LEGOLAND® LEGO House Billund

Billund er fødestedet for LEGO® og hjemsted for den ikoniske forlystelsespark LEGOLAND®. Men LEGO®-oplevelsen strækker sig ud over LEGOLAND®s mure takket være LEGO® House – en kreativ legeplads, hvor 25 millioner klodser venter på dig, så du kan bygge dit eget personlige mesterværk.  

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

 

LEGO® House er en af fem attraktioner, der gør det til et must at besøge LEGOLAND® Billund Resort, og at komme dertil med Stena Line gør det bare endnu sjovere. Sejl med os til Grenaa eller Frederikshavn, og den midtjyske destination – og dit fremtidige LEGO®-mesterværk – er blot en køretur væk. 

 

Med det ikoniske Tree of Creativity i flere etager som midtpunkt er “legoklodsernes hjemsted” virkelig et sted, hvor du kan slippe din fantasi løs. LEGO® House er at finde i et moderne anlæg med elegant skandinavisk design og inkluderer fire oplevelseszoner, hvor byggere kan maksimere deres kreativitet. I mellemtiden tilbyder ni forskellige taglegepladser steder at køle af og finde på nye kreationer.  


 
Har du brug for noget “hjernemad”? Reservér bord hos Mini Chef. På denne interaktive restaurant “bygger” gæsterne deres eget måltid med klodser og bruger derefter en tablet til at afgive deres bestilling. Når måltidet er klar, bliver det serveret af venlige robottjenere.  


 
Ud over de kreative områder og legeområder har LEGO® House et galleri med små og store mesterværker, et museum, der fortæller om de ikoniske klodsers historie, og selvfølgelig en gigantisk LEGO®-butik.  


 
LEGO® House hylder virkeligt den kreative ånd og er et must for alle, der nogensinde har set på en farverig klods og fået en masse idéer. 

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

Billund er fødestedet for LEGO® og hjemsted for den ikoniske forlystelsespark LEGOLAND®. Men LEGO®-oplevelsen strækker sig ud over LEGOLAND®s mure takket være LEGO® House – en kreativ legeplads, hvor 25 millioner klodser venter på dig, så du kan bygge dit eget...

Læs mere Læs mindre

Velkommen til Home of the Brick

Spar op til 20 %

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

Velkommen til Home of the Brick

Spar op til 20 %

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.