Færge til Danmark – en fantastisk måde at komme væk på!

Tag færgen fra Sverige med Stena Line og nyd en anderledes ferie i Danmark.

 

Et lille land med masser at byde på og utrolige steder at udforske, fra ørkener til barske landskaber til bølgende grønne bakker, charmerende landsbyer og kosmopolitiske storbyer, samt spændende seværdigheder.  Danmark har det hele. Landet er rig på kultur, mad og kystlinjer og er kendt verden over for sit design, arkitektur og nye nordiske køkken.

 

For dem, der leder efter en storbyferie, har København det hele. Som en af Europas ældste hovedstæder, har byen et forbløffende væld af fascinerende arkitektur, parker, gourmetrestauranter og andre attraktioner. En tur til Tivoli må du ikke gå glip af. Parken er smuk om dagen, men bliver magisk om aften, da den oplyses af tusindvis af lys, hvilket skaber en eventyrstemning, der er helt unik. 

 

Aarhus er Danmarks næststørste by, men har en mere hyggelig stemning. Byen emmer af historie med fantastiske seværdigheder og attraktioner, Michelin-stjernede spiseoplevelser og fantastiske shoppingmuligheder. Skagen, Danmarks nordligste by, er en betagende by med hvide sandstrande, traditionelle gule huse, spektakulære landskaber og et livligt kulturliv.

 

Ingen tur til Danmark er fuldendt uden en tur til det originale Legoland.  Legoland® Billund er den originale Legoland® Park, hvor du kan udforske verdensberømte bygninger i miniatureform, føle dig som en cowboy i det vilde vesten, splitte dine bramsejl som en pirat eller opføre dig som en prinsesse på et fantastisk slot, Legoland® er en drømmeattraktion for børn i alle aldre, men alle, der nogensinde har oplevet magien ved LEGO®, har elsket at være her, også voksne! 

 

The Reef Hotel & Badeland i Frederikshavn er et unikt vandland velegnet til hele familien og ligger i gåafstand fra Stena Line færgeterminal. Nyd spændende bølgebassiner, vandrutsjebaner, musik og en varm brise gennem palmebladene i en salig, tropisk 32-graders varme! Svøm, klatr og dyk efter skatte, eller hyg dig i boblebadene for en velfortjent ferie.

 

Uanset om du er en aktiv spændingssøgende på udkig efter en spektakulær udsigt, en elsker af storbyferier eller du leder efter en anderledes slags familieferie, så har Danmark det hele!

Tag færgen fra Sverige med Stena Line og nyd en anderledes ferie i Danmark.

 

Et lille land med masser at byde på og utrolige steder at udforske, fra ørkener til barske landskaber til bølgende grønne bakker, charmerende landsbyer og kosmopolitiske storbyer, samt spændende seværdigheder.  Danmark har det hele. Landet er rig på kultur, mad og kystlinjer og er...

Læs mere Læs mindre

Vælg din rute...

Nyd en tur til Danmark

Fra 573 kr. /Bil+1

Havnes beliggenheder

Frederikshavn Havn ligger på den nordøstlige kyst af den jyske halvø i det nordlige Danmark. Den kan nemt nås i bil via motorvej E45, og der er offentlige transportforbindelser inden for 20 minutters gang fra terminalen. 

 

Bemærk venligst: Ombordstigning er kun muligt med køretøj ved afgange uden for terminalens åbningstider eller ved afgange ombord på Stena Vinga. Ombordstigning er ikke muligt som gående passager på disse afgange. 

 

Sommeråbningstider for havnen i Frederikshavn (indtil 14. august):

Mandag - søndag: 07.00 - 21.00

 

Åbningstider fra 15. august:

Mandag – søndag: 08.00 - 20.00

Grenaa Havn på Danmarks østkyst på den Jyske Halvø ligger for enden af rute 16, så den kan nemt nås i bil. Offentlige transportforbindelser er fremragende og inden for gåafstand fra terminalen.

Valgte destinationer

Vælg din rute...

Nyd en tur til Danmark

Fra 573 kr. /Bil+1

Afrejse
Retur

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.