The Reef Hotel i Frederikshavn, Danmark

En tropisk ferie er tættere på, end du tror. The Reef Hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, og er delvist resort, delvist vandland og 100 % nydelse – og med Stena Line begynder det sjove allerede med rejsen til denne familieoase.

 

Med tropiske temperaturer, eventyrpools, boblebade og vandrutsjebaner er The Reef et indendørs strandhotel, hvor det altid er sommer. Plask, grin og skab minder i vandlandet og legelandet, og gør dig så klar til et festmåltid. Restaurant Calypso tilbyder fantastiske caribiske retter, mens Det Gule Parkhus serverer sæsonbetonede retter i et rustikt miljø. Og hos Lobster Bob’s og på Soldækket findes forfriskende fristelser, der er perfekte til at nyde ved poolen.

 

Værelserne på The Reef giver dig den komfort, du forventer af et Scandic Hotel. Du finder hyggelige standardværelser, store værelser til storefamilier og endda en Master Suite med udsigt over havnen. Hvad end du foretrækker, vil du altid opleve fantastisk komfort og en lækker morgenmadsbuffet ved hver reservation.

 

Stena Danica, Stena Vinga og Stena Jutlandica tilbyder flere daglige sejladser til Frederikshavn, så du får mulighed for at shoppe, spise, drikke og hygge på vej til din tropiske ferie. Og når skibet er i havn, er der kun en kort gåtur til denne perle.

 

Som en bonus er The Reefs centrale beliggenhed perfekt til udforskning af regionen i bil og til fods. Tag en spadseretur i Frederikshavns charmerende centrum, eller fortsæt din rejse rundt i Jylland. Eller læn dig blot tilbage, slap af og bliv på resortet. Med så mange aktiviteter på The Reef, er det helt forståeligt, hvis du hellere vil blive på din egen personlige “ø”.

 

Reservér din færge og hotel sammen hos Sembo!

 

Tag hele klassen med på færgeturen fra Gøteborg til Frederikshavn, og oplev et caribisk vandeventyr på The Reef! Vi har nogle fantastiske priser på skoleture, der omfatter din færgetur i bus, hotelophold med morgenmad og entré til vandlandet i et ubegrænset tidsrum. Lyder det fristende?  Kontakt The Reef direkte på thereef@scandichotels.com for mere information. 

En tropisk ferie er tættere på, end du tror. The Reef Hotel ligger i hjertet af Frederikshavn, og er delvist resort, delvist vandland og 100 % nydelse – og med Stena Line begynder det sjove allerede med rejsen til denne familieoase...

Læs mere Læs mindre

En tropisk ferie venter … i Danmark

Fra 120 kr./person,

En tropisk ferie venter … i Danmark

Fra 120 kr./person,

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.