Find Pris & Book

Pressematerialer

Pressemeddelelser, logo og billeder: Find det her!


Pressemateriale fra Stena Line
Pressemateriale

Pressemeddelelser, logoer og udvalgte billeder. Her finder du information om det nye, der sker hos Stena Line og du kan downloade en billedpakke med billeder, du kan bruge, samt vores logo i flere forskellige formater.

God fornøjelse!

Pressemeddelelser

2018-11-29: Færgegæster donerer 200.000 SEK til hospitalsskibe
Passagerer om bord på Stena Lines 38 skibe har i november doneret penge til velgørenhedskampagnen Round Up for Charity. Kampagnen har rejst 200.000 svenske kroner til gavn for organisationen Mercy Ships’ humanitære arbejde.

Læs pressemeddelelse


2018-11-12: Stena Line sender soloforældre på skiferie

Enlige forældre kan siges at være i samme båd, og det tager Stena Line helt bogstaveligt i januar 2019, når rederiet relancerer en skiferiemodel, der er skræddersyet til solo-forældre.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-11-09: Stena Line investerer massivt i nordjysk hotelkapacitet
Rederiet Stena Line skyder et tocifret millionbeløb i Hotel Scandic The Reef, der er øremærket til at renovere alle 210 værelser og føre hotellets varme caribiske tråd helt ned under dynen. Investeringen er et led i rederiets indsats for at udbrede det nordjyske turismepotentiale yderligere.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-11-01: Stena Line søsætter indsamling til hospitalsskibe
I dag ruller Stena Line velgørenhedskampagnen ”Round Up for Charity” ud. Indtil den 27. november har gæster om bord på rederiets 38 skibe mulighed for at donere penge til organisationen Mercy Ships’ humanitære arbejde.

Læs pressemeddelelse

2018-10-22: Stena Lines hybridfærge sejler derudaf
Den el- og dieseldrevne færge Stena Jutlandica har nu sejlet i en måned. Resultaterne har overgået alle forventninger.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-09-25: Eksplosiv vækst i Stena Lines endagsture
Sommeren bød på en markant stigning i antallet af gæster på Stena Lines endagsture mellem Danmark og Sverige. Årsagen skal findes i en kombination af solskin, ny charmeoffensiv fra Stena Line og lav svensk kurs.

Læs pressemeddelslse (PDF) 

 

 

2018-06-13: Stena Line styrker rutenetværket med rokering af tre skibe
Efter sommer gennemfører Stena Line en omplacering af tre skibe på tre ruter. Målet er at forbedre service og tilgængelighed for kunderne og optimere driften i takt med markedsudviklingen. Stena Line tager nu det næste skridt i vækststrategien på Göteborg-Frederikshavn-ruten. Fragt og passagerfærgen Hammerodde vil således blive taget i brug i midten af september og erstatte Stena Gothica.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-05-08: Stena Line leverer markante grønne resultater
I 2016 præsenterede Stena Line en ambitiøs strategi om flere bæredygtige løsninger og miljøvenlige forbedringer. Et fokus der nu smitter kraftigt af på rederiets drift.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-05-01: Flere danskere køber ind i Göteborg
Rederiet Stena Line mærker en tydelig effekt af den lave svenske valutakurs, som gør det attraktivt for danskere at tage på indkøbstur i Sverige.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2018-03-01: Stena Line har opsagt samarbejdet med Gavefeen
Som følge af en række meget kritisable forhold hos Gavefeen har Stena Line opsagt samarbejdet med virksomheden, som har solgt gavekort til rederiets minicruises.

Læs pressemeddelelse (PDF)

2017-10-09: Stena Line lancerer en ny rute i det baltiske hav

Som et resultat af den stadig voksende efterspørgsel på fragtkapacitet lancerer Stena Line nu en ny færgerute mellem Sverige og Polen i det baltiske hav. Ruten vil gå mellem Nynäshamn i Sverige og Gdynia i Polen.

Læs artikel (link, Engelsk)

2017-09-28: Nyhed: Solo med børn på ski
Stena Line lancerer nu et nyt koncept Solo med børn på ski, som er udviklet specielt til voksne, som gerne vil rejse på skiferie med børn, men som ikke har en anden voksen rejsekammerat at tage af sted med. Turen går til smukke Beitostølen i Norge.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2017-08-18: Nu begynder byggeriet af verdens mest energieffektive RoPax-færger
Fredag den 18. august var der såkaldt ”steel cutting ceremony” på AVIC Weihai Shipyard i Kina. Begivenheden markerede starten på byggeriet af den første af i alt fire nye RoPax-færger til transport af biler og passager. Ordren er lagt af rederiet Stena Line.

Læs pressemeddelelse

2017-04-21: Stena Danica åbner flydende outlet-butik
Stena Line introducerer fra højsæsonen en outlet-­‐butik ombord på Stena Danica, som sejler mellem Frederikshavn og Gøteborg. Butikken vil sælge mærketøj med op til 80 procent rabat.

Læs pressemeddelslse (PDF)

2016-12-15: Mød Stena Line på 'Ferie for Alle'
Stena Line lancerer flere nye rejsetilbud i forbindelse med feriemessen Ferie for Alle 24.-26. februar i Messecenter Herning. Mange efterspørger rejser, hvor de kan opleve den spændende natur helt tæt på som f.eks. aktiv ferie i skærgården eller på fjeldet.

Læs pressemeddelelse (PDF)

2016-04-05: Stena Line skriver kontrakt på fire nye RoPax-færger
Stena har skrevet kontrakt, forudsat en godkendelse fra bestyrelsen i slutningen af april, på fire nye RoPax-færger med planlagt levering i 2019 og 2020 med muligheden for at bestille yderligere fire færger.

Læs pressemeddelslse (PDF)