret på sydskråningen med udsigt over Åresjön og Renfjället. Området har gåafstand til centrum og bakker/lift. Samtlige boliger har balkon/altan. Enkelte har åben pejs. Plads til 4-10 personer. 

 

Ski afstand :50 - 380 meter til transportløjpe/lift 

 

Find flere boliger i Åre

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Åre

Hytteoversigt Åre
Björnen, Åre

Godt til grupper og store familier

I Ugglan, som ligger i Åre Bjørnen, får du fritstående hus i 2 etager med hems, 12+2 sengepladser, 180 kvm, alrum med køkkenafdeling, 5 soveværelser, 3 brusere, 2 WC og sauna. Der er adgang til både skiopbevaring og tørreskab. Nærmeste butik finder du lidt over en kilometer væk. 

 

Ski afstand : 320 meter til transportløjpe/lift 

 

Ski in/out

Når du rejser med vennerne, er Huset Bjørnen oplagt at vælge. Her får I enkle lejligheder med plads til 2-6 personer.  Køkkenfaciliteterne varierer, men har som minimum te-køkken. Her får du helt central beliggenhed med max 50 meter til nærmeste lift og butik. 

 

Ski afstand :ski in / ski out

 

Find flere boliger i Åre

 

Find udvalgte tilbud på skiferie i Åre