Nationalpark Rebild Bakker

Smukke landskaber med et uventet amerikansk twist.

 

Danmarks jyske halvø er fuld af fantastiske friluftsområder, og Nationalpark Rebild Bakker er et af de mest unikke. Det 77 hektar store naturreservat ligger 25 km syd for Aalborg ad en naturskøn køre- eller cykeltur og har en historie ulig noget andet. 

 

Jorden blev doneret til offentlig brug i 1912 af dansk-amerikanske bosættere. Som en del af aftalen blev Rebild Bakker en destination, der hylder både dansk og amerikansk kultur. Det er mest kendt som hjemsted for Rebildfesten. Rebildfesten er en af de største amerikanske uafhængighedsfester uden for USA, og d. 4. juli hvert år tiltrækker den expats og nysgerrige danskere til Rebild Bakker.

 

Farverne på dette hedelandskab er ikke begrænset til rød, hvid og blå. Rebild Bakker er smuk hele året rundt, klædt i alt fra dyb grønne i den omkringliggende Rold Skov til den livlige lyngopblomstring og de levende efterårsfarver. Med et bredt netværk af stier er det det perfekte sted for vandrere og cyklister på alle niveauer. Når vinteren kommer, bliver området også en fantastisk destination for langrendsløbere. 

 

Klatr til toppen af Sønderkol for en panoramaudsigt over Rebild Bakkers kilder, dyreliv, bakker og dale fra 102 meter over havets overflade. Eller udforsk kalkstensbruddet for en underjordisk udsigt over områdets unikke geologiske vidundere. Når sulten melder sig, er der en historisk restaurant, der byder på god, traditionel mad og ikke mindst en hyggestund med lækre danske kager.  
 

Området omkring Rebild Bakker er fyldt med fantastiske destinationer, der er værd at bruge tid på, herunder den majestætiske Rold Skov og dens mange seværdigheder. En af de nyeste attraktioner, der kun er en kort køretur fra parken, er Koldkrigsmuseet REGAN Vest. Dette tidligere dommedagsly i form af en atombunker gemt 60 meter under skoven byder nu besøgende velkommen til at rejse ikke bare langt under overfladen, men også tilbage i tiden.

Smukke landskaber med et uventet amerikansk twist.

 

Danmarks jyske halvø er fuld af fantastiske friluftsområder, og Nationalpark Rebild Bakker er et af de mest unikke. Det 77 hektar store naturreservat ligger 25 km syd for Aalborg ad en naturskøn køre- eller...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute ...

Nyd en tur til Danmark

Fra 689 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Vælg din rute ...

Nyd en tur til Danmark

Fra 689 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.