WOW PARK Billund

Leder du efter friluftseventyr? I WOW PARK svæver du højt over trætoppene for derefter at udforske en underjordisk verden. Det er blot en af de fem attraktioner, der gør det til en fornøjelse at besøge LEGOLAND® Billund Resort i Danmark – og eventyret begynder allerede ombord på Stena Line.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

 

WOW PARK, der ligger en naturskøn køretur fra vores havne i Grenaa og Frederikshavn, er en omfavnende oplevelse, der gentænker naturen som én kæmpe legeplads lige uden for Billund. Her kan eventyrere udforske legehuse i trætoppe og hængebroer, mens de hopper, svinger og klatrer mellem platforme, net og andre områder 14 meter over jorden.

 

Når du er klar til at komme ned, skal du køre ned ad en 40 meter lang kælkebakke til skovbunden ... og så gå under jorden. WOW PARKs underjordiske huler er en labyrintisk måde at udforske på ... og halvdelen af fornøjelsen er at finde vej ud. Parken omfatter også vandspil, et krea-område, børnezoo, svævebaner, balancebaner og endda en vikingeslagmark, hvor børn og forældre kan kæmpe mod hinanden for sjov.

 

Når sulten melder sig, kan du tage til Madladen – en restaurant med friluftstema, der serverer burgere, sandwiches, salater med mere. Alternativt kan du tage din egen mad med og lave mad over en gratis bålplads. Bare sørg for, at der er plads til en is bagefter.

 

Gør dig klar til en uforglemmelig oplevelse i naturen. Med hvad der svarer til 40 fodboldbaner at boltre sig på, er “WOW” en underdrivelse.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

Leder du efter friluftseventyr? I WOW PARK svæver du højt over trætoppene for derefter at udforske en underjordisk verden. Det er blot en af de fem attraktioner, der gør det til en fornøjelse at besøge LEGOLAND® Billund Resort i Danmark...

Læs mere Læs mindre

WOW PARK svævebaner og naturpark

Et friluftseventyr

Spar op til 20 %

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

WOW PARK svævebaner og naturpark

Et friluftseventyr

Spar op til 20 %

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.