Færge til Cherbourg og Rosslare

Rejs direkte til Frankrig og Irland med færge på Stena Horizon, og kom afsted uden besvær til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billetpriser og seks færgeoverfarter om ugen kan du vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Der er masser at nyde ombord, når du rejser til Cherbourg og Rosslare. Nyd et fantastisk måltid i restauranten, en drink i baren eller se en film i Movie Loungen.  Vi anbefaler at forudbestille en kahyt, så du ankommer afslappet og veludhvilet til din videre rejse. Hvis du medbringer dit kæledyr, kan de rejse gratis, hvis kæledyret bliver i dit køretøj. Alternativt kan du, hvis du foretrækker det, mod et givent beløb forudbestille en kennel til overfarten. 

 

Sejl direkte fra Rosslare til Cherbourg

Når du tager færgen til Cherbourg, ankommer du til det nordvestlige Frankrig. Fra Cherbourg Havn har du direkte adgang til Normandiet og Bretagne, hvor du kan udforske alle seværdighederne og attraktionerne, som det nordlige Frankrig har at byde på for en mindeværdig ferie.

 

Cherbourg – porten til Frankrig og meget mere 

Gå ikke glip af en køretur i det nordlige Frankrig, hvor du kan nyde det enestående landskab undervejs og opleve Mont St. Michel og Bayeux-tapetet. Rejs videre til Paris, og nyd de mange attraktioner i denne fantastiske hovedstad. 

 

Cherbourg til Rosslare - en irsk velkomst venter

Tag færgen til Rosslare i Wexford i det solrige sydøstlige Irland og udforsk den smukke kyst med dens store klipper og betagende natur. Rejs længere væk med byer som Dublin, Cork og Limerick alle inden for få timers kørsel fra Rosslare, og nyd den irske velkomst, som du helt sikkert oplever undervejs. 

 

Udforsk Irlands historiske østlige del fra Rosslare 

Dette mest sydøstlige hjørne af Irland kan prale af historie, som ingen anden del af landet kan det. At besøge Irlands historiske østlige del er som at åbne en historiebog med fortryllende fortællinger. Landområderne Waterford, Kilkenny og Wexford er alle blevet formet af deres begivenhedsrige historier. I disse frodige egne vil du se smukke grønne enge og fascinerende byer med turbulente historier.

Rejs direkte til Frankrig og Irland med færge på Stena Horizon, og kom afsted uden besvær til Cherbourg og Rosslare! Med de laveste billetpriser og seks færgeoverfarter om ugen kan du vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. Der er...

Læs mere Læs mindre

Sejl med Stena Horizon

Cherbourg og Rosslare

Fra 1945 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Afrejse
Ankomst
Varighed
Tjek-ind lukker
FÆRGE
Status

Færgeruter

  • Færgen Stena Horizon ligger til kaj
    Stena Horizon

Havnes beliggenheder

Map showing routes and ports to and from France
Map showing routes and ports to and from Ireland

Cherbourg-Octeville er en smuk maritim by beliggende i hjertet af det nordlige Frankrig. Den byder på et fantastisk udvalg af restauranter og barer samt en utrolig marina.

 

Havnen ligger også i nærheden af ​​nogle af Frankrigs bedste turistattraktioner og større byer. Cherbourg er kun 1 time fra Bayeux (hjemsted for Bayeux-tapetet) på N13. På 1 time og 30 minutter kan du komme til Caen, og en køretur på 2 timer bringer dig til det utrolige Mont Saint-Michel. Paris er 4 timer væk og kan nemt nås via A13.

Se Cherbourg Havn side

Rosslare Europort ligger for enden af ​​N25 i Rosslare havn og er tydeligt markeret på alle vejskilte, der fører til havnen. Havnen ligger 20 minutter fra Wexford, 1 time og 20 minutter fra Waterford, 1 time og 45 minutter fra Kilkenny, 2 timer og 15 minutter fra Dublin og 3 timer fra Cork.

 

Rosslare er en lille landsby med et supermarked, bank, hoteller, pensionater, pubber og restauranter.

Se Rosslare havn side

Sejl med Stena Horizon

Cherbourg og Rosslare

Fra 1945 kr. enkelt tur, bil, chauffør og sæde

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.