Givskud Zoo Zootopia

Leder du efter vilde eventyr midt i Danmark? Givskud Zoo giver dig mulighed for at tage på safari uden at forlade Skandinavien – og det er samtidigt en af fem store attraktioner, der gør det til et must for de eventyrlystne at besøge LEGOLAND® Billund Resort.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

 

Sejl med Stena Line til Grenaa eller Frederikshavn, og denne oplevelse er kun en kort og naturskøn køretur væk. Når du først er fremme, kommer du helt tæt på næsehorn, zebraer, løver, giraffer og andre dyr gennem forskellige safarioplevelser.

 

Vælg at udforske området til fods. Tag på selvguidet safari i bil. Eller gå ombord på en bus for at få en guidet tur. Vil du gerne endnu tættere på dyrene? Reservér et privat staldbesøg for at møde dit yndlingsdyr. I Givskud Zoo kan du skræddersy din oplevelse efter din smag.

 

Ud over dyrene byder dyreparken på forskellige udstillinger med fokus på natur og bæredygtighed. Der er et område, hvor du kan kæle med dyrene, og der er en legeplads for de mindste og aktiviteter for store og små. Der er endda mulighed for at dyrke det forhistoriske i dinosaurparken, som byder på 50 unikke skulpturer af dinosaurer.

 

Har du lyst til at overnatte? Dyreparken byder også på et hostel og mulighed for at campere på “savannen” om sommeren. At vågne til lyden af ulve, der hyler, er i sandhed en uforglemmelig oplevelse.

 

Omfavn din vilde side med en safaridag, du sent vil glemme – og fortsæt så med at udforske Billund, hvor LEGOLAND® Billund Resorts fem fantastiske attraktioner kombineres for at gøre det til en destination, du ikke vil gå glip af.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

Leder du efter vilde eventyr midt i Danmark? Givskud Zoo giver dig mulighed for at tage på safari uden at forlade Skandinavien – og det er samtidigt en af fem store attraktioner, der gør det til et must for de...

Læs mere Læs mindre

Givskud Zoo Zootopia

Tid til vilde eventyr i Danmark

Spar op til 20 %

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

Givskud Zoo Zootopia

Tid til vilde eventyr i Danmark

Spar op til 20 %

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.