Tag færgen og oplev Nordirland

Tag på eventyr i Nordirland!

 

Uanset hvilken hastighed, du kan lide at nyde livet i, så tag en tur til Nordirland, og du vil ikke komme til at mangle noget at foretage dig.

 

At sejle ind i Belfast er i sandhed et betagende syn. Se de majestætiske kraner Harland og Wolff, der er kendt som Samson og Goliath, hvor skibet Titanic blev bygget. Lidt længere væk ligger det ikoniske Titanic Belfast, som har modtaget prisen som verdens førende turistattraktion ved World Travel Awards. Træd indenfor og lær den fascinerende historie bag skibet at kende gennem en interaktiv oplevelse.

 

Belfast er en travl by fyldt med lækker mad, hyggelige hoteller samt vidunderlige shoppingmuligheder. Tag en tur ned til det livlige Cathedral Quarter og se regnbuen af paraplyer uden for baren Duke of York, eller kig ind i Crown Liquor Saloon, den mest berømte pub i Belfast , der desuden er en af National Trusts beskyttede bygninger.

 

Køb kunst og kunsthåndværk på St. George's Market og prøv de lækre smagsoplevelser fra lokale produkter. Uanset om du er på udkig efter noget til morgenmaden eller frokost, vil du helt sikkert være tilfreds med udbuddet!

 

For fans af HBO's hitshow Game of Thrones er en bilferie rundt i Nordirland en oplevelse, der skal afprøves, så du kan genopleve nogle af stederne fra showet. Se the Dark Hedges i virkeligheden eller Castle Ward, som var Stark-familiens hjem i Winterfell. Kom med på den nyligt åbnede Game of Thrones Studio Tour i Banbridge og se kostumer, skitser og rekvisitter fra showet. Vis din loyalitet over for House Targaryen, Stark eller Lannister, når du køber en souvenir i gavebutikken.

 

Causeway-kysten er det perfekte sted til eventyr. Stop ved Giant's Causeway og se de verdensberømte sekskantede sten, eller hvad med at krydse Carrick-A-Rede Rope Bridge, hvis du føler dig modig? Når du krydser broen, som er 30 meter over vandoverfladen og forbinder klipperne, får du en virkelig spændende oplevelse!

 

Hvis du er en ivrig golfspiller, vil du sikkert gerne opleve de udfordrende Dunluce- and Links-baner ved Royal Portrush Golf Club, som var vært for Open Championship i 2019, og som skal være det igen i 2025. En anden god golfklub, du kan besøge, er Royal County Down Golf Course, der var vært for Irish Open Championship i 2015.

 

Hvis du elsker friluftsliv, så er en udflugt til Mourne Mountains det rigtige valg. Når du klatrer op ad Slieve Donard, som er det højeste bjerg i Nordirland, vil du blive belønnet med udsigten over Dublin og Isle of Man. Der er et væld af skovparker at udforske, både til fods eller på cykel, og de er perfekte til at sætte et telt op og nyde naturen, når den er bedst.

 

En anden by, du kan udforske, er Derry~Londonderry, som er rig på historie og kultur. Træd ind i Tower Museum, lær om byens historie og nyd den betagende panoramaudsigt over floden Foyle. I Guildhall, som har været byens hjerte siden 1890, kan du se hovedsalen og de smukke vinduer med farvet glas.

 

Stop ved Seamus Heaney HomePlace på vej til Derry~Londonderry, som er et fantastisk sted, der er dedikeret til nobelprismodtagerens skrifter. Og glem ikke at kigge forbi Derry Girls-vægmalerierne og få et billede af den berømte gruppe!

 

Besøg Nordirland, uanset om du rejser i bil eller til fods, og du vil med garanti få en fantastisk ferie fyldt med nye oplevelser og minder. 

 

Tag på eventyr i Nordirland!

 

Uanset hvilken hastighed, du kan lide at nyde livet i, så tag en tur til Nordirland, og du vil ikke komme til at mangle noget at foretage dig.

 

At sejle ind i Belfast...

Læs mere Læs mindre

Rejs direkte til Belfast

Nyd en tur til Nordirland

Fra 1390 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Havnes beliggenheder

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Belfast Havn (VT4) har en praktisk beliggenhed tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2, hvorfra der er nem forbindelse til og fra centrum af Belfast og resten af Irland.

Belfast Havn (VT2) ligger bekvemt tæt på motorvejsnetværket ved afkørsel 1 på motorvej M2 (Fortwilliam-rundkørslen), så det er nemt at komme til og fra alle dele af Irland.

Valgte destinationer

Rejs direkte til Belfast

Nyd en tur til Nordirland

Fra 1390 kr for enkeltbillet, bil og chauffør

Kundeservice

Har du spørgsmål eller brug for hjælp med din reservation? Find svarene på de mest almindelige spørgsmål i vores Ofte Stillede Spørgsmål.