Forlystelsesparken LEGOLAND®

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at bo i dit foretrukne LEGO®-sæt? Forlystelsesparken LEGOLAND® gør den fantasi til virkelighed ved at byde gæster velkommen i en verden bygget af millioner og atter millioner af klodser – og med Stena Line er halvdelen af fornøjelsen at komme dertil!

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo.

 

LEGOLAND® ligger en naturskøn køretur fra vores havne i Grenaa og Frederikshavn og er blot én af fem attraktioner, der er værd at besøge i det midtjyske Billund. 

 

LEGOLAND® er bygget ved siden af den originale LEGO®-fabrik og er en drøm, der går i opfyldelse for alle, der nogensinde har brugt tid på at bygge med klodserne. Denne eventyrlige forlystelsespark er stimulerende for både krop og sind med over 30 forlystelser, der får adrenalinen til at pumpe, og uendelige muligheder for at blive en sand mester til at bygge i hele parken. 

 

Du vil finde noget magisk omkring hvert hjørne, mens du udforsker miniaturebygninger og detaljerede fantasiverdener bygget med mere end 75 millioner LEGO®-klodser. Der er endda byggestationer i hele parken, til når inspirationen rammer, inklusive den nye Ferrari Build & Race-attraktion, der åbner 18. maj 2023.  

 

Hvert af de 10 fantasiområder i LEGOLAND® er velegnet til alle aldre, og de fleste forlystelser er tilpasset børn under 100 cm. Flyv ned ad vandfald og mød cowboys i LEGOREDO® Town med det vilde vesten-temaet. Test dine ninjafærdigheder i NINJAGO® World, ræs forbi prinsesser ombord på en rutsjebane i KNIGHTS’ KINGDOM, og svæv over de elskede figurer i THE LEGO® MOVIE™ World. Der er endda et DUPLO® Land designet specielt til de små!

 

Uanset om du er her for en dag fyldt med sjov, bor på LEGOLAND® Castle Hotel eller camperer i Holiday Village, er LEGOLAND® ikke kun en forlystelsespark. For både børn og voksne er det virkelig et sted, hvor alt er fantastisk.

 

Reservér din færge og indkvartering tilsammen hos Sembo .

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det ville være at bo i dit foretrukne LEGO®-sæt? Forlystelsesparken LEGOLAND® gør den fantasi til virkelighed ved at byde gæster velkommen i en verden bygget af millioner og atter millioner af klodser – og...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute

Et helt land bygget med 75 millioner klodser!

Spar op til 20 %

Billede af overnatningsstedet

Hotel LEGOLAND®

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Holiday Village

Billede af overnatningsstedet

LEGOLAND® Castle Hotel

Billede af overnatningsstedet

The Lodge Billund

Vælg din rute

Et helt land bygget med 75 millioner klodser!

Spar op til 20 %

Find flere destinationer

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.