LEGOLAND® Billund Resort

Et helt land bygget med 75 millioner klodser!

 

LEGOLAND® er en attraktion i verdensklasse, der ligger lige ved siden af den originale LEGO®-fabrik. At besøge det er en drøm, der går i opfyldelse for alle, der nogensinde har sat klodser sammen.

 

Så snart du står i parken, vil du straks føle, at du er gået ind i verdens største LEGO®-sæt: et med 75 millioner farverige klodser. Med mere end 30 forlystelser til at holde adrenalinen i gang og uendelige muligheder for at blive mesterbygger på skaberstationer er det et sted, hvor du kan få spænding, mens din fantasi løber løbsk.

 

I denne farverige og fordybende verden eksisterer miniatureversioner af verdensberømte bygninger og komplekse fantasiverdener side om side. Du styrter ned ad vandfald og møder cowboys i LEGOREDO Town®, hvor temaet er Det Vilde Vesten, tester dine ninjafærdigheder i NINJAGO® World og kører forbi riddere og prinsesser på en rutsjebane i Knights’ Kingdom™. Du kan endda lade dig transportere ind i The LEGO® Movie™ World, mens du møder elskede karakterer og svæver over velkendte filmscener ombord på banebrydende forlystelser.

 

Reservér din færge og indkvartering sammen hos DTF travel, og spar op til 20 %

 

Hvert af de 10 unikke temaområder i LEGOLAND® er egnet til alle aldre, og de fleste ture er tilpasset børn under 100 cm. Der er endda et DUPLO Land®, som er designet specifikt til glæde for de yngre besøgende.

 

Der er også uendelige muligheder for at stoppe op og bygge dit eget mesterværk. Med otte nye LEGO®-bygningsoplevelser tilføjet til 2022 – herunder chancen for at skabe havdyr på bunden af The Great LEGO® Reef og designe konkurrenceskibe til at sejle ned ad flere floder – er der tilsyneladende ingen grænser for det sjove.

 

LEGOLAND® er ikke kun en forlystelsespark: Det er en chance for at udforske dine foretrukne LEGO®-verdener. For alle, der nogensinde har kigget på en lille plastikklods og set et uendeligt potentiale i at skabe noget, er det et sted, hvor alt virkelig er fantastisk.

 

Sådan kommer du hertil

 

Billund ligger midt i Jylland, ca. 270 km vest for København. Stena Line tilbyder to færgeruter fra Sverige, så du ankommer til Danmark inden for nem køreafstand.

 

Passagerer, der rejser fra Göteborg, ankommer til den nordligt beliggende kystby Frederikshavn, hvorfra Billund kan nås på en tre timers smuk køretur gennem hjertet af Danmark. Gæster, der rejser fra Halmstad, ankommer til Grenaa på Jyllands østkyst, hvorfra der er to timers nem og naturskøn køretur til Billund. Begge ruter er bil- og campingvognsvenlige og tilbyder maksimal komfort og frisk havluft, når du sejler til din destination.

 

Reservér din færge og indkvartering sammen hos DTF travel, og spar op til 20 %

Et helt land bygget med 75 millioner klodser!

 

LEGOLAND® er en attraktion i verdensklasse, der ligger lige ved siden af den originale LEGO®-fabrik. At besøge det er en drøm, der går i opfyldelse for alle, der nogensinde har sat klodser sammen.

 

Så snart du står i parken, vil du straks føle, at du er gået ind i verdens største LEGO®-sæt: et med 75 millioner farverige klodser. Med mere end 30 forlystelser til at holde adrenalinen i gang og uendelige muligheder for at blive mesterbygger på skaberstationer er det et sted, hvor du kan få spænding, mens din fantasi løber løbsk...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute

Nyd en tur til Danmark

Spar op til 20 %

ATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

 

LEGOLAND®  er Billunds mest berømte attraktion, men der er meget mere at lave og se, mens du er her.

LEGO®-oplevelsen rækker ud over LEGOLAND® takket være LEGO® House, en kreativ legeplads, hvor 25 millioner klodser kan bruges til at skabe dit eget personlige mesterværk. "Home of the Brick" er et massivt monument for kreativitet, der venter på at stimulere fantasien med seks oplevelsesområder, ni tagterrasser og flere legepladser. Køb din billet hos legohouse.com for at sikre dig din plads og spare penge!

Du ankommer ikke til Danmark og forventer et tropisk paradis, men du finder et i Lalandia® Aquadome™. Det er Skandinaviens største vandland, og attraktionen har spændende vandrutsjebaner, afslappende grotter, splashpools og muligheder for at slappe af under svajende palmetræer, mens du nyder 30-graders temperaturer året rundt. Spil i Monky Tonky Land, eller prøv bowling, minigolf og skøjteløb, før du afslutter dagen med et lækkert måltid på en af restauranterne på Lalandia® Plaza. Adgang til svømme- og legeområdet er inkluderet, når du bor i Lalandia®.

WOW PARK er skjult i de frodige skove uden for Billund og er en medrivende oplevelse, der gentænker naturen som én kæmpestor legeplads. En dag i WOW PARK vil føre dig over og under jorden: Hele familien vil begejstres over at krydse hængebroer for at komme til hytterne i træerne 14 meter over jorden og derefter glide til jorden med fuld fart for at opdage underjordiske tunneller. Med hvad der svarer til 40 fodboldbaner at boltre sig på, er "WOW" en underdrivelse. 

LEGOLAND® er berømt for at have sat drager, pirater, prinsesser, unikitties og ninjaer sammen. Men 20 minutter væk vil Givskud Zoo helt sikkert appellere til din ægte vilde side med næsehorn, zebraer, løver, giraffer og andre dyr, der er klar til at lade dig komme tæt på naturen. Den zoologiske have kan udforskes til fods eller på en selvguidet bilsafari. Bare hold øje med de forhistoriske dyr, der lurer i dinosaurparken, hvor den gamle historie kommer brølende ind i den moderne æra. 


Hvor kan man bo?

 

LEGOLAND® er en af Danmarks bedste destinationer, der tiltrækker besøgende fra hele verden. Derfor er der mange fremragende indkvarteringsmuligheder i nærheden. Glem ikke, at du opnår store besparelser, når du reserverer din færge og indkvartering sammen. 

 

LEGOLAND® Billund

Dit LEGO®-eventyr behøver ikke at slutte, når du forlader LEGOLAND®. Hotel LEGOLAND® giver dig en 4-stjernet oplevelse midt i alt det sjove med farverige temaværelser, der giver dig mulighed for at bo som pirat, ninja, prinsesse eller eventyrer under dit ophold.

 

Ved parkens indgang transporterer LEGOLAND® Castle Hotel dig til en verden af troldmænd, riddere og drager inde i et kæmpe LEGO®-palads. I LEGOLAND® Holiday Village finder du Pirates’ Inn Motel samt temahytter, der er perfekte til længere ophold.

 

Der er også klassiske danske kroer i Billund for dem, der er på udkig efter mere traditionelle indkvarteringer, væk fra aktiviteterne.

 

LEGOLAND® Camping

Dem, der tager færgen til Billund med en campingvogn på slæb, vil finde mange steder at campere i nærheden af parken. Men for dem, der ønsker at få LEGO®-oplevelsen til at vare ud på aftenen, tilbyder LEGOLAND® steder at slå telte op og parkere campingvogne i Holiday Village. Der er også mulighed for at leje en tipi eller opgradere til en hytte på stedet.

 

Andre overnatningssteder tæt på LEGOLAND®

LEGOLAND® er måske din primære destination, men det er omgivet af nogle af Danmarks små signaturbyer. Udforsk Kolding og Vejle i nærheden for at få en smag af dansk gæstfrihed med masser af muligheder for at leje værelser på klassiske danske kroer, reservere ferieboliger og endda bo på et slot.

Vælg din rute

Nyd en tur til Danmark

Spar op til 20 %

Afrejse
Retur

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.