Færge til Cherbourg og Rosslare

Rejs direkte til Frankrig og Irland med færgerne Stena Horizon eller Stena Vision, og kom afsted uden besvær til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billetpriser og 6 ugentlige sejladser hver vej kan du vælge det rejsetidspunkt, der passer dig bedst. Der er meget at nyde ombord, når du rejser til Cherbourg og Rosslare. Nyd et godt måltid eller en drink i cocktailbaren. Slap af i en af vores en suite-kahytter eller Deluxekahytter, og ankom afslappet og frisk til din videre rejse. Stena Vision har også et stort udvalg af kæledyrskahytter, og på Stena Horizon kan dit kæledyr rejse gratis, hvis det bliver i dit køretøj. Stena Horizon har også kenneler, der kan reserveres på forhånd. Hvorfor ikke forkæle dig selv i Stena Visions Pure Nordic Spa, mens vi sejler? En fantastisk oplevelse venter på dig!

 

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Når du tager færgen til Cherbourg, ankommer du til det nordvestlige Frankrig. Fra Cherbourg Havn har du direkte adgang til Normandiet og Bretagne, hvor du kan udforske alle seværdighederne og attraktionerne, som det nordlige Frankrig har at byde på for en mindeværdig ferie.

 

Cherbourg – porten til Frankrig og meget mere 

Gå ikke glip af en køretur i det nordlige Frankrig, hvor du kan nyde det enestående landskab undervejs og opleve Mont St. Michel og Bayeux-tapetet. Rejs videre til Paris, og nyd de mange attraktioner i denne fantastiske hovedstad. 

 

Cherbourg til Rosslare - en irsk velkomst venter

Tag færgen til Rosslare i Wexford i det solrige sydøstlige Irland og udforsk den smukke kyst med dens store klipper og betagende natur. Rejs længere væk med byer som Dublin, Cork og Limerick alle inden for få timers kørsel fra Rosslare, og nyd den irske velkomst, som du helt sikkert oplever undervejs. 

 

Udforsk Irlands historiske østlige del fra Rosslare 

Dette mest sydøstlige hjørne af Irland kan prale af historie, som ingen anden del af landet kan det. At besøge Irlands historiske østlige del er som at åbne en historiebog med fortryllende fortællinger. Landområderne Waterford, Kilkenny og Wexford er alle blevet formet af deres begivenhedsrige historier. I disse frodige egne vil du se smukke grønne enge og fascinerende byer med turbulente historier.

Rejs direkte til Frankrig og Irland med færgerne Stena Horizon eller Stena Vision, og kom afsted uden besvær til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billetpriser og 6 ugentlige sejladser hver vej kan du vælge det rejsetidspunkt, der passer dig...

Læs mere Læs mindre

Sejl på Stena Horizon eller Stena Vision

til Cherbourg og Rosslare

Fra 2199 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færge til Cherbourg og Rosslare

  • Stena Horizon ferry docked at port
    Stena Horizon

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from France
Map showing the routes to and from Ireland

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Cherbourg Havn side

Besøg vores hjemmeside, hvor du kan læse mere om:

• Parkeringsmuligheder

• Åbningstider

• Faciliteter på havnen

• Hvordan du kommer til havnen

• Adresse

Se Rosslare havn side

Sejl på Stena Horizon eller Stena Vision

til Cherbourg og Rosslare

Fra 2199 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.