Rejs til LEGOLAND® Billund Resort

I det smukke centrum af Danmarks jyske halvø er ninjaer, prinsesser og vilde dyr klar til at lege. En tropisk oase tilføjer varme til selv den mørkeste vinter. Oplevelserne spænder fra rutsjebaneture til at udforske højderne. Det hele venter på dig og din familie i LEGOLAND® Billund Resort

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

 

Billund, der ligger en naturskøn køretur fra vores havne i Grenaa og Frederikshavn, er fødestedet for LEGO®. Området byder på fem fantastiske attraktioner på én smuk dansk destination. I Billund finder du forlystelsesparken LEGOLAND®, fantasifokuserede LEGO® House, feriestedet og det tropiske vandland Lalandia, WOW PARKs friluftseventyr og Givskud Zoo.

 

Hver af disse attraktioner gør Billund et fantastisk sted at besøge. Sammen gør de det danske lokalområde til en destination, der er et must at besøge for alle aldre – og med Stena Line er halvdelen af fornøjelsen at komme dertil.

 

Læs mere om Billunds bedste destinationer nedenfor, og gør dig så klar til at nyde fem fantastiske attraktioner på én uforglemmelig destination.

 

LEGOLAND® Billund

Hovedattraktionen er naturligvis selve LEGOLAND®: En vidtstrakt forlystelsespark, der i bund og grund føles som en række gigantiske LEGO®-sæt, man kan gå på opdagelse i. Med mere end 30 forlystelser fordelt på ni fantasiområder med hvert sit tema er det et sted, hvor suset i maven ved en forlystelsespark kombineres med endeløs fantasi, så der er noget for alle aldre.

 

Læs mere om LEGOLAND®.

 

LEGO ® House

LEGO® House blev bygget i 2017 og er en ultramoderne kreativ legeplads, hvor 25 millioner klodser venter på, at du forvandler dem til dit eget personlige mesterværk. “Legoklodsens hjemsted” omfatter seks oplevelsesområder, ni tagterrasser, en interaktiv restaurant og meget, meget mere.

 

Læs mere om LEGO® House.

 

Lalandia®

Lalandia er et feriecenter med fuld service, der venter på at byde dig velkommen til et tropisk paradis lige i hjertet af Billund. Sammen med luksuriøse værelser og god mad er det indendørs strandhotel hjemsted for Aquadome, Skandinaviens største vandland med vandrutsjebaner, grotter, eventyrbassiner med mere. Du finder også bowling, minigolf og en skøjtebane i Winter World. Det er virkelig et sted, hvor hele familien kan lege, feste og slappe af sammen.

 

Læs mere om Lalandia.

 

WOW PARK

WOW PARK ligger gemt i de frodige skove uden for Billund og er en medrivende oplevelse, der gentænker naturen som én kæmpestor legeplads. En dag i WOW PARK vil føre dig både over og under jorden: Hele familien vil begejstres over at krydse hængebroer for at komme til hytterne i træerne 14 meter over jorden og derefter glide til jorden med fuld fart for at opdage underjordiske tunneller. “WOW” er i sandhed en underdrivelse!

 

Læs mere om WOW PARK.

 

Givskud Zoo Zootopia

 

Givskud Zoo Zootopia, som ligger 20 minutter fra LEGOLAND®s porte, vil appellere til din ægte vilde side med sine næsehorn, zebraer, løver, giraffer og andre udyr. Den zoologiske have kan udforskes til fods eller på en selvguidet bilsafari. Bare pas på de forhistoriske væsner, der lurer i dinosaurparken, hvor fortiden kommer brølende ind i den moderne æra.

 

Læs mere om Givskud Zoo.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

I det smukke centrum af Danmarks jyske halvø er ninjaer, prinsesser og vilde dyr klar til at lege. En tropisk oase tilføjer varme til selv den mørkeste vinter. Oplevelserne spænder fra rutsjebaneture til at udforske højderne. Det hele venter på...

Læs mere Læs mindre

1 destination, 5 fantastiske attraktioner

LEGOLAND® Billund Resort

Spar op til 20 %

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

ATTRAKTIONER I NÆRHEDEN

 

LEGOLAND®  er Billunds mest berømte attraktion, men der er meget mere at lave og se, mens du er her.

LEGO®-oplevelsen rækker ud over LEGOLAND® takket være LEGO® House, en kreativ legeplads, hvor 25 millioner klodser kan bruges til at skabe dit eget personlige mesterværk. “Home of the Brick” er et massivt monument for kreativitet, der venter på at stimulere fantasien med seks oplevelsesområder, ni tagterrasser og flere legepladser. Køb din billet hos legohouse.com for at sikre dig din plads og spare penge!

Du ankommer ikke til Danmark og forventer et tropisk paradis, men du finder et i Lalandia® Aquadome™. Det er Skandinaviens største vandland, og attraktionen har spændende vandrutsjebaner, afslappende grotter, splashpools og muligheder for at slappe af under svajende palmetræer, mens du nyder 30-graders temperaturer året rundt. Spil i Monky Tonky Land, eller prøv bowling, minigolf og skøjteløb, før du afslutter dagen med et lækkert måltid på en af restauranterne på Lalandia® Plaza. Adgang til svømme- og legeområdet er inkluderet, når du bor i Lalandia®.

WOW PARK er skjult i de frodige skove uden for Billund og er en medrivende oplevelse, der gentænker naturen som én kæmpestor legeplads. En dag i WOW PARK vil føre dig over og under jorden: Hele familien vil begejstres over at krydse hængebroer for at komme til hytterne i træerne 14 meter over jorden og derefter glide til jorden med fuld fart for at opdage underjordiske tunneller. Med hvad der svarer til 40 fodboldbaner at boltre sig på, er "WOW" en underdrivelse. 

LEGOLAND® er berømt for at have sat drager, pirater, prinsesser, unikitties og ninjaer sammen. Men 20 minutter væk vil Givskud Zoo helt sikkert appellere til din ægte vilde side med næsehorn, zebraer, løver, giraffer og andre dyr, der er klar til at lade dig komme tæt på naturen. Den zoologiske have kan udforskes til fods eller på en selvguidet bilsafari. Bare hold øje med de forhistoriske dyr, der lurer i dinosaurparken, hvor den gamle historie kommer brølende ind i den moderne æra. 

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

1 destination, 5 fantastiske attraktioner

LEGOLAND® Billund Resort

Spar op til 20 %

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.